sonunda çatlaklarımıza çözüm buldum

internetten baktım pişik kremi die geçio cidden etkili oldumu ? hemen alırım valla
krem pişik kremi diye geçiyo çinko oksit özellikli ama zaten çalaklar çinko eksikliğinden olur hele hamileyken daha çok oluyo bence çok iyi bi krem hemen pazartesi bende alıcam sen nekadar süredir kullanıyosun canım.

emziren anneler kullabilir mi? sute gecer mi acaba?bende de cok catlak oldu.hamileyken bi suru lierac bitirdim.dogumdan sonrada yine lieracin ampulunu aldim olusan catlaklar icin diodu 3 kutu bitirdim ama banamisin demedi mafoldumben

kızlar bence çatlaklara kesın çözum yok catlıcagı varsa catlıyo bıraz derı yapımızla alakalı bırde ıckarın genız olunca felan catlamıyo ya

benimde ilgimi çekti.bende kullanmak isterim.ne kadar sürede geçiyor acaba.benim çatlaklar popomda.doğum yapalı 27 gün oldu.loğusalık dönemindede kullanılıyor mu.inşallah işe yarar.

arkadaşlar catlak olmasın dıye ben özellikle duştan sonra bır gün vazelin bir gün badem yağı sürdüm..ve allaha çok şükür çatlak falan olmadı.ve 22 kıo almıştım.

kızlar ben kremi buldum bu gün denemeye başlayacam inşallah işe yarar.nerden bulduğumu öğrenmek isteyen varsa söyleyin özelden msj olarak yazıyım 4 kutu sipariş ettim geldi bana

bende bir hevesle aldım 15 gündür kullanıyorum ama malesef tam olarak bir işe yaradığını görmedim çokta heveslenmeyin

Ya ben altı gün kullandım biraz ara verdim. Pembe olan catlaklarımda bariz bir kapanma var ama kıpkırmızı olan derin catlaklar gecmedi. Azaldı gibi geliyor ama emin değilim. 1 hafta daha kullanıp öyle karar vericem. Yine yazarım.

iyi aksamlar son paylasimlari okudum bende ayni sorunu yasadim yani bir sene önce ve hamileligimin son ayinda basladi sonrasinda fazla birsey yapmadim ama bügün cilt doktoruna gittim geç kalmis sayilmam tedaviye baslayalim dedi 6 aylik bir krem yazdi eczaneden aldim yarin basliyorum bir daha dogum yapmayi dusunmeseydim lazer tedavisini denerdim ama nasip ..
Bence bir cilt doktoruna gidin ve önerdigi bir krem kullanin herkezin cilt yapisi farkli ..

merhaba kızlar,

daha önce krem sera tavsiyesini onaylayanlardan da biri benim. bir arkadaş sonuçları bizimle paylaşın dedi. ben 1 hafta boyunca düzenli olarak kullandım ve çatlaklarım gerçekten de kayboldu :)) hatta inanamadım eşime de kontrol ettirdim ben iyi göremiyorumdur belki diye. ama sonuç gerçekten süper.
umarım geçici bir çözüm değildir ve bir daha geri gelmezler.

SeLia arkadaşımızın dediğine de katılıyorum, herkesin cilt yapısı farklı evet doğru bir dr.a gidilmeli.
ama dr.un önerdiği kremin içinde de bu tavsiye edilen pişik kremindeki cildi onaran çinko oksit vardır mutlaka.

bu catlaklari yok etmek insana imkansiz gibi görünüyor ki zaten tamamiyle yok olmazlar catlayan iç deri oldugu için üst ciltte görünür yapabilecegimiz tek sey kremlerle o görüntüyü hafifletmek ama kremlerin ise yaradigini bilmek moral verdi bana bakalim bende ise yarayacakmi ..

bence bütün bayanlar o görüntünün hafiflemesine bile razıdır :))

ya hadi çatlakları böyle kremlerle hallettik de asıl sorun selülitte. benimkiler hamileliğimde ayyuka çıktı valla, çatlaklardan kurtuldum sayılır ama selülitlere bir çözümü olan var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…