• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu sonunda buldum

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
Manolya Sehpa, Masa, Sandalye, Mutfak Köşe Takımları, Yaşam Üniteleri, Ev Aksesuarları

mutfagıma uygun masayı sonunda buldum tam istediim gibi ama 1350 tl istediler çok değil mi sizce
küçük 2 puf büyük pufun üsütne koyup
masanın altına sığabiliyor toparlayınca küçücük kalıyor mutfak dolabım siyah beyaz teagahım siyah aradaki mmozaik siyah beyaz kırmızı
kırmızı aksesuarlarla döşemek istiyorum
perde zebra gümüş rengi piliseli olacak geriye halı kalıyor ona daha karar vermedim

Eğer imkanın varsa kumaşı sade beyaz olsun. O zaman kırmızı aksesuarlar kullandığında kırmızı çok cırtlamamış olur. Hem masada kırmızı hem de kırmızı aksesuarların mutfak için rüküş olacağını düşünüyorum. Onun dışında modeli beğendim. Ya da masa illa kırmızı beyaz kumaştan olacaksa aksesuarları cam veya beyaz seçebilirsin. Tabi bu benim zevkim.

Ben de İstanbul 'da Modoko'da bir yerde görmüştüm bu masadan. Çok beğenmiştim, ama bizimkiler mutfakta yemek yemeği şiddetle reddetikleri için fiyat sormadım.

Sanırım fiyatı yükselten takımın metal kısımları. Kısa sürede sararıp, çillenecek bir metal olursa bütün güzelliği kaçar. Neticede mutfakta duracakları için sık, sık o metal kısımların silinmesi gerekecek.

Back
X