• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sonunda Buldum Mutluluğu

ohhh 3 olduk :dance:
canım valla ben sadece gelip yüzük takcaklarını biliyorum,bohça filan çok angarya geliyo bana şahsen de onlar ne der bilemem,ilk tanışmaları olcak daha,konuşulur anlaşılır sanırım... vereliniortak
bizde mesafeler çok olduğu için olabildiğince yüklenilmesin diye düşünüyoruz,sevdiceğim,biz ve ailesi harita resmen dik üçgen oluşturuyoruz kaydirigubbakcemile4
adetleri filan nasıldır hiç bilmem denizlilerin kafamçokkarıştı​

hayırlısı olsun kızlar bence istemede ablanın olması o kadar önemli değil benim kardeşimde gelmedi istemeyede sözede nişana gelebildi tabiiki istenir ama bence temmuza kadar beklemeniz gerekmez tabiiki bu benim nacizane fikrim hayırlısı olsun tekrar

tatlım ilk öyle düşündük ama benim bir tane ablam var ve onsuz olsaydı eğer kendimi çok kötü hissederdim o yüzden böyle oldu geç olsun güç olmasın

herkese çok teşekkür ediorum allah herkese bu mutluluğu yaşatsın

hayırlı olsun..bizim istemeye gelmeden önce öğlen annesi ve yengesi gelmişti oturmaya, isteme akşamı en azından kadınlar birbirini tanıyordu çok gergin bir hava yoktu. aynı gün söz kesilecekti tabi babama anlatılmış onayı alınmıştı. temizliğimizi yaptık çok fazla yiyecek hazırlamaya gerek olmuyor çünkü akşam yemeğinden sonra geliyorlar.ben sade bir elbise giymiştim. geldiler çiçek ve çikolatalarıyla birlikte isteme kahve içilmesi çikolata ikramı vs olduktan sonra çaylar delendi yiyecekler ikram edildi epey sohbet muhabbet oldu yani :)

biricikim vallahi haklısın doğum günümde olması ayreı bi incelik bide onların düşünmüş olması ayrı bi mutluluk verdi bana inş bi sorun çıkmaz
hayırlısı olsun nlyfrtclk bizde büyük ihtimalle söz olmucak yetiştirebilirsek direk büyük nişan yapıcaz allahın izniyle

Back