Sonunda Bitti!

çok üzüldüm dıptıs..
bu ayrılığın derinliklerinde neler yaşandığını anlamaya çalışıyorum , tüp bebek öncesi ve sonrası bi kadın olarak hissettiklerini tahmin ediyorum..
iç içe geçmiş duyguların arasından gücünle sıyrılabileceğini biliyorum ama..
tanrı yar ve yardımcın olsun arkadaşım !

hayırlısı olsun canım,inşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olursunopuyorumnanaktan

dıptısım hakkında hayırlı olsun canım işallahhhh çok çok çok mutlu olursun :Saruboceq:

üzüldüüüüm çok üzüldüüüm kızım benim olay daha çok yeni bir süre sonra evlat acısı gibi koyuyor insana sorgulma başlıyor ama teyzen olrak hep yanındayız hayırlısı olsun .

sasırdım ne dicegimi umarım senin için hayırlı bir karar olur.....yeni hayatında basarılar...

dıptısım canım benım..:1hug::1hug::1hug::1hug:
herseyın hayırlıs..sen kendınle ılgılı en ıyı en dogru kararı vermsındır..
bundan sonra hayatın hep guzellıklerle gecsın hep mutlu kal:Saruboceq:

Bir kadın hayattır aslında.
Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor.
Yemek yemek, su içmek bile.
Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup
içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?
Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız, ne yazık ki yaşamıyorsunuz

a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

bitanem canım benim bu ne hız geçmiş olsun sonra uzun uzun yorum yaparız

şoktayımm naptınız sız mafoldumben.ah yaa dilim tutuldu hayırlısı allahtan

üzüntüleri, kırgınlıkları kısa zamanda geride bırakarak karşınıza çıkacak mutlulukları görmenizi dilerim. siz zor olanı yapmışsınız boşanabilmişsiniz. birçok çift mutlumuyuz yürütebiliyormuyuz diye kendini sorgulayamıyor bile. günü kurtarıyorlar sadece..

Dıptısım hakkında hayırlısı olsun tatlım...:Saruboceq:Biraz da kader demek lazım...Tüp bebek denemende seninle sevinip seninle üzülmüştüm...Her şerde bir hayır var sözü tam da burada çok doğrulanıyor. Ne mutlu sana ki arkanda durabilen annen ve baban var...Hiç bir şey için üzülmeye değmez tatlım...:teselli:Hayat bir gün o da BUGÜN...Seni seviyorum, yardımcı olabileceğim bir şey olursa hep destek tam destek güzel yüzlüM...Şeniz

Bütün acılar ve sevinçler yalnızca insanlar için.Herşeyde bir hayır varaha büyük üzüntüler yaşamadan, yol yakınken geriye dönebilmeyi başarmışsınız.Ne mutlu size.

Allahım hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:
Biten bir evliliğin ardından bize söz söylemek düşmek çünkü siz zaten kendiniz için en doğru kararı vermişsinizdir.
Yalnızca iyi dileklerimizle, pozitif enerjimizle yanınızda olup, yüzünüze bir tebessüm kondurabilirsek ne mutlu bize...
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. a.s.

en doğrusunu yapmışsın canım.
şöyle ki olandan bitenden haberim yok.belki de olaylara eşinin tarafından da bakmak lazım ama en azından şu var oturup mutsuz olduğunuza karar vermişsiniz ve mutsuz bir evliliğin daha fazla sürdürülmesinden tarafım ben.

hayatın konusunda en doğru kararı verecek olan sensin tabi.
bundan sonra ki yaşamında mutluluk seninle olsun. her ikinizin de hakkında hayırlsı olsun canım.

:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…