• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Bitti!

az çok biliyordum problemlerini, inan çok üzüldüm.
ama sen ne yaptıysan eminim en doğrusunu yapmışsındır.
insanın kendine yaptığı iyiliğide kötülüğüde başkası yapamaz.
bundan sonra ayakta kalmaya bakmalısın. dilerim çok mutlu olursun :teselli:

sen kendin için en doğru kararı verdin..........
doğru olan ayrılmanızmış o kaybetmiş...........
etrafında ki insanların soru sormasına izin verme, kimse seninle o dört duvar arasında yaşamıyordu..........
kendin için yaşa mutlu olmayı hakediyorsun..........

canım hayırlısı böyleymiş ,inşallah yeni hayatın karşına yakışıklı ,iyi huylu ve mutlu olacağın bir koca çıkartırda ondan bir bebek sahibi olursun..

herşeyin hakkınızda hayırlısı olsun, sonuçta hepimiz insanız ve herşey insanlar için.çok üzülmemeye gayret edin, eminim verdiğiniz karar mutsuz bir evliliği yürütmekten daha iyi bir karardır. bundan sonraki hayatınızda bol şanslar.

bundan sonraki hayatında mutlu olmanı ve gelecekteki hayatında geçmişte yakalayamadığın tüm güzellikleri yakalamnı dilerim:teselli:
üzme canım kendini her şeyde bir hayır vardır emin olki çocukla olsaydı bu ayrılık daha can yakıcı olurdu yürümeyen bişeyleri zorlayıp kendini yıpratmanın bi anlamı yok zaten keşkelerin olmadığı sürece yolundan ayrılma :1hug:

tatlım...vallahi bazı arkadaslar gibi bende şok oldum resmen...
meger ne sıkıntıların varmış canım yaaa:çok üzgünüm:
Allahım hakkında hayırlısını versin...herşey gönlünce olsun...
umarım bundan sonraki yaşamında çok daha mutlu olursun...
öpüyorum seni:gitme:

Bende şaşırdım ve üzüldüm...kolay kurulmuyo evlilikler bitmeside haliyle üzüyo ama böylesinde de bir hayır vardır...Bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olman dileğiyle sevgiler...

Bir kadın, son ana kadar mücadele edendir...
Tüm gücünü, mutlu bir yuva inşa etmek için harcayandır...
Kolayca yıkıvermez bir evliliği...
Sonuna kadar sabreder.
Sonuna kadar emek harcar.
Kolay kolay vazgeçmez...

Bir kadın bitirme kararı almışsa; mutlaka, gerekli olduğu içindir...
Oyunun son sahneleri de oynanmış ve artık selamlama anı gelmiştir...
Artık yapacak bir şey kalmamıştır, evliliği adına.

Mutlu olacağına inanıyorum...
Kısa zamanda bu dönemi atlatmanı diliyorum...
Her şey daha güzel olacak inşallah...
Hakkında hayırlısı... a.s.​

Canım dıptısım,canım arkadaşım:1hug:
Asıl şimdi yüzün gülüyor birtanem..
Fedakarlıkta bir yere kadar,almadan veren bir tek Allah yüce Mevlam!!
Ama hep sen veren taraf oldun,hep sen bu yuvayı ayakta tutmak için fedakarlık gösterdin..
Seni Seviyoruz,boşanmak yada bir evliliği bitirmek bir son değil,asıl şimdi hayatında yeni bir başlangıç içindesin..
Umarım inşallah bundan sonraki yeni hayatında tüm güzellikler seninle olsun canım benim Şeniz
Yüzün hep gülsün,gülen gözlerin hiç bir zaman acı gözyaşları ile ıslanmasın inşallah:1hug:

Canım hakkında hayırlısı olmasını diliyorum,bazen üzüntülü olaylar mutlu olaylara basamak olabilirler.
Zor bir süreçtir,bunaldığın anlar olabilir ama dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer.
yeni hayatında mutluluklar dilerim sanaŞeniz

hakkında hayırlısı olsun cnm inşa.s.
bundan sona daha mutlu ol hersey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

belki acımızı odamıza çekilip yaşamak istiyoruz
bu yüzden şuanda dışa vuramıyoruz

su ıkı cumle ...
ablamda bosandıgındna berı odasından dısarı pek cıkmaz halaa yıılar gectıı..
rabbım yar ve yardımcın ola ıns zaman herseyın ılacı
unutmak merfumu olmasaydı
bu dunya cekılırmıydı....:(
hakkında hayırlısı olsun bundan sonra inşş..

Bende yeni duydum canım.Dün mü ne..
Ex eşim demiştin bi yerde.Çok şaşırdım hatta çocuk istemiyorlarmıydı diye de kendi kendime düşündüm.Olabilir ya yanlış hatırlıyor da olabilirdim..Değilmiş.Çok doğru hatırlıyormuşum.

Burda güle oynaya yazarken birçoğumuzun belkide hayatlarında fırtınalar kopuyor olabilir.

Seni anlıyorum.Seni hem de çok iyi anlıyorum.Öyle çok yaşadım ki bu gelgileri.
Sizin aranızda geçenleri bilmesemde.Kabataslak yaşadım bunları.Bizim hikayemiz farklı bir sonda devam ediyor.Şimdilik bebişle oyalanıyoruz.İnş. patlak vermeyiz.Sen yeni bir sayfa açmışsın.Dilerim Allah karşına hep doğru insanları çıkarır bundan sonra.

Gönlünden geçen herşey gerçek olsun inşallah.
Benimde sloganım oldu HER ŞEY GÜZEL OLACAK :)))

Back