• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Bitti!

bende seni çok seviyorum damlacım..dıstısın benim:asigim:
herzaman yanındayım biliirsin..hep yanındayım..herzamanki gibi..

canım benim ALLAH ım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah seni çok seviyorum:teselli:

hayırlısı buymuş inş bundan sonraki yaşamında yüzsün güler ve mutlu günler seninle olur

dıptıs,artık sadece önüne bak...zaten çok moralim bozuk bugün ağlıcam nerdeyse....:çok üzgünüm:
bazen bende düşünmüyo değilim,acaba allah bizim sonumuz kötü diyemi çocuk vermiyo? diye...mafoldumben:çok üzgünüm:

herkes yaşadğını bilir..herşey bizim için ..sıkıntı içinde üzüntü içinde yaşamaktansa bazışeyleri bitirmek daha hayırlı.inşallah rabbim önünüze daha iyi günler getirsin..bundan sonra inşallah daha mutlu yaşayın...madden yanınızda olamasakta manen dualrımızla herzaman yanınızdayız..

Benim hiçbir şeyden haberim yok ya...
Hakkınızda hayırlısı olsun dıptısım ne denilebilir ki..

hayat senin hayatin tatlim
kendini uzmene hirpalamana degmez.
mutlu olacagin seyler yap
gerisini takma kafana..
hayirlisi de gec..
moralni bozan olur sa da nazar de gec.
kendini hirpalama..
hadi hayirlisi olsun..

dıptısss canımm umarımm bundan sonra mutluluğu yakalarsın!:teselli:
hayırlısı olsun!:Saruboceq:
fethiyeden taşınacak mısınnn?
biz daha orda buluşacaktıkkk amaaa!...:a015:

önünde artık yeni bir sayfan ve yeni başlangıçların olacak..
dilerim herşey dileğin gibi gerçekleşir.. umarım herşeyin hayırlısı olur..

Senin için hayırlısı ne ise o olsun Canım..İnşallah güzel,huzurlu,mutlu bir hayata yelken açarsın.

Yolun açık olsun tatlım..Çok öperim a.s. a.s.

Allah hayırlar versin ;bundan sonra yolun açık,gönlün hoş olsun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

Şu andaki duygularını tahmin edebiliyorum ve canım acıyor.Kimbilir sen ne acı çekiyorsun.Üzülme sakın demek yararsız;ne desek üzüleceksin ama;mutlaka güneş doğuyor..........
Nasılki Allahın bebek vermemesine geçmişte çok üzülmüşken bü gün hayra yoruyorsun;ilerdede bu günleri hatırlayınca ''''varmış bunda da hayır,artık güzel günler gördüm şükür''' diyeceğinden eminim.
Zor günlerin olacak mutlaka ama yazım ifadende kolayca anlaşıldığı gibi güçlü bir karakterin var zorluklara dayanabileceğin belli.

Nacizane bir tavsiyem eğer kabul edersen:

Hüzünlü şarkıları dinleme...Hele ayrılık şarkılarını......
Keşke bende böyle yapsaydım-söyleseydim-yapmasaydım-söylemeseydim diye kafanı devamlı meşgul etme.Yapılabilseydi: Yapardın
Söylenebilseydi:Söylerdin.
Kısaca pişmanlıklarını çok gün yüzüne çıkarma.Kendine bile inkar et .Pişmanlık yok de.
Üzüntülerini en yakınlarınla paylaş(anne-baba-kardeş-dost) diğerleri üzülse bile sana pozitif bir şey katmaz.
Artık bencil olmayı dene.Ben demeyi öğren.Kendin için birşeyler iste.
Allah yüreğine acı vermesin.Bir an önce kötü olan her şeyi unut inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

ah cnm bnm okuyunca yüreğim sızladı
ama şuna emin ol zamna herşeyin ilacı zaman
düzelecek buna emn ol
bak bnde bundan tam 1 yıl önce buraya konu açmıştıım ama bn mutluluktan uçtuğunz haberler kısmına
o kada cnm yandı ki san anlatamm o kadar çok kalbim kırıldı ki
bak şimdi çok mutluyuum dilerim sende öyle olursuuun çok çok mutlu olursuun cnm bnm
hayat hep gülen yüzüne tekrar tekar güler inşallah
bunlar hep gelip geçecek
unutma seni üzenler için sakın üzülme
DEĞMEZ......

değmeyen biri için üzülmeyecektir damlacım..
önünde aydınlık uzun yollar var.bu kara günler geçecek bitecek..çok güzel olacak herşey..
hedeflediği herşey olacak..anası babasının dizinin dibinde yamacında olacak..
anne-baba yanı..daha güvenli,huzurlu,mutlu bir yer varmı ya?

gitmesi,bitmesi henüz hissedemediğin duygular olarak sendedir eminim..
yeter artık bitmeli diye içinden geçirdiğin onca andan sonra bitti.
kurtuluş değil elbette bu,bundan sonrası eline yeni bir kalem ve kağıt alarak senin şekillendirip yazabileceğin bir hayat sahnesi..
onca yaşanmışlığın ardından bitirmek zor olsa gerek..
herkes yoluna diyip gitmek..
senin için doğru olan buydu.Ve bitti.Ne pişman olmalı ne üzülmelisin
yaşanması gereken ne varsa yaşandı bitti.
her kadın senin kadar cesaretli olamayıp mutsuzluğa devam ediyor evliliğinde
hayatın tadına bak yeniden doğdun farzet...

bundan sonrası yaşamak zamanıdır şimdi
hatalarda acılarda artık geride bitti
çok mutlu ol bu yeni hayatında
hakketıgını elbet bulacaksın ,bu dünya girdabında..

Back