M
misshuseynova
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CakmaKleopatra
gozlerim dolu dolu okudum yazini.cok uzuldum.biliyor musun ates dusdugu yeri yakar ama senin bu yazdiklarini bende suan yasiyorum.ayrilmadim sevdigimden ama onun ailesi yuzunden ayriliga 1 adim kaldi bizim de.heran vaz gece bilirim herseyden.ailesine karsi cikamiyor.benden de vaz gecemiyor ama ne bilim vaz gecemezken bile benim istedigim gibi sarilamiyor bana.belki de simariklik ama neyse.ask ey ask ne acisin sen.bunu cok duydum ama dogru bence.zaman zaman zaman.1 ay gecsin,bir ay sonra bu gun inan bu aciyi yasamayacaksin.sadece nefret ediceksin sukur nefret kalici degil.zamanla o da gdince tamamen rahat olucak beynin kalbin golnun.namaz kil.allaha yakin ol.sabir dile.allahim icime huzur ver diye dua et.bana cok faydasi oldu.demek seni hak etmemis ablacim.hak edeni karsima cikar diye dua et.onu da allaha havale et.yazdigin her lafi ben beynimden geciriyordum,senin yazi okuyunca soke oldum.sanki beynimi okumussun.civi civiyi soker karsina cikan ilk akli basinda ahlakli adama golnunun kapisini ac.opdum