- 12 Aralık 2007
- 8.514
- 11
- Konu Sahibi CakmaKleopatra
şimdi nasılsın yavrum ? :teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ana herkes burdaymış,bir ben yokmuşumCADIARZU
sinek kafa bende bişe var sandım topici okuyunca
la dana niye üzülüyorsun.ne için kime üzülüyorsun sen:teselli:
yazıklar olsun ki ona 5 yıl da mı bunu görebilmiş.tühhhhh
sen üzülme benim çorbamdaki sinek
sevinki;böyle geç algılayan birinden kurtulmuşsun
sen var ya sen kimlere layıksın:içelim:
hem ben seni oğluma alacam bacım
üzüldüğümü de söyleyemem yani
canım arkadaşım,fıstığım benim kendine gel toparlan,silkin bir
bak nasıl kolay atlatacaksın sineğim benima.s.
sorun ailesinin beni istemiyor olması
ve onunda bunu geçememesi
sevgi filan hikayeymiş artık anladımsenağlama
benim mezhebim onlara uymadı
bela okumıcam okumıcam işte okumıcam
ama tek isteğim o benim yerimde olsaydı
keşkesenağlama
Vay bee insanlar Allahla kul arasına girmeye ne kadar da meraklılar.Canım kaç yaşında sevdiğin insan ?Bazen erkekler kendilerinde ailelerine sevdikleri kızı kabul ettirecek gücü göremiyorlar malesef.Bak sen ne kadar güçlüymüşsün, ailene kabul ettirmişsin sevdiğini.Şimdi de sevgisini kabul ettirene kadar onunla görüşme bence.O kadar uzun süre sen bu adamın büyümesini ve ailesini ikna etmesini mi bekledin.Keşke dememek için elinden gelen herşeyi yaptın mı tamamdır.
Ayrılmakla iyi yaptın, şimdi top onda, ya sevgisini ailesine kabul ettirecek karşına öyle çıkacak ,ya da gücü yetmeyecek aşkını savunmaya ve mutsuz olacak.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun . Acılar zamana direnemez.En kötü ihtimalle bu yaşadığın sana tecrübe olacak.Hayat devam edecek ve senin karşına bir gün doğru insan çıkacak.
26 yaşında ama benim için hiç bişi yapamıcak kadar çocuk maalesef çok acı bi durum ama yıllarca ben onu mutlu etmek için elimden geleni yapmışım o değil :çok üzgünüm:
sadece beklemiş nasılsa o yapıyor demiş va başka bişi yapmamış
ve artık inanıyorumki hiç sevmemiş :mymeka:
26 yaşında ama benim için hiç bişi yapamıcak kadar çocuk maalesef çok acı bi durum ama yıllarca ben onu mutlu etmek için elimden geleni yapmışım o değil :çok üzgünüm:
sadece beklemiş nasılsa o yapıyor demiş va başka bişi yapmamış
ve artık inanıyorumki hiç sevmemiş :mymeka:
canım arkadaşım seni çok seviyorum yeni okudum üzülmeni istemem giden gider üzülme biz varız yanında her zaman senin yüreğin çok güzel bebeğim.yanındayım güzel arkadaşım.lütfen kendini yıpratma öptüm
bu gün msnden yazdı bana
hani gitmeyecektin hani bitmeyecekti diye
cevaplarım yine sert oldu içim yansada acı çeksin çekmesini istiyorum
Allah allaaaah bitmeyecekti de bir ömür böyle mi gidecekti yani fisfisfis Bunu mu bekliyormuş :uhm:
Büyü de gel çocuk, büyü de geel diye bir şarkı vardı tam uydu yani. Top sen de deseydin, benimle birlikte olmak istiyorsan, sen bir şeyler yapacaksın deseydin.