- 24 Şubat 2007
- 818
- 1
- Konu Sahibi CakmaKleopatra
yıllardır sürdürdüğümüz kavgayı bu gün bitirdim seni terkettim
artık inancımı yitirdim sana ve aşkına dair isterdim sahip çıkabilmeni gerçekten yürekten diledim
aramızdaki tabuları yıkabilmeni ama olmadı beceremedin
ben bitsin dediğimde sustun ailemi çiğneyemem dedin
çiğneme sakın ayaklarının altına alma sana ömrümün sonuna kadar bana yaşattırdığın bu acı için nefret duyacağım
hattını kırma ara sıra konuşalım diyosun
ne yüzle arayacaksın beni hangi sıfatla çıkacaksın karşına
bi kez olsun ve sonkez gerçekten sana inanmayı diledim belki değişir diye düşündüm ama yanılmışım ne acı!!!
seni bana yaşattıklarının ağır yüküyle kendine bırakıyorum
artık senden hesaP soracak olan ben değilim bana yaşattıklarının acısını vicdanın ve Allah'ım sorsun
bir gün yine için yanacak aradıklarını bulamayınca mutlu olamayınca kapımı çalacaksın
bu kez karşında beni bulamayacaksın
unutma beni sakın unutma ki hergün biraz daha için yansın yüreğin sızlasın
ben kaybetmedim bu kez ve son kez kaybeden sensin
Tek Dileğim Mutlu olma kapı kapı beni ara bendeki masum sevdayı harcadığın gibi biride seni harcasın
HOŞÇAKAL!!!!!
artık inancımı yitirdim sana ve aşkına dair isterdim sahip çıkabilmeni gerçekten yürekten diledim
aramızdaki tabuları yıkabilmeni ama olmadı beceremedin
ben bitsin dediğimde sustun ailemi çiğneyemem dedin
çiğneme sakın ayaklarının altına alma sana ömrümün sonuna kadar bana yaşattırdığın bu acı için nefret duyacağım
hattını kırma ara sıra konuşalım diyosun
ne yüzle arayacaksın beni hangi sıfatla çıkacaksın karşına
bi kez olsun ve sonkez gerçekten sana inanmayı diledim belki değişir diye düşündüm ama yanılmışım ne acı!!!
seni bana yaşattıklarının ağır yüküyle kendine bırakıyorum
artık senden hesaP soracak olan ben değilim bana yaşattıklarının acısını vicdanın ve Allah'ım sorsun
bir gün yine için yanacak aradıklarını bulamayınca mutlu olamayınca kapımı çalacaksın
bu kez karşında beni bulamayacaksın
unutma beni sakın unutma ki hergün biraz daha için yansın yüreğin sızlasın
ben kaybetmedim bu kez ve son kez kaybeden sensin
Tek Dileğim Mutlu olma kapı kapı beni ara bendeki masum sevdayı harcadığın gibi biride seni harcasın
HOŞÇAKAL!!!!!