sonunda bende oluyorum yuppi

İyi yapmışsınız arayarak kastettiğim buydu zor bi anda yardımcı olacak biri var ise sorun yok. Hastabakıcılar da var zaten ama baştan görüşüp bilgi almak şart. İnşallah kolay olur sizin için. Enazından ilk gün ilk gece yardımcı olsalar ertesi gün ağrı devam etsede bişekilde başınızın çaresine bakabilirsiniz

Evet, dememiş olsanız aklımda yoktu . Bilgi alınca daha rahat ettim şu anda .

Ben göğüslerin önceki halini albüm yapmıştım ve böylece ameliyat olmadan aylar önce burdaki diğer kızların ameliyat sonuçlarını görebildim. fotoğrafın olduğu Zaman seni iZlemeye alırlar
Aleph87 bir tane resim ekledim , bende senin resimlerini görebilmeliyim . Henüz ameliyatı olmadım ama çok az kaldı .

:)) yeni farkettim bildirimlerin arasında kaynamış teşekkürederim :)) bu akşam için heyecanlıyım :)) ayrıca fonda şu müzik çalsın benim için "dişiyim ben dişiym dişiyim dişiyim herkese ispat ederim lay lay lay lay..(müzik bir dezenfektan reklamından kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim adlı nadide mikrop isimli eserden alıntıdır :))

Çok isim araştırdığım için ve bayan dr ları son seçenek diye elediğim için hafızamı zorluyorum şu an ama bir dr un çok adı geçiyordu adı da ayşegüldü sonra onu öven 5kişinin de aynı ip den aynı bilgisayardan girdiği tespit edilip üyelikleri sonlandırılmıştı kk moderatör tarafından bunların hepsini okudum ama dr un soyadını hatırlayamıyorum istersen kk yönetime yazıp sor elbette burada gerçekten kendisine ameliyat olan arkadaşlar da yazmıştır ve onların üyeliği durduğuna göre gerçek hastasıdırlar ve memnundurlar bu dr hanım gerçekten çok başarılı da olabilir sadece bi seveni iyilik yapmak isteyip böyle bi yola başvurup yakalanmış olabilir ben sadece okuduğumda şaşırmıştım sizinle de paylaşmak istedim keşke soyadı neydi hatırlasaydım da bu kdar havada kalmasaydı mesajım.. üzgünüm..

Merhaba, bende ankaradayım, dr um haldun kamburoğlu, ben memnunum çok şükür, siteden diğer haldun beye yaptıran arkadaşlarda çok memnun. Tavsiye ederim yani eğer ankara da dr arıyorsanız:)

cok
Teşekkürler cevabınız icin, bunlari duymak rahatlatiyo insani çünkü :) @yuksekokceler_2016

Bugün ben bir doktora gittim.Masasının úzerinde cam gibi şeffaf şeyler vardï.Meğer silikonlarmış.Çok güzeldi.Cesaret edebildiğimde ben de olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…