sonunda bende hamileyim

yediocak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
15
0
merhaba arkadaslar bende dün itibariyle artık hamileyim ,sevinçten uçuyorum ,bundan önce düşük yaptım 1 sefer o yüzden simdi cok korkuyorum gene öyle olacak diye ama bugun pazar olduğu için doktora gidemedim yarın ilk işim onun kalp atımlarını duymaya gitmek olacak,insallah bu sefer basarırırmkucagıma almayı,:sm_cool:

tebrik ederim bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllh Allah isteyen herkese nasip etsin
kalp atışları için daha erken değil mi

merhaba arkadaslar bende dün itibariyle artık hamileyim ,sevinçten uçuyorum ,bundan önce düşük yaptım 1 sefer o yüzden simdi cok korkuyorum gene öyle olacak diye ama bugun pazar olduğu için doktora gidemedim yarın ilk işim onun kalp atımlarını duymaya gitmek olacak,insallah bu sefer basarırırmkucagıma almayı,:sm_cool:
hayırlı olsun canım,darısı başıma...
umarım yumuş yumuş bi bebişin oluropuyorumnanaktan

tebrik ederim.
inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip,kucağına alırsın bebişini

canım benım tebrık ederım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp edersın bebişini

tebrik ederim canım.lütfen düşük yaparım korkusu çekme stresten bebeğin etkilenir.relax ol,bol bol dinlen,süt ürünlerl tüketmeye çalış.ve asla asla moralıni hiç bir şeye bozma.seni ne mutlu ediyorsa onu yap.bunları sana 2 düşük yapmış ve şu an 8 aylık bebeği olan biri söylüyor.inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.

X