• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bende doğurdum...

rabbim uzun sağlıklı uzun ömür nasip etsin hayırlı evlat olur dilerim güzel meleğin ......
sen kurtuldun darısı bizlere inş...

cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde doğumuma 6 hafta gibi az bir zaman kaldı sezeryan düşünüyorum ama sezeryan düşünen iki kere düşünsün demişsin hayırdır merak ettim

canım Allah hayırlısıyla evladını kucağına vermiş inşallah ömür boyu sağlıklı mutlu olursunuz geçmiş olsuna.s.

Öncelikle geçmiş olsun ve allah analı babalı büyütsün.Bebeğinnefes alamayıp morarmasına çok üzüldüm.Aynısı benim bebeğime de dün oldu.Hemen hastaneye gittik.Çok korktum ve ağladım.Ama bişeyi yokmuş sadece tükürüğü genzine kaçmış.Şimdi çok korkuyorum ve başından ayrılamıyorum.Sanırım bu endişemiz zamanla geçer.Bebeklerimizi sağlıkla büyütürüz inşallah.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sezeryan olmam önceden biraz keyfi sonradan da zaruri oldu, bebeğin boynunda kordon vardı normal isteseydimde riske giremezdim zaten...38+5 haftalıkken alındı,

Sezeryan dikişi kocaman görünce benim bile içim tuhaf oluyor...hastanede gaz çıkışım çok gecikti, narkoz yan etki yapmış karnım davul gibi olmuştu, çok canım yandı serumlarla gaz çıkışını sağladılar azkalsın taburcu etmeyeceklerdi, o yüzden sezeryanı tavsiye etmem, ilk gün herşey güzeldi ama 2. gün problemlerim çıktı, ama bebekte sorun varsa tabiki onun için en iyisi neyse o olsun, dikiş yerimde acı duyuyorum ama her zaman değil sadece kalkarken yatarken..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun seda, umarım en kısa sürede agrılarından kurtulursun..
bebeğini rahat rahat alırsın kucağına..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sezeryan olmam önceden biraz keyfi sonradan da zaruri oldu, bebeğin boynunda kordon vardı normal isteseydimde riske giremezdim zaten...38+5 haftalıkken alındı,

Sezeryan dikişi kocaman görünce benim bile içim tuhaf oluyor...hastanede gaz çıkışım çok gecikti, narkoz yan etki yapmış karnım davul gibi olmuştu, çok canım yandı serumlarla gaz çıkışını sağladılar azkalsın taburcu etmeyeceklerdi, o yüzden sezeryanı tavsiye etmem, ilk gün herşey güzeldi ama 2. gün problemlerim çıktı, ama bebekte sorun varsa tabiki onun için en iyisi neyse o olsun, dikiş yerimde acı duyuyorum ama her zaman değil sadece kalkarken yatarken..

ayy kıyamam sana yaaa:ecrin_bebek:

canım benim hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün
çok sevindim nihayet sende doğurdun

allah yavrunu sağlığıyla sana bağışlasın canım, inşallah bundan sonrası çok güzel olur hepiniz için...

canım Allah analı bablı sağlıkla büyütmak nasip etsin...kohusalık depesyonu var anım ben yaşadım hala da devam ediyor ama baştaki kadar değil....uykusuzluk da etkiliyırdur belki ama...çok normal...sıkma canını herlşey geçecek...bebişleimiz kocaman olacaklar güleceğiz bu halimize....

canım tebrik ederim Allah bağışlasın uzun ömürler versin

Back