Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha biraz önce başka bir konuda bu gelinliğe bayılmıştım!
Çok doğru bir seçim canım, mutluluklar !
Çok çok güzel canm. ben de böle bişi istiyorum belim kalın biraz. gelinlikçiler dantelli gelinliklerin bel kalınlığını örtmediğini sölediler siz ne düşünürsünüz?
teşekkürler, beğenmene çok sevindim.
ben çok fazla model denedim; onca model arasında bunu seçmemin sebebi basen kalınlığını örtüp belin inceliğini vurgulamış olmasıydı.
Aslında beden yapısına en yakışan modeli bulmanın yolu mümkün olduğunca farklı modelleri denemek. Gelinlik seçerken fazla denemeyin aklınız karışır diyorlar ama bence tam tersi.
Ben denemeye başlamadan önce balık ya da trompet model gelinlikleri çok beğeniyordum. Vücudum ince ve minyon olduğundan bu modelleri denedikçe bana hiç uymadığını gördüm. Bana yakışanlar genellikle kabarık etekli prenses ya da A kesimler oldu.
Senin durumun için de belinin ince görünmesi için alt kısmı dar olmayan A-kesim ya da kabarık etek modellere yönelmelisin bence.
Bir de üst kısmında drapesi olan birkaç model denemeni öneririm. Benim denediğim çapraz drapeli modeller genellikle beni daha ince göstermişti.
Dantelin beli kalınlaştırması konusunda bir şey diyemiyorum, ama dantelden dantele çok fark oluyor, zarif bir dantel bence her bedende hoş durur.
canım dooru diosun ve en son bu hafta denediğim gelinlikten sonra belden v olup kabaran bi gelinlik tercih edicem sanırım. Belimi daha ince gösterdi. Tamamı tülden olucak. üst kısmı drapeli bi model. ve taşlar inciler var üst kısmında. uzun da bi duvak düşünüyorum sonunda karar vermiş olmanın rahatlığı![]()
çok hoş sade tam istediğim tarzda . yalnız straplez olmasaymış daha güzel olurmuş.
mutluluklar şimdiden![]()
teşekkürler :))
bakmaya başlamadan önce, ben de straplez dışında bir model istemiştim :))
ama straplez olmayan o adar az model var ki... askılı, v yaka bir kaç model denedim, minyon ve dar omuzlu olduğumdan pek iyi sonuç vermedi.
ben de bu modelin üstüne çok zarif tülden bir bolero aldım, duvağı çıkarınca onu giymeyi planlıyorum :)
benim dediğim omuz kısmı modelide şuna yakın birşey canım. daha güzel modeli var bunun ama bulamadım nette.
buda çok zarif gösteriyor. sectiğin gelinliğede çok yakışacağını düşünüyorum
Eki Görüntüle 392250![]()
evet canım, bu kol o modelde çok hoş durur, fakat benim omuzlarım geniş olmadığı için bu tür bir kol takılınca gerdan kısmı çok dar kalıyor. mesela, ekteki askılı modeli denemiştim, gerçekten harika bir gelinlikti ama mankenin üzerindeki etkiyi vermedi benim bedenimde :))
sanırım minyon ve göğüs kupu küçük oluca straplez biraz daha avantajlı oluyor.
fakat senin önerdiğin tarzda askılar 2012 pronovias modellerinde yaygınlaşmaya başlamış, 2012-2013'te evlenecek gelinler strapleze alternatif olarak bu tip dantel askıları düşünebilirler. şahsen ben bayıldım bu modellere.
Eki Görüntüle 392279
kesinlikle . bakalım benim evlenmeme daha çok var ozamana kadar fikrimi değiştirmessem böyle birşey düşünüyorum gelinlikte senin ki gibi sade ve zarif olsun istiyorummm
bak şimdi hayallere daldım offffffffffff![]()