senin yorum yapmana çok sevindim minenescim, çünkü seninle zevklerimiz çok benziyor.
gelinlik ve düğün hazırlığı maceraralarının tamamını buradan takip ettim ve senden de bir sürü şey öğrendim doğrusu.
şimdi benim gelinliğime getirdiğin yorum da çok hoşuma gitti. çünkü ben aynen resimde koyduğun düz devağı satın aldım, satıcı hanım bunu alttan taktı, örnek resimdeki gibi kabarık duranı da üstten taktı. benim de kafam karıştı aklım ikisinin arasında kaldı.
ama buradan gelen fikirler çok önemli benim için, hele zevkini bildiğim güvendiğim kişilerin.
çok sağolun valla, iyi ki varsınız!
tam olarak anlamadım nasıl bir şey aldığını ama zaten sorun da olmamalıtül dediğin 3 liradan başlıyor, en en kaliteli tül, metresi 25 liradan inci dantelde gördüğüm avrupa tülü dedikleri şeydi. yani içine sinmezse, düz tül duvak kullanacaksan bile gider max 50 liraya harika yeni bir duvağa sahip olabilirsin...
tek kelimeyle harika cok zarif bi gelinlik.bence upuzun tul sadece kenarlari dantelli bi duvak guzel olur.Allah mutlu etsin omur boyu
bende gelinliğinizi çok beğendim inşallah bir gün banada allah böyle bir gelinlik giymeyi nasip eder benim tarzım diyebilirim sadece işlemelerin belden aşağıya doğru olmasını tercih etmezdim ama senin beğenmen önemli düğünün çok güzel geçer inşallah
Çok çok güzel bir gelinlik.Eminim sizde içinde çok güzel bir gelin olacaksınız.Allah mutluluğunuzu daim etsin.
iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. umarım size çok daha güzeli nasip olur.
Bende iyi dilekleriniz için teşeşkür ederim.
Ama ben bir kere giydim ikinci kezde giymek nasip olmasın eşimle bir yastıkta ömür boyu inşallah.
Kızlar uzun aramalar sonunda gelinliğimi aldım. Prenses modeli ama aşırı kabarık değil.
Tam istediğim gibi sade bir gelinlik eteği tül, üst kısmı ise dantel aplik. Sadece göğüs altında boncuk işlemeli.
Sizce bu gelinlikle nasıl bir duvak modeli iyi gider. Ben tepeden kabarık duvak ile alttan düz hayat tül duvak arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?
Bir de saç süsü olarak inci mi yoksa kristal mi iyi gider karar veremedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Gelinlik arayan ve henüz bulamayan herrrrrrrkese de kolaylıklar diliyorum, zor işmiş gerçekten.
Eki Görüntüle 370213
Kızlar uzun aramalar sonunda gelinliğimi aldım. Prenses modeli ama aşırı kabarık değil.
Tam istediğim gibi sade bir gelinlik eteği tül, üst kısmı ise dantel aplik. Sadece göğüs altında boncuk işlemeli.
Sizce bu gelinlikle nasıl bir duvak modeli iyi gider. Ben tepeden kabarık duvak ile alttan düz hayat tül duvak arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?
Bir de saç süsü olarak inci mi yoksa kristal mi iyi gider karar veremedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Gelinlik arayan ve henüz bulamayan herrrrrrrkese de kolaylıklar diliyorum, zor işmiş gerçekten.
Eki Görüntüle 370213
Gelinliğini çok beğendim güle güle giy mutlulukla bence düz hayal tül daha güzel olur sac tokan için de göğüs altındaki işlemeyi baz alabilirsin orada parlak taslar varsa tac güzel olabilir eğer inci gibiyse inci kullanabilirsin. Ama ben dantelde pırıl pırıl tası çok severim bu gelinliğe de yakisacagini düşünüyorum. Şimdiden Allah bı yastıkta kocatsin...
Eki Görüntüle 370213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?