Gelinlik Modelleri sonunda ben de gelinliğimi aldım...yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zozo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tam olarak anlamadım nasıl bir şey aldığını ama zaten sorun da olmamalı tül dediğin 3 liradan başlıyor, en en kaliteli tül, metresi 25 liradan inci dantelde gördüğüm avrupa tülü dedikleri şeydi. yani içine sinmezse, düz tül duvak kullanacaksan bile gider max 50 liraya harika yeni bir duvağa sahip olabilirsin...

benim aldığım duvak senin eklediğin resimdeki düz duvak. ama satıcı hanım bana aynı zamanda benim gelinlik resminde yer alan ucu dantelli kabarık duvağı da denetti. ben o ikisi arasında kaldım.
fakat sonunda asıl beğendiğim hayal tül duvağı aldım, yani senin eklediğin pronovias modelinin üstündekini. böyle işte canım.

fakat sonunda dediğin gibi daha farklı birşeyler istersem kadıköy gelinlikçilerini gezicem :)

tek kelimeyle harika cok zarif bi gelinlik.bence upuzun tul sadece kenarlari dantelli bi duvak guzel olur.Allah mutlu etsin omur boyu

bende gelinliğinizi çok beğendim inşallah bir gün banada allah böyle bir gelinlik giymeyi nasip eder benim tarzım diyebilirim sadece işlemelerin belden aşağıya doğru olmasını tercih etmezdim ama senin beğenmen önemli düğünün çok güzel geçer inşallah

Çok çok güzel bir gelinlik.Eminim sizde içinde çok güzel bir gelin olacaksınız.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

umarım siz de istediğiniz gibi bir gelinliği bulursunuz, biraz azmedip arayınca bulunuyor da zaten. ben dantel ve tül bür arada olan bir model istemiştim. bu yıl da tül etekler çok moda olmuş, o bakımdan şanslıyım biraz.

iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. umarım size çok daha güzeli nasip olur.

Bende iyi dilekleriniz için teşeşkür ederim.
Ama ben bir kere giydim ikinci kezde giymek nasip olmasın eşimle bir yastıkta ömür boyu inşallah.

Bende iyi dilekleriniz için teşeşkür ederim.
Ama ben bir kere giydim ikinci kezde giymek nasip olmasın eşimle bir yastıkta ömür boyu inşallah.

ay aman allah korusun. tahtaya vuruyorum hemen.

o zaman size bir ömür boyu mutluluklar, bir yastıkta yaşlanın inşallah :)

bayıldım çok hoş ve zarif bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Gelinliğini çok beğendim güle güle giy mutlulukla bence düz hayal tül daha güzel olur sac tokan için de göğüs altındaki işlemeyi baz alabilirsin orada parlak taslar varsa tac güzel olabilir eğer inci gibiyse inci kullanabilirsin. Ama ben dantelde pırıl pırıl tası çok severim bu gelinliğe de yakisacagini düşünüyorum. Şimdiden Allah bı yastıkta kocatsin...

çok sağol pitirti.
ben de hayal tül'e daha sıcak bakıyorum. taç içinde inci kristal karışık bir şey düşünüyorum çünkü göğüs altındaki işlemede beyaz boncuklar var.
facebook üzerinden satış yapan yerde o tür taçlar görmüştüm sanırım oradan alacağım.

cok hosss hic abartili degil muhtesem ^_^ hersey gönlünce olur insAllah mutluluklar dilerim

çok güzel bir model...Dikimi tamamlanınca paylaşırsınız umarım....Bence duvak yine kenarları gelinliğin üst kısmında olduğu gibi dantelleri olan uzun bir duvak olmalı...Tam bir bütün olur, mutluluklar...

gelinliğiniz çok sade ve şıkmış çok beğendim bence rahibe tarzı denilen üstten duvaklada çok daha güzel olucağına eminim

bende çok beğendm gelinliğinizi sade şık ve zarif.bir ömür boyu mutluluklar :)

Straplez modelleri pek sevmesemde bu model cok tatlıymıs sanada cok yakısacagından eminim şimdiden mutluluklar canım

yaa bayıldımm bayıldımm tek kelimeyleee

bende böyle sadee şıkk ve zarif bi gelinlik istiyorumm....dantel ve tüle bayılıyorumm...prensesler gibi görünüyo bence..hele dantelin eteklere serpiştirilmesini çok seviyorumm....
bunu nerde diktireceksiniz istanbulda mı? benimde düğünüm eylülde nasipse... şimdiden gelinlik için erken değil mi acaba? ben temmuz gibi dikime başlamayı düşünüyorum... birde bu pronovias modeli mii??? ay çok soru oldu sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…