• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sonunda ben de gelinliğimi aldım...yorumlarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zozo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zozo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
149
0
96
İstanbul
Kızlar uzun aramalar sonunda gelinliğimi aldım. Prenses modeli ama aşırı kabarık değil.
Tam istediğim gibi sade bir gelinlik eteği tül, üst kısmı ise dantel aplik. Sadece göğüs altında boncuk işlemeli.

Sizce bu gelinlikle nasıl bir duvak modeli iyi gider. Ben tepeden kabarık duvak ile alttan düz hayat tül duvak arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

Bir de saç süsü olarak inci mi yoksa kristal mi iyi gider karar veremedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Gelinlik arayan ve henüz bulamayan herrrrrrrkese de kolaylıklar diliyorum, zor işmiş gerçekten.

$triana.jpg

Son düzenleme:
Kızlar uzun aramalar sonunda gelinliğimi aldım. Prenses modeli ama aşırı kabarık değil.
Tam istediğim gibi sade bir gelinlik eteği tül, üst kısmı ise dantel aplik. Sadece göğüs altında boncuk işlemeli.

Sizce bu gelinlikle nasıl bir duvak modeli iyi gider. Ben tepeden kabarık duvak ile alttan düz hayat tül duvak arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

Bir de saç süsü olarak inci mi yoksa kristal mi iyi gider karar veremedim. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Gelinlik arayan ve henüz bulamayan herrrrrrrkese de kolaylıklar diliyorum, zor işmiş gerçekten.

Eki Görüntüle 370213

canım gelinliğini çok beğendim çok zarif duruyor gerçekten :1:

duvak olarak açıkçası ben o kabarık duvak modellerinden hiç hazzetmiyorum bence öyle bir duvak modeli tercih etme. böyle zarif bir gelinlikte topuz altından inen sade bir duvağın daha iyi duracağını düşünüyorum.

Kesinlikle mükemmel yaaa :) çok güzel bir tercih yapmışsın inşAllah hayatında gelinliğin gibi güzel oluur :) mutluluklaarrr Ablacımm :)

Eki Görüntüle 370213

gelinliğinize aşık oldum sanırım:16: çooook çoook güzel tam istediğim türden ah ah:16: güle güle giyin, allah bir yastıkta kocatsın =)

çok hoşmuş canım gelınlık :)) yine sade bı duvak gıder dıye dusunuyorum

bana çok sade geldi ben tercih etmezdim..
kenarları güpürlü duvak gider sanırım bu gelinliğe.sade tül duvak olmamalı...takılarınızda gösterişli olsun bbence biraz...

canım gelinliğini çok beğendim çok zarif duruyor gerçekten :1:

duvak olarak açıkçası ben o kabarık duvak modellerinden hiç hazzetmiyorum bence öyle bir duvak modeli tercih etme. böyle zarif bir gelinlikte topuz altından inen sade bir duvağın daha iyi duracağını düşünüyorum.

teşekkürler, tatlım. ben de modelin üstündeki kabarık duvağı pek sevmedim aslında. o nedenle duvağı dantelsiz sade hayal tülden alıp alttan takmayı düşünüyorum.
fakat 2 düğün yapacağımız için birinde de üstten mi taksam, onu düşünüyorum :26:

gelinliğinize aşık oldum sanırım:16: çooook çoook güzel tam istediğim türden ah ah:16: güle güle giyin, allah bir yastıkta kocatsın =)

çok sağol canım. çok içten yazmışsın, inşallah senin için de en güzeli olsun.
ben çok aradım bu modeli bulmak için, azmin sonu selamet, yılmamak lazım. :21:

bana çok sade geldi ben tercih etmezdim..
kenarları güpürlü duvak gider sanırım bu gelinliğe.sade tül duvak olmamalı...takılarınızda gösterişli olsun bbence biraz...

ben normal hayatta da abartıdan uzak olduğumdan bu tür zarif modelleri seviyorum.
aslında takıları da sade tutmayı düşünüyorum. belki bir inci kolye-küpe takımı.

ya da tria model pırlanta kolye-küpe ama şimdi düşünüyorum da çok mu sönük kalıcam ben ya????

ha bu arada ayakkabıları ve çiçeği renkli düşünüyorum, oradan bir hareket olucak artık.

ben normal hayatta da abartıdan uzak olduğumdan bu tür zarif modelleri seviyorum.
aslında takıları da sade tutmayı düşünüyorum. belki bir inci kolye-küpe takımı.

ya da tria model pırlanta kolye-küpe ama şimdi düşünüyorum da çok mu sönük kalıcam ben ya????

ha bu arada ayakkabıları ve çiçeği renkli düşünüyorum, oradan bir hareket olucak artık.

ayrıntıları da güzel düşünmüşsün..gelinliğini beğendim:34: mutluluklar..:16:

sönük kalmayacaksın merak etmeyin ya. üfff, gerçekten sıkılıyorum sade gelinlik sevenlere böyle yorumlar yapılmasından. zaten beyazsın, zaten süslüsün, saçın başın yapılı, zaten duvak, taç takacaksın, daha ne olması gerekiyor ki?

ben sade tül duvak severim, ama başın üstünden olacak. anlaşılmayan bir şey var, üsttek duvak demek kabarık duvak demek değildir. alırsınız likralı tül, ipek tül, üstten olur ama hiç kabarmaz, saçı güzelce sarıp yumuşakça baştan aşağı iner. şu sıralar benim için duvağın ideali bu.

Adelab.jpg

Adelac.jpg

enseden takılan duvaklar bence hiç yokmuş gibi oluyor.

aksesuar meselesine gelince. ikisinin karşımı olanlar en güzeli bence :D

sönük kalmayacaksın merak etmeyin ya. üfff, gerçekten sıkılıyorum sade gelinlik sevenlere böyle yorumlar yapılmasından. zaten beyazsın, zaten süslüsün, saçın başın yapılı, zaten duvak, taç takacaksın, daha ne olması gerekiyor ki?

ben sade tül duvak severim, ama başın üstünden olacak. anlaşılmayan bir şey var, üsttek duvak demek kabarık duvak demek değildir. alırsınız likralı tül, ipek tül, üstten olur ama hiç kabarmaz, saçı güzelce sarıp yumuşakça baştan aşağı iner. şu sıralar benim için duvağın ideali bu.

Adelab.jpg

Adelac.jpg

enseden takılan duvaklar bence hiç yokmuş gibi oluyor.

aksesuar meselesine gelince. ikisinin karşımı olanlar en güzeli bence :D

senin yorum yapmana çok sevindim minenescim, çünkü seninle zevklerimiz çok benziyor.
gelinlik ve düğün hazırlığı maceraralarının tamamını buradan takip ettim ve senden de bir sürü şey öğrendim doğrusu.

şimdi benim gelinliğime getirdiğin yorum da çok hoşuma gitti. çünkü ben aynen resimde koyduğun düz devağı satın aldım, satıcı hanım bunu alttan taktı, örnek resimdeki gibi kabarık duranı da üstten taktı. benim de kafam karıştı aklım ikisinin arasında kaldı.

ama buradan gelen fikirler çok önemli benim için, hele zevkini bildiğim güvendiğim kişilerin.

çok sağolun valla, iyi ki varsınız!

Back