Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim 8 düğünüm olacak inşallah, aslında kıbrıs düşünüyordum fakat olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtik Antalya /lara kundu marden palace otelinde karar kıldık, otel hakkında bilgisi olan var mıdır? İnşallah ekim ayında denize girebiliriz antalyada
mardan palace çok iyi bir oteldi fakat maddi zorlukta olduğu için personelin maaş alamadığını ve hizmet kalitesinin düştüğünü duymuştum, tekrar sitelerden araştırıp kararınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.
oteli bilmiyorum ama lara güzel bir yer kendi aracınız varsa hiç sıkılmazsınız, denize de girersiniz hava yağmurlu olmazsa, kasımda bile girdik biz ordan biliyorum :)
Ekim 8 düğünüm olacak inşallah, aslında kıbrıs düşünüyordum fakat olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtik Antalya /lara kundu marden palace otelinde karar kıldık, otel hakkında bilgisi olan var mıdır? İnşallah ekim ayında denize girebiliriz antalyada
Eşimin arkadaşı gitmişti geçen sene. Çokta memnun kalmışlardı. Bize de tavsiye ettiler hatta. Bizde bir tatilimizi orada geçirmeyi planlıyoruz. Her otel hakkına olumlu olumsuz eleştiriler illaki oluyor. Denemeden bilemez insan. Bu birazcık şans işi. Ayrıca Antalya'da kasımda bile denize girilebildiğini duymuştum orda yaşayan arkadaşlarımdan. Hatta Eylül'e kadar çekilmez olabiliyormuş sıcaktan. Ki biz ağustos başında gittiğimizde gerçekten o kadar sıcaktı ki öğleden sonra odamıza kapanıyorduk çoğu zaman.
Ben Lara'da yaşayan bir birey olarak sana yeni açılan Adalya Elite Larayı öneririm. Nişanımı orda yaptık. İnanılmaz ilgililer. Çok tatlı bi yer. Odaları güzel. Havuzları ve plajı güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.