Maske Tarifleri sonunda aradığım doğal maskeyi buldum :D

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ashem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
11
0
6
İstanbul
slm kızlar uzun zamandır denemediğim yüz bakım maskesı kalmadı ama bu gün öyle birşey keşfettim ki yüzüm hem pürüzsüz hemde bebek poposu kıvamında şimdi :D sürekli takip ediyordum ama bu maskeyi paylaşmak için üye oldum klübe.. bu arada benim cildim kuru yağlı yada karma ciltlerde nasıl olur bilemiyorum ama onlarda da faydalı olacağını düşünmekteyim.. önce doğal kil sabunu ve yüz temizleme fırçasıyla yüzümüzü köpürte köpürte yıkıyoruz

2 adet çilek
7 8 tane çileğin ucundaki yeşil sapı :)
yarım muz
1 bepanthen bimeks ampul
1 yemek kaşığı limon suyu
yarım patates
aldığı kadar kil

hepsini rondoda bi güzel karıştırıp hafif sulu hamur kıvamına getiritoruz isteğe göre e vitamini a vitamini yada gül suyuda ekleyebilirsiniz
hazırladığımız karışımı yüzümüze sürüp yarım saat bekletip ovarak çıkartıyoruz ılık suyla yıkıyoruz :D veeee tata
ardından ben kakao yağıyla nemlendiriyorum ama bu aktarlardan alınan doğal olmayan yağlardan kullanmayın bence eczaneden alın ve saf olsun kakao yağı zaten krem kıvamında isteyen olursa doğal gece kremi yapımı ve günlük nemlendirici krem yapımınıda anlatabilirim ben 28 yaşındayım 2 3 senedir süreklı dogal krem kullanıorum ve çok faydalı bence herkez 17 18 yaşında göründüğümü söylüyo bende şımarıyorum :P kozmetiğe o kadar para vermeye gerek yok nokta bitti :D

canım bu maske tam olarak neye faydalıymış? benim cildim biraz yağlı. yani aldığın yerde ne maskesi yazıyordu,sivilceye mi lekeye mi kuruluğa mı tam oalrak neye iyi geliyormuş
slm kızlar uzun zamandır denemediğim yüz bakım maskesı kalmadı ama bu gün öyle birşey keşfettim ki yüzüm hem pürüzsüz hemde bebek poposu kıvamında şimdi :D sürekli takip ediyordum ama bu maskeyi paylaşmak için üye oldum klübe.. bu arada benim cildim kuru yağlı yada karma ciltlerde nasıl olur bilemiyorum ama onlarda da faydalı olacağını düşünmekteyim.. önce doğal kil sabunu ve yüz temizleme fırçasıyla yüzümüzü köpürte köpürte yıkıyoruz

2 adet çilek
7 8 tane çileğin ucundaki yeşil sapı :)
yarım muz
1 bepanthen bimeks ampul
1 yemek kaşığı limon suyu
yarım patates
aldığı kadar kil

hepsini rondoda bi güzel karıştırıp hafif sulu hamur kıvamına getiritoruz isteğe göre e vitamini a vitamini yada gül suyuda ekleyebilirsiniz
hazırladığımız karışımı yüzümüze sürüp yarım saat bekletip ovarak çıkartıyoruz ılık suyla yıkıyoruz :D veeee tata
ardından ben kakao yağıyla nemlendiriyorum ama bu aktarlardan alınan doğal olmayan yağlardan kullanmayın bence eczaneden alın ve saf olsun kakao yağı zaten krem kıvamında isteyen olursa doğal gece kremi yapımı ve günlük nemlendirici krem yapımınıda anlatabilirim ben 28 yaşındayım 2 3 senedir süreklı dogal krem kullanıorum ve çok faydalı bence herkez 17 18 yaşında göründüğümü söylüyo bende şımarıyorum :P kozmetiğe o kadar para vermeye gerek yok nokta bitti :D

Benimde cildim boyle Kuru yagli..BU kremde 1 bepanthen bimeks ampul kullanmaska olurmu? ONu burda bulabilcegmi sanmamda
Bir de DOGAL GECE KREMI VE GUNLUK NEMLENDIRICI KREMININ YAPIMINIDA yazarsan cok sevnirim.

canım bu maske tam olarak neye faydalıymış? benim cildim biraz yağlı. yani aldığın yerde ne maskesi yazıyordu,sivilceye mi lekeye mi kuruluğa mı tam oalrak neye iyi geliyormuş

ben biyerden almadım bunu kendim yaptım tatlım benim sivelcem yok sivilce konusunda bi fikrimde yok :D kuruluğa iyi geliyor yüzün yağ oranını dengeliyor birde içindeki çilek asiti yüze peeling yapıyor yüzü yormadan ve krışıklık oluşumuna faydası var bide yüzü prüzsüzleştiriyor daha ne yapsın bu :) bayılıorum buna :))) birde iki kez aynı konuyu açmışım yanlışlıkla diğerinde anlattım bakım kremlerini ordan bakabilirsiniz

Back
X