sonunda ameliyat oluyorum doktorun EMRE İLHAN...

canim hadi hayirlisi olsun en kisa zamanda yeni fotolarini bekliyorz bizi aydinlatt...kii bende cesaretleneyim:):tomato:

inşallah özlemcim herşey istediğin gibi olsun canım dualarımız seninle,sırada bende varım ama benim daha bi 4-5 ay var ameliyat olmama .

hayırlı olsun şimdiden umarım herşey sizin adınıza yolunda gider.görüşmede önceki burunlarından örnek gösteriyor mu acaba.

merhaba özle ben de senle yakın zamanlarda Emre Bey e ameliyat oluyorum. Emre Bey ile ne kadar fiyat görüştünüz öğrenebilir miyim?
Teşekkürler

emre bey ilk ameliyatlar için 4000 tl alıyor diye biliyorum ama herburna göre değişibilir en son fiyatı yine kendisi burnunu gördükten sonra söyler canım

Özlemcimm şimdiden çok gecmiş olsun cnm :) inş herşey olumlu sonuclanır senin için.. (Bu arada biz seninle karşılaşmış mıydık?yoksa nicklerimi karıştırıyorum?)

Canımm seninde sayılı gün kaldıııııııııııııııııııııı inşallahhhhhhh istediğin gibi olurrr bizide haberdar etttttttt :))))))))) güzel güzelll resimlerinide bekliyoo olucamm mujuxxxxxxxx (=

X