sonunda ameliyat oluyorum doktorun EMRE İLHAN...

ozlemozlem4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
100
1
Merhabalar

Uzun bi araşıytan sonra 2 doktor arasında kararsız kaldım. emre ilhan ile görüştüm keşkede diğer doktora gitmeseydim. sonra diğer doktora gittim ve görüşmeden ağlayarak ayrıldım resmen pisikolojim bozudu. bir doktorun hastasını böyle üzmesi helede ameliyata karar vermiş bi insan için inanın çok kötü birşey. belkide benim yerimde başka biri olsa ameliyat olmazdı. bir tarafta olumlu bi doktor diğer tarafta olumsuz bi doktor.

ama emre beyle ikinci kez görütştükten sonra inandımki herşey çok güzel olacak sadece zamana bırakmam gerekiyor.

Burdan herkese teşekkür ediyorum önce doktoruma ilgisi ve alakası için... içimde kuşku yok ameliyatımın güzel geçeceğine okadar inandımki anlatamam . sonra orda ve burda konuştuğum (kellyr). burdan amilayat olmayı düşünen arakdaşlara sesleniyorum mutlaka ama mutlaka emre beyle görüşün o kadar kötü burunlar okadar güzel yapmışki anlatamam .. ayrıca hastalarıyla konuşma fırsatıda buluyosunuz ve orda şikayetçi olan bir kişiye bile rastlamadım.

bu arada ameliyatım 24 mayıs... hrkese teşekkür

hayırlı olsun
umarım herşey istediğin gibi olur
ama neden o kdr geç tarih verdi doktor

çok sağol çünkü dolu.. amerikaya gidec kendisi 1 hafta falan yok. ondan sonrada dolu birde beli sayıda hastayı ameliyat ediyor gün içinde ... çok fazla ameliyata girmek istemiyor rahat olamak isitiyor.

aa süperr hadi bakalım senin burnunuda en kısa zamanda görmek istiyoruz hiç endişen olmasın emre Beyin sonuçları çok güzel oluyor

cnm hadi hayırlıı olsunnn inş istedigin en güzel buruna sahip olursun:)

Canım şimdiden geçmiş olsun..ınşallah kolaylıkla atlatırsın...Emre bey gerçekten doğru seçim...

tatlım şimdiden geçmiş olsun diliyorum :) Emre bey ne kadar bir fiyat verdi sana öğrenebilirmiyim :)

Merhabalar

Uzun bi araşıytan sonra 2 doktor arasında kararsız kaldım. emre ilhan ile görüştüm keşkede diğer doktora gitmeseydim. sonra diğer doktora gittim ve görüşmeden ağlayarak ayrıldım resmen pisikolojim bozudu. bir doktorun hastasını böyle üzmesi helede ameliyata karar vermiş bi insan için inanın çok kötü birşey. belkide benim yerimde başka biri olsa ameliyat olmazdı. bir tarafta olumlu bi doktor diğer tarafta olumsuz bi doktor.

ama emre beyle ikinci kez görütştükten sonra inandımki herşey çok güzel olacak sadece zamana bırakmam gerekiyor.

Burdan herkese teşekkür ediyorum önce doktoruma ilgisi ve alakası için... içimde kuşku yok ameliyatımın güzel geçeceğine okadar inandımki anlatamam . sonra orda ve burda konuştuğum (kellyr). burdan amilayat olmayı düşünen arakdaşlara sesleniyorum mutlaka ama mutlaka emre beyle görüşün o kadar kötü burunlar okadar güzel yapmışki anlatamam .. ayrıca hastalarıyla konuşma fırsatıda buluyosunuz ve orda şikayetçi olan bir kişiye bile rastlamadım.

bu arada ameliyatım 24 mayıs... hrkese teşekkür

cnm hayırlı haberlerini beklıyoruzz güzel güzel fotolarınıda:))) bide diğer doktor kım merak ettım revizyonmusun sen bide fıyat ne özelden yazamısın cnm

sevgili özlem sorularını tüm samimiyetimle cevapladım. zaten benim burnumu da yakından görme fırsatın oldu. ben gerçekten memnunum ve dilerim sen de en az benim kadar memnun ve mutlu olursun. herşey gönlünce olsun canım arkadaşım...

ozlem,
Emre beyin hastası olup da şikayet eden duymadım.Ben de revizyon olmak istiyorum kendisine, ama şu sıralar daha öncelikli sağlık problemlerim olduğu için ertelemek durumunda kaliyorum.

sevgili özlem sorularını tüm samimiyetimle cevapladım. zaten benim burnumu da yakından görme fırsatın oldu. ben gerçekten memnunum ve dilerim sen de en az benim kadar memnun ve mutlu olursun. herşey gönlünce olsun canım arkadaşım...

evet canım benim teşekkür ederim zaten belkide şanstı seni orda görmem... seni orda gördüm birebir konuştum inan bana acayip bi pozitif enerji verdin ve cesaret aldım.. hep öyle mutlu görmek dileğiyle seni

ozlem,
Emre beyin hastası olup da şikayet eden duymadım.Ben de revizyon olmak istiyorum kendisine, ama şu sıralar daha öncelikli sağlık problemlerim olduğu için ertelemek durumunda kaliyorum.

evet bende duymadım. hemde bana yaklaşımı çok iyiyidi birebir hastalırıyla ilgilenmesi ve olumsuz bir şeyi söylerken bile daha öncede belirttim. sanki olumsuz değilmiş gibi ifade etmesi çok güzel bişey. gönlüm rahat. çok korkuyordum dr seçiminde ama eminimki doğru kişi. ve hastalarıyla birebir konuştum herkes memnun. zaten bi gidiyosunuz. muayenehaneye 3 günlükten 1 yılılğa kadar herkes orda v eşikayet eden kimse yok.. inşalah bende onların arasına katılırım:))

revizyon musun cnm sende yoksa ilk mi? benimde emre beyle görüşmelerim devam ediyo 1ay var ameliyatıma bi aksilik olmzsa ama tedirginim :KK43:

hayır canım ilk. bence tedirginliğin olmasın senin revizyonmu. ben yaptı burunları gördüm süper. reviz yon konusundada başarılı gayet burda olan bi çok hasta var. en zor ameliyat olmasına rağmen çok başarılı olmuş

canım diğer doktor ne dediki sana çok üzüldün ağladın? :KK43: burnun baya bir sorunlumu ki benimki gibi? İnşallah Emre bey doğru bir karardır senin için herşey gönlünce olur inşallah..

X