sonunda alyansımızı aldık cok resımlı

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar begenecekmısınız bakalım pırlantam ve alyanslarımız bır suru resım koydum cunku hangısını koyacagımı bılemedım begenenlere kuyumcunun adını soyleyebılırım

Eklentiler

• $DSC04014.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 603
  • $DSC04021.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 449
  • $DSC04024.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 488
  • $DSC04025.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 3.875
  • $DSC04026.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 525
  • $DSC04027.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 465
  • $DSC04031.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 465
  • $DSC04032.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 447
  • $DSC04033.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 424
  • $DSC04036.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 494
  • $DSC04037.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 405
  • $DSC04038.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 444
alyansın çok kalın ve tamtur taşlı olduğu için tektaş kaybolmuş yanında
ne bilim çok abartı geldi bana alyansın ama yinede senin zevkin tabi
güle güle günlerde takın

hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın inş. alyansın çok hoş ama zaten çok taşlı olduğu için yanına tek taş gitmemiş ikisini ayrı ayrı taksan daha iyi durur,bence ,,eğer alyans tektaşla takılıcaksa daha sade ve ince bi model daha iyi olur.

Mutluluklar diliyorum
Tektaşını çok begendi.Alyansıda öyle ama ben tercih etsem karışık değilde tek renk tercih ederim ama model cok hosuma gitti bol taşlı

tatlım bak benim alyamsım ve tek taşım böyle;

Yani her ikisi de seninkinden daha sade, ve benim parmaklarım ince uzun, ama yine de ikisini aynı parmakta takmıyorum artık.
Hani böyle durunca da çok abes durmuyo alyansım sade olduğu için, ama ayrı ayrı takıyorum ben.
Sen de bence diğer arkadaşların da söylediği gibi öyle yap. Ben ikisini tek parmaktan ziyade ayrı olunca daha çok seviyorum. Öbür elinde dolu duruyo hem :))

hayırlı olsun tatlım alyansın cok hoş arkadasların dediği gibi tektaşla alyansı ayrı ayrı taksan daha iyi olur sanırım:44:

Öncelikle hayırlı olsun ayrı ayrı çok güzeller.
Benim tavsiyem de ayrı ayrı takman olucak. Çünkü tektaşında da bir sıra taş var ve alyansında da 2 sıra taş var. Etti mi 3 taş bu yüzden biraz karmaşa yaratmış ve göz yoruyor.
İlle tektaş takmak istiyorsanız tek taşınızı değiştirip en sadesinden alarak alyans ile kullanmanız güzel olur.
İyi günlerde kullanman dileğiyle.

kızlar begenecekmısınız bakalım pırlantam ve alyanslarımız bır suru resım koydum cunku hangısını koyacagımı bılemedım begenenlere kuyumcunun adını soyleyebılırım

çok yakışmış parmağına, çok güzeller, Allah ömür boyu parmağında kalmalarını nasip etsin, ben nişandan sonra saatlerce parmağımı izlerdim o günler geldi aklıma :)) şimdi preensesimi kucağıma alacağım son 3 haftamı geçiriyrum, darısı başına

Mutlu günlerde kullan canım daima
Biraz alyansın kaba gibi geldi ama olsun güzel
Mutluluklar dilerim iki cihandada

canım benim ayrı ayrı takman daha mantıklı olmuş çünkü gördüğüm kadarıya alyansın beyaz altın, tek taşın sarı yanyana hoş durmamış...

canım yüzüklerin çok göz yoruyor alyansın çok kalın ve taşlı ona keza tek taşında yanları taşlı ikisini bi arada taktığında çok aşırı bi fazlalık ortaya çıkmış.. ayrıca tek taşın alyansının yanında kaybolmuş... ayrı ayrı takmandan yanayım bende....

evet kalın biraz :) iki yüzük yanyana takılmş gibi duruyor. ama önemli olan sizin begenip gönül rahatlığı ile takmanız
Mutluluklar dilerimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…