Hayır hiç sevmiyorum şu rakamı aslında seviyorum da beni 30 a götürdüğü için sevmiyorum .son cümlenizi anlayamadım27 olmayı çok beklediniz sanırımtebrikler sonunda 27 olmuşsunuz bir çocuğumuz 27 olamadan doğal seleksiyonda eleniyorız ama siz haşin, sert ve dinamik olduğunuz için 27yi gördünüz
Hayır yemem seni senden birşey istiyorum biliyorum yapacaksınYilan degilsin tabi ki nilu ama bu kadar seker hic degilsin simdi birbirimizi yemeyelim dimibasima neler gelecegini bilmedigim icin ozelden yazmam korkarim :) ne diyeceksen buradan yaz.
Hangi kısmı anlamadınız? Açıklayayım ona göreHayır hiç sevmiyorum şu rakamı aslında seviyorum da beni 30 a götürdüğü için sevmiyorum .son cümlenizi anlayamadım
YouTube sayfasına destek istiyordurYilan degilsin tabi ki nilu ama bu kadar seker hic degilsin simdi birbirimizi yemeyelim dimibasima neler gelecegini bilmedigim icin ozelden yazmam korkarim :) ne diyeceksen buradan yaz.
Siz haşin dinamik olduğunuz için 27i gördünüz kısmınıHangi kısmı anlamadınız? Açıklayayım ona göre
Sen ne kadar kalbi çürük bir insansın kalbinin ekmeğini yersin inşaAllahYouTube sayfasına destek istiyordur
O lafın gelişi ya öyle bi replik varSiz haşin dinamik olduğunuz için 27i gördünüz kısmını
YouTube sayfasına destek istiyordur
Ya neden gelişine beddua ediyorsunuzSen ne kadar kalbi çürük bir insansın kalbinin ekmeğini yersin inşaAllah
Hangi anlamda olduğunu anlayamadımO lafın gelişi ya öyle bi replik var
Olumlu anlamdaHangi anlamda olduğunu anlayamadım
Sen onun kadar kötü kalpli değilsinYav bastan soylese ya valla korkmaya baslamistim yaw
niye yazdığını bilmiyor musunuz?ban almam için yapıyorYa neden gelişine beddua ediyorsunuz
Derdim değilki sadece buradakiler yaşımı dert ettiğimi bildikleri için buraya yazdım ama ilk yazdıklarını anlayamadım küfür müydü neydi bilemedimDenetimli serbestlikle içerden çıkıp, denetim süresi dolmadan suça bulaşan insan gibisin:)))
Hiç derdin bitmiyor ay balam...
Neyse canın sağolsun gerek kalmadıYav bastan soylese ya valla korkmaya baslamistim yaw
Sen onun kadar kötü kalpli değilsin
Yok yok ne küfrü, ben küfür etmem kimseye. Hele kamuoyunun yaşını bu kadar merak ettiği bir kadına neden küfür edeyim, çok ayıp.Derdim değilki sadece buradakiler yaşımı dert ettiğimi bildikleri için buraya yazdım ama ilk yazdıklarını anlayamadım küfür müydü neydi bilemedim
Yaşlı mı görünüyorum demek istiyorsunMartta 42 olucam hiç olmadığım kadar güzel ve taş gibiyimyaşımı soylediğimde herkes şoka giriyor ama eminim sen 50 gosterirsin 30unda bile bu kafayla
Kamuoyunu ne anlamıyorumYok yok ne küfrü, ben küfür etmem kimseye. Hele kamuoyunun yaşını bu kadar merak ettiği bir kadına neden küfür edeyim, çok ayıp.
İlk yazdıklarıma takılma sen, çok da mühim şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?