Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir küfür benceAllah 40/50/60/70/80 inide göstersin
Birşey istiyorum senden niye ölesin ki?istemeden kırmışım seni ama hatırlamıyorum özür dilerim
Çok teşekkür ederim canım benimSorun yok nilu. Bundan sonrasi ve kendin icin hayata biraz daha pozitif bak olur mu. Yeni yasin sana ve hayatina guzellik, iyilik, bolca mutluluk, saglik ve huzur getirsin insallah.
Sizi tanıyor diye yönetimin sizi kaydırıp banlamayacağını mı düşündünüz.Muhakkak biri keyfimi kaçırmalı.aslında doğruyu sen söyledin.SANANE.BDVlik bir durum olmadığını biliyorum sadece onlar beni iyi tanıyorlar o yüzden .yaşımı dert ettiğimi biliyorlardı
Ya sizden izin mi alacağım?!kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görür.Kazen’in lafını ezberlediğin için her halde o işi sen yapıyorsundurSizi tanıyor diye yönetimin sizi kaydırıp banlamayacağını mı düşündünüz.
Mune abla tanıyormuşsunuz üyeyi o yüzden bdv konu açmakta sıkıntı görmemiş
Çok komiksin yerlerdeyim gülmektenAaaaa nilu sen misinnn?
Doğum günün kutlu olsun kız bir yaş daha yaşlısın artık eltinden tüh ya
Amann haa izin aldın mı da kaynanandan sen gülüyorsunÇok komiksin yerlerdeyim gülmekten
Çok teşekkür ederimAmann haa izin aldın mı da kaynanandan sen gülüyorsun
Şaka bir yana nilucum yeni yaşın sana mutluluk getirsin ☘
Semra bana destek olur musunAmann haa izin aldın mı da kaynanandan sen gülüyorsun
Şaka bir yana nilucum yeni yaşın sana mutluluk getirsin ☘
Ne için hayırdır inşallah sen pek sevmezsin beni amaSemra bana destek olur musun
Bana mesaj yazar mısın?@gunces peki sen nerde kaldınNe için hayırdır inşallah sen pek sevmezsin beni ama
Nerede kaldın canımın içiSorun yok nilu. Bundan sonrasi ve kendin icin hayata biraz daha pozitif bak olur mu. Yeni yasin sana ve hayatina guzellik, iyilik, bolca mutluluk, saglik ve huzur getirsin insallah.
Nerden taniyormus yaSizi tanıyor diye yönetimin sizi kaydırıp banlamayacağını mı düşündünüz.
Mune abla tanıyormuşsunuz üyeyi o yüzden bdv konu açmakta sıkıntı görmemiş
Saçmalıyor işteNerden taniyormus ya
Nerede kaldın canımın içi
Ya ben yılan mıyım neyim?)lütfen bana mesaj yazar mısınBana mi dedin canimin ici derken? dilin surctu galiba nilu korkutma beni.
Ya ben yılan mıyım neyim?)lütfen bana mesaj yazar mısın