• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonumuz yok galiba...

atanma şansınız pek çok bölüme göre hayli yüksek ama yine de bir kpss kursuna yazılabilseniz
Cnm göndermiyo.. dısarı yanlz çknca ki hiç çıkmadım bi şey olcak sanıyor buharlasıcam sanki. 76Aldım bu yıl. Ztn bütçeside yok..

Cnm göndermiyo.. dısarı yanlz çknca ki hiç çıkmadım bi şey olcak sanıyor buharlasıcam sanki. 76Aldım bu yıl. Ztn bütçeside yok..
Anlıyorum ayaklarının üzerinde durduğun anda başına geleceklerden sanırım o da farkında, bütçenizin olmaması da ayrı bir engel o zaman online dersleri takip edebilirsin.

Allah sabir versin sana ...

Etrafina medeni , esine medenyetsiz insan iste ..

Meslegin varsa , durma kendjne bir is bul ve kurtar kendini.
Bi ömür boyle gecmez!!!

Allah sabir versin sana ...

Etrafina medeni , esine medenyetsiz insan iste ..

Meslegin varsa , durma kendjne bir is bul ve kurtar kendini.
Bi ömür boyle gecmez!!!
Kanayan yaram ztn o.. olmaz atanmadan olmaz dio.. vaatlerinin hangisini tuttysa sanki...

Anlıyorum ayaklarının üzerinde durduğun anda başına geleceklerden sanırım o da farkında, bütçenizin olmaması da ayrı bir engel o zaman online dersleri takip edebilirsin.
Aynen öyle düsünüo sanırım.. iki kisi ayağımızı sağlam yere basar yuvamızı kurar belkide mutlu olurduk...
Aslnda okadar sindirilrim ki yapablrmym bilmiyorum artk.. korkuyorm...

silkelen.... kendine gel.. daha 26 yasındasın... bu zihniyet değişmeyecek.. bunu fark et...
Kendime geldim artk okadar saf da değilim hep daha fazlasını istiyolar taviz verdikce... milletin yasamına bakıp imreniyorum..sonrada kıskandı oluyorm... tabi hedef saptırmak bu...
Kendimdeyim ama çıkmazdayım...

Eğitim seviyen nedir ? Çok mutsuzsan çekme ama baba evindede huzur bulamamışsın gibi
senin ki bir kaçış olmuş , karekterleriniz uymamış sanırım farklı dünyaların insanıymışsınız

ve tanımadan aşka güvenerek evlenmişsin her zaman kadınların yaptığı hatalar , olmazsa olmazlarında yokmuş aşktan başka , aşk'ta üzer güvenilir değil tanımadan karekter analizi yapmadan ,zaten kadın değişir erkek asla değişmez bence bu birlikteliği nokta koyman gerek hep fedakar sen , senin özgürlüğüne bu kadar el koyamaz
çok ileri gitmiş

Kendime geldim artk okadar saf da değilim hep daha fazlasını istiyolar taviz verdikce... milletin yasamına bakıp imreniyorum..sonrada kıskandı oluyorm... tabi hedef saptırmak bu...
Kendimdeyim ama çıkmazdayım...
çıkmazda değilsin aslında... çıkış yolu belli.. sadece o yola girmeye cesaret edemiyorsun

Aynen öyle düsünüo sanırım.. iki kisi ayağımızı sağlam yere basar yuvamızı kurar belkide mutlu olurduk...
Aslnda okadar sindirilrim ki yapablrmym bilmiyorum artk.. korkuyorm...
Kenara çekip ince ince konuşmaya çalışsan,bunu ailemiz için istiyorum desen anlamaz mı yani hiç eşref vakti yok mu eşinizin ?

Eğitim seviyen nedir ? Çok mutsuzsan çekme ama baba evindede huzur bulamamışsın gibi
senin ki bir kaçış olmuş , karekterleriniz uymamış sanırım farklı dünyaların insanıymışsınız

ve tanımadan aşka güvenerek evlenmişsin her zaman kadınların yaptığı hatalar , olmazsa olmazlarında yokmuş aşktan başka , aşk'ta üzer güvenilir değil tanımadan karekter analizi yapmadan ,zaten kadın değişir erkek asla değişmez bence bu birlikteliği nokta koyman gerek hep fedakar sen , senin özgürlüğüne bu kadar el koyamaz
çok ileri gitmiş
Kesnlikle öyle.. önlisans.. ama ayrlk çözm değil bebem için.. ben mtlu olamadım o olsn die çalıscam.. hakkım icin uğrasmalym önce enson çareo

Kenara çekip ince ince konuşmaya çalışsan,bunu ailemiz için istiyorum desen anlamaz mı yani hiç eşref vakti yok mu eşinizin ?
Msj attm yine krldığım bi an. Haksz old. Onuhda aynı duygularda old. Söyledi özr diledi.. iş elini kolunu bağlıomuş ask. Sorunmuş...

Ay bu torun dertleri yokmu... öldürürler adamı. Oh basına kalkıp duruom kibarca... evliliğimi tındınız çock çdck die basımı yediniz didim bi kaç kez. Gecende: kızını baskı yapmıon bana çok yapmıştın diyorum. Elin oğlu o dio. O konlara girmezmiş...
Püüüfff o kızın karşmassın tabi... ilahi adalete sığonıyorm...
tabii karışamaz korkarlar..ama bu adaletsizlik yani bi gelin alıyorsa onuda kızın gibi görmelisin ama malesef herkesin yüzü zamnla anlasılıyor tatlım..sen yeter ki daha fazla taviz verme.. ve biran önce ya atan ya da çalısmak için ikna et..

Yalancı diyemem.. ama

biraz kıvırdı aile baskısından çekiniyor.. cnm doğuda ayrılmak çocğndan ayrlmaktır...

Nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyorsun bunu şaşırdım.
Bence bunu aklına sokmuşlar, sende kabullenmişsin.
Yoksa hakim genelde anneye verir velayeti.

sonunuz yok ama. o kadar gençsin ki.. annem de senin yasında boşanmış..
Peki anneniz nasl yapmış babanızdan ayrı mı kaldınız? Sorgulamadnzmı. Benim annem de anne babası bosanmış, ayrı hayatlar kurmuslar. Ama annem hic mtlu olmamş. Annesyle kendi evlendikten sonra annesyle görsmeye başlamış yabancı gibiler...ve hp suçlar gitmeseydin katlansaydn die...

tabii karışamaz korkarlar..ama bu adaletsizlik yani bi gelin alıyorsa onuda kızın gibi görmelisin ama malesef herkesin yüzü zamnla anlasılıyor tatlım..sen yeter ki daha fazla taviz verme.. ve biran önce ya atan ya da çalısmak için ikna et..
Aynen kv konştum bu gün durm kötüye gidio dayanamıyorum dedim..çlşmak istiyorm ya gitcem ya ölcem ya da çlşp ugrascam dedim.o da esini ikna et ben destek olurm çocğa da bakarım dedi. Kp den çekiniyor dedim olablır dedi... da konuyu acınca direk set çekio konuyu kapatıo esim

Nasıl bu kadar rahat söyleyebiliyorsun bunu şaşırdım.
Bence bunu aklına sokmuşlar, sende kabullenmişsin.
Yoksa hakim genelde anneye verir velayeti.
Biliyorum tabi ama bunlar baskınlar öyle bi durumdada mücadele edecek gücüm yok ki ne maddi ne manevi desteğim de yok... ki gideceğim yer daha da beter...

Back