• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonumuz yok galiba...

Çeklmio oyalıyorm kendimi. Umudum iyi bi isimiz olup ayrlmak belki o zmn toparlar... ilk yıl güzeldi geçti sanırım tükektik birbirimizi..
iyi ama sen böyle nereye kadar bekleyeceksin ki..
Kesinlikle restini çek . İşine gücüne bak

çocuk yan değilde cahil yanına denk gelmiş,vallahi bir yıl anamla kalacaz 6 ay kalacaz diyen adamların %95 i yalan söylüyor,imkanı olmayan adam imkanı olana kadar evlenmesin:KK12:
Allah sana sabır selamet versin anladığım kadarıyla sende çekeceksin ne yazılırsa yazılsın ..Kocan insanlığa erer inşallahta evinizi ayırır sizinde bir yuvanız olur.
Sadece teklif etti.. kabl ettim o zmn öyle gerekti sanırım.. sadece beraber çlşp beraber yuva kurmak istiyorum ama yok sabit adam...

Çok dolmuşsun sen üzüldüm gerçekten...

Şanslısın ki mesleğin varmış bunu ve hayatının bu günlerini iyi değerlendir...

Önce kendi ayaklarının üzerine dur birilerinin evladısın, birilerinin gelinisin, birinin eşisin ama kimsenin esiri değilsin...

Kaderide hiçe saymamak lazım yaşadıklarımız bizim elimizde olduğu kadar alınyazısıdır öncelikle...

Ama diren, mücadele ve sabır et bence geçecek bugünler...

Hakkında hayırlısı olsun...

çocuk yan değilde cahil yanına denk gelmiş,vallahi bir yıl anamla kalacaz 6 ay kalacaz diyen adamların %95 i yalan söylüyor,imkanı olmayan adam imkanı olana kadar evlenmesin:KK12:
Allah sana sabır selamet versin anladığım kadarıyla sende çekeceksin ne yazılırsa yazılsın ..Kocan insanlığa erer inşallahta evinizi ayırır sizinde bir yuvanız olur.
siz dişli olmazsanız malesef bu kervan böyle sürüp gider, madem bir şarsınız var onu deneyin, atanmaya çalışın olmaz olmaz demeyin ne olur. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş dilerim en kısa zamanda huzura kavuşursunuz. allah sabır dayanma gücü versin.

Çok dolmuşsun sen üzüldüm gerçekten...

Şanslısın ki mesleğin varmış bunu ve hayatının bu günlerini iyi değerlendir...

Önce kendi ayaklarının üzerine dur birilerinin evladısın, birilerinin gelinisin, birinin eşisin ama kimsenin esiri değilsin...

Kaderide hiçe saymamak lazım yaşadıklarımız bizim elimizde olduğu kadar alınyazısıdır öncelikle...

Ama diren, mücadele ve sabır et bence geçecek bugünler...

Hakkında hayırlısı olsun...
Çok tsk ederim.. ins gecer...mesleğim olmasada ekmeğimi tastan çıkarırım... bir ay kazanıp bi günde harcıyor az kazanıyorsun ona göre davran diyorum geziyomym hayat pahalı dio... mutlu olmk istyorm.. gerci kader iste bizbize kalsak evimiz olsa böyle olmazdık ..ama iste... gönlüm soldu hiçbişey istemiyor tat almyorm...çocuğum için katlanıcam bu hayata...

dönme dönülürmü o eve değişsin eşin. sen onunla evlendin ailesiyle değil üzülme canım dua et bol bol
Napcaksn dönmeyp cocuğun sözkonsu.hayata bağlayan o beni ztn.. bide allh korkum

siz dişli olmazsanız malesef bu kervan böyle sürüp gider, madem bir şarsınız var onu deneyin, atanmaya çalışın olmaz olmaz demeyin ne olur. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş dilerim en kısa zamanda huzura kavuşursunuz. allah sabır dayanma gücü versin.
Dersle unutyorm ztn biraz derdimi yoğunluğa veriyorm kendimi.. atancam ins. Tek çabam o..

Dersle unutyorm ztn biraz derdimi yoğunluğa veriyorm kendimi.. atancam ins. Tek çabam o..
inş. tatlımm yaa iyice ver kendini derslere ve atanırsın..sonra da ister gelir seninle ister gelmez sende hayatına yön verirsin..
benm kayınvalidemde hiç istemiyor atanmamı baska il olur die kendisi dile getirdi çocugumuz olursa gidemeyiz sanıyor eşime çocuk çocuk diyip duruyor..

huzunguz huzunguz hayat adil değil malesef. bir hata başka bir hataya yer hazırlıyor gibi en önemlisi ne biliyormusun hatadan dönebilmek. evlenmek hata değil tabiki ama aceleci davranman hata olabilir, çocuk yapmak için acele etmen hata olabilir ama evladın asla hata değil belkide seni bu zorluklarda ayakta tutacak tek şey evladın olmalı. önce ona tutun sonra hayata vaz geçme hiçbirşey için geç değil kendi ayakların üzerinde de durursun hatta eşini bile yola getirme şansın var sen kendine güven kendinden emin ol ne istediğini bil oda sana uyacaktır ya da üzülerek söylüyorum ama inceldiği yerden kopacak. ama en azından sen kendindekigücü keşfetmiş olacaksın. Saygılar

huzunguz huzunguz hayat adil değil malesef. bir hata başka bir hataya yer hazırlıyor gibi en önemlisi ne biliyormusun hatadan dönebilmek. evlenmek hata değil tabiki ama aceleci davranman hata olabilir, çocuk yapmak için acele etmen hata olabilir ama evladın asla hata değil belkide seni bu zorluklarda ayakta tutacak tek şey evladın olmalı. önce ona tutun sonra hayata vaz geçme hiçbirşey için geç değil kendi ayakların üzerinde de durursun hatta eşini bile yola getirme şansın var sen kendine güven kendinden emin ol ne istediğini bil oda sana uyacaktır ya da üzülerek söylüyorum ama inceldiği yerden kopacak. ama en azından sen kendindekigücü keşfetmiş olacaksın. Saygılar
Tsk ederm cnm çok gzl özetlemissin sabrıda öğrendim ... ama belirsizlik mahvediyor iste... hataları çok ama ailemin de çok... belki düzelir su geri kafasını değistirir die umuyor dua ediyorum... çok sklyorm mutslk çok zor.. çock için onlar acele etti.. belkide dayanamıcamı düsündüler... evliliğe balklama düşmüş şehir değistirmisken... kv çocuk kadını eve bağlar deyip durdu bizimkide çokistiyorum die üstüme geldı ilk büyük kavgalarımız böyle başladı...
İki kisilik bi evlilik olmadı...

inş. tatlımm yaa iyice ver kendini derslere ve atanırsın..sonra da ister gelir seninle ister gelmez sende hayatına yön verirsin..
benm kayınvalidemde hiç istemiyor atanmamı baska il olur die kendisi dile getirdi çocugumuz olursa gidemeyiz sanıyor eşime çocuk çocuk diyip duruyor..
Ay bu torun dertleri yokmu... öldürürler adamı. Oh basına kalkıp duruom kibarca... evliliğimi tındınız çock çdck die basımı yediniz didim bi kaç kez. Gecende: kızını baskı yapmıon bana çok yapmıştın diyorum. Elin oğlu o dio. O konlara girmezmiş...
Püüüfff o kızın karşmassın tabi... ilahi adalete sığonıyorm...

Nerden baslasm bilmyorm...yasça ve ekon. Acıdan kemale ermeden evlendik... psk olarak kötü bi dönemimde tanısp bi anda evlendik.. iki kisilik bi hayat istedim dingin huzurlu...kendine güveniyor dedim...
Beklentilere soktu.. sonra tabana indirdi... hayal ettirip h.kırıklığı yasattı...
Özgürlüğümü alıp annesine verdi... bi yıllğına kabul ettim birlkte oturmaya...en büyk hatam.. balayı dahil 3yldır bi gün yanlz bırakılmadık sorunlar büyüdü.
Annesi her dk refakat eder birlikte biyere gitsek annemide alalım der... aileme senede bir gider bi gece kalır surat yapar akrabalarıma gitmez... evlilik öncesi beraber karar verdiğimz şeyler yalan oldu.. çalişcaktım oyaladı sonra yok dedi...özelde olmaz atan dedi... baba sözünden çıkmadı öncelik hep onlar. Çok kırıldım bi gün bile kimseyi kırladım... vasat bi düğün,kv çeyizinden kalan kıytırık şeyler, eski bazayı yeni die yutturdular...öyle sandılar.. aptal yerine koydular ses etmedim...kızlarını ayrı tuttular hep yaslarımız aynı sayılır... beni değistrmeye çlştılar.. 2aylk evliyken çock için birbirimize düsürdüler.. yine o bildiğini yaptı..zorbi hamilelik mutsuz bi evlilik...
Büyümedi bi türlü...birikimimizi yedi btirdi.
Bugun annesyle konusurken kahvaltıda 'annesi babasından yakınıyordu ben çk yasamam oda bi yere sığmaz çok zahmetli' falan diyordu ..
Eşim: öyle bi sey olsa ben bakcam kızlara düsürmem,elin oğluna bana küfrettirmem dedi...
(Bu: karımın annesine bakmam oğlan bakar mantığıydı öyle bi derdim de yok ztn..)
Bakıp bakmaması mesele değil beni ezmesi yok sayması sorun... ztn 4duvara hapsetti bunalmısım..bi de kendi fikirlerine önceden yer yapıp beni alıştırmaya çalışması zoruma gitti.kv sevgili kızlarını ayrı tutp hep oğlunu dışlaması bununda ona toz kondurmaması... onlar rahat etsin yeter die düsünmesi... haksızlıga uğramam...
Dayanamıyorm.. kendini değistirmeyen sabit fikirli bi koca..tamam iyi yönleri var evine bağlı dürüst iyi,özel günleri untmaz vs.. medenidir cevresine anlayıslıdır, bi bana yobaz bi bana acımasız. Çlşym yok,kurs dersane vs.. yok.. evde çileni doldur..yanlz dısarı cıkamazsın..
içime dert kimsesizliğim...
Ömrümü bi nankörün eline verdim..
Çıkmazlardayım.. ya atanıp ayaklarımın üstnde durup çocuğumu büyütüp düzelmezse çaresine bakcam..yada ömrümün yettiğince dertle yasayp ölcem.
Büyük konusmusum asla larımı yasadım hep..bi de hatalarımı ağır ödedim.

Amaç yanlzlığımda dert paylascağım bi yerdi yükümü hafifletcek...o yüzden paylastım dalga ve yargilamalarınız daha da çok yıpratır lütfen anlayısla yorum yazn...
bence de ayaklarınız yere basar basmaz resti çekin, kimse kimseyi bir de kendisi yetmezmiş gibi annesini bir ömür çekmek zorun değil, Allah yardımcınız olsun :(

bence de ayaklarınız yere basar basmaz resti çekin, kimse kimseyi bir de kendisi yetmezmiş gibi annesini bir ömür çekmek zorun değil, Allah yardımcınız olsun :KK43:
Amin tsk ederim...sadece annesi değil... daha pek çoğu..

Allah yardımcın olsun oysa ne olur du annesiyle alakalı konularda sen ne düşünüyorsun diye sorsa?
Sanki sen sokakta kalsın diyeceksin gibi,ben anlamıyorum bu annelerin yere göğe sığdırılamamasını kadınların annesi yok bi erkek annesi var sanki eşinle hiç konuştun mu peki karşına alıp böyle böyle beni bunlar üzüyor diye anlattın mı??
Eskiden anlar dayan derdi.. tabi şimdi şu da şöyle desem sen dön kendine bak diyor, artk dengeyi kuramyor savunmaya geçiyor... gecen kpss çls dedim hep kaytardı... sonuç vasat.. bu kpss de yırttm kendimi orta halli. Ben uzun bi aradan snra grdm ve sfr mat.le ondan fazla aldım...

Back