sonumuz yok galiba...

huzunguz

kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
4.079
1.964
448
Nerden baslasm bilmyorm...yasça ve ekon. Acıdan kemale ermeden evlendik... psk olarak kötü bi dönemimde tanısp bi anda evlendik.. iki kisilik bi hayat istedim dingin huzurlu...kendine güveniyor dedim...
Beklentilere soktu.. sonra tabana indirdi... hayal ettirip h.kırıklığı yasattı...
Özgürlüğümü alıp annesine verdi... bi yıllğına kabul ettim birlkte oturmaya...en büyk hatam.. balayı dahil 3yldır bi gün yanlz bırakılmadık sorunlar büyüdü.
Annesi her dk refakat eder birlikte biyere gitsek annemide alalım der... aileme senede bir gider bi gece kalır surat yapar akrabalarıma gitmez... evlilik öncesi beraber karar verdiğimz şeyler yalan oldu.. çalişcaktım oyaladı sonra yok dedi...özelde olmaz atan dedi... baba sözünden çıkmadı öncelik hep onlar. Çok kırıldım bi gün bile kimseyi kırladım... vasat bi düğün,kv çeyizinden kalan kıytırık şeyler, eski bazayı yeni die yutturdular...öyle sandılar.. aptal yerine koydular ses etmedim...kızlarını ayrı tuttular hep yaslarımız aynı sayılır... beni değistrmeye çlştılar.. 2aylk evliyken çock için birbirimize düsürdüler.. yine o bildiğini yaptı..zorbi hamilelik mutsuz bi evlilik...
Büyümedi bi türlü...birikimimizi yedi btirdi.
Bugun annesyle konusurken kahvaltıda 'annesi babasından yakınıyordu ben çk yasamam oda bi yere sığmaz çok zahmetli' falan diyordu ..
Eşim: öyle bi sey olsa ben bakcam kızlara düsürmem,elin oğluna bana küfrettirmem dedi...
(Bu: karımın annesine bakmam oğlan bakar mantığıydı öyle bi derdim de yok ztn..)
Bakıp bakmaması mesele değil beni ezmesi yok sayması sorun... ztn 4duvara hapsetti bunalmısım..bi de kendi fikirlerine önceden yer yapıp beni alıştırmaya çalışması zoruma gitti.kv sevgili kızlarını ayrı tutp hep oğlunu dışlaması bununda ona toz kondurmaması... onlar rahat etsin yeter die düsünmesi... haksızlıga uğramam...
Dayanamıyorm.. kendini değistirmeyen sabit fikirli bi koca..tamam iyi yönleri var evine bağlı dürüst iyi,özel günleri untmaz vs.. medenidir cevresine anlayıslıdır, bi bana yobaz bi bana acımasız. Çlşym yok,kurs dersane vs.. yok.. evde çileni doldur..yanlz dısarı cıkamazsın..
içime dert kimsesizliğim...
Ömrümü bi nankörün eline verdim..
Çıkmazlardayım.. ya atanıp ayaklarımın üstnde durup çocuğumu büyütüp düzelmezse çaresine bakcam..yada ömrümün yettiğince dertle yasayp ölcem.
Büyük konusmusum asla larımı yasadım hep..bi de hatalarımı ağır ödedim.

Amaç yanlzlığımda dert paylascağım bi yerdi yükümü hafifletcek...o yüzden paylastım dalga ve yargilamalarınız daha da çok yıpratır lütfen anlayısla yorum yazn...

Son düzenleme:
Allah sabır versin az önce bende babamı anlattım...anneme dediğim şeyin aynısını yol yakınken sana söylüyorum annem uygulamıyor gerçi ya,bu adamlarla ömür geçiriyorsunuz olan kızınıza oluyor demedi demeyin..her şeyi geçtim yalancı bir adamla aynı evde yaşayamam.

kaç yıldır evlisiniz, böylesiniz yani

Allah yardımcın olsun oysa ne olur du annesiyle alakalı konularda sen ne düşünüyorsun diye sorsa?
Sanki sen sokakta kalsın diyeceksin gibi,ben anlamıyorum bu annelerin yere göğe sığdırılamamasını kadınların annesi yok bi erkek annesi var sanki eşinle hiç konuştun mu peki karşına alıp böyle böyle beni bunlar üzüyor diye anlattın mı??

Tuttuğumu koparırım bilir ztn kendi beceremediğini yapıcam die korkuyo kendine güveni yok sanırım... çok uzun yazmısım fark etmeden k.bakmayın...bi da askerlik var tabi... o yaplmadan ev kurulmazmış...naspte öyle bi kapandıkii düzgün bi iş olmak üzereykennn pat olmuyor... hayatın neresnden tutsam elimde kalıyor...

Nasıl medeni bu adam ya? Ailen ne diyor peki canım bu duruma?
Ailemle aram yok.. yağmurdan kacarken... hesabı iste... bilmyorlar bişeyi.. medeniliği cevreye bacılarına... kıskanç bana mıllet bi tarafını acıo hoşş ben giydiğimi yakıstırınca olmamış...

3 yıldır değişmemiş ki bu adam daha neyi bekliyorsunuz..
hem mesleğiniz de elinizdeymiş..
bir de bebeğiniz varmı.. Ne olur yok diyin..
yaşınız kaç acaba?

Yalancı diyemem.. ama
biraz kıvırdı aile baskısından çekiniyor.. cnm doğuda ayrılmak çocğndan ayrlmaktır...

Allah iyi sabır vermiş sana. bence seni kaybetme korkusu olsun çek git bi süreliğine olmuyor böyle de
Aklmdan gaçmyor değil de ailesnin tepkisnden çekiniyorum bi yüz göz olursam daha dönmem..

Yalancı diyemem.. ama

biraz kıvırdı aile baskısından çekiniyor.. cnm doğuda ayrılmak çocğndan ayrlmaktır...
canım ben iç anadoluluyum ama annem doğulu ben doğuda büyüdüm ve senelerse kendim doğuda görev yaptım kocanın yaptığı anadan babadan çekinme değil yeminle söylüyorum işine gelen kısmı o seni garantiye aldı nasılsa...sen çocuk yapma var mnı bilmiyorum ama,çocuk sitediklerinde bu evde çocuk mocuk yapmam de gerekiyorsa..ya vallahi çıldıracam şu ev meselesine ..gidip babaannemi benzin döküp yakasım var şu an bu konuda şişirdi beni

Aklmdan gaçmyor değil de ailesnin tepkisnden çekiniyorum bi yüz göz olursam daha dönmem..

dönme dönülürmü o eve değişsin eşin. sen onunla evlendin ailesiyle değil üzülme canım dua et bol bol

3 yıldır değişmemiş ki bu adam daha neyi bekliyorsunuz..
hem mesleğiniz de elinizdeymiş..
bir de bebeğiniz varmı.. Ne olur yok diyin..
yaşınız kaç acaba?
Var... o da baskıyla ...söylemedim ailemde varlğımı kabllenmedi ezdiler hep...asilik yaptm çktm kaçar gibi evlndim

Dedim ama anlamadılar ah benim saflığım çocuk yanım çaresiz bıraktı beni..

Dedim ama anlamadılar ah benim saflığım çocuk yanım çaresiz bıraktı beni..
çocuk yan değilde cahil yanına denk gelmiş,vallahi bir yıl anamla kalacaz 6 ay kalacaz diyen adamların %95 i yalan söylüyor,imkanı olmayan adam imkanı olana kadar evlenmesin
Allah sana sabır selamet versin anladığım kadarıyla sende çekeceksin ne yazılırsa yazılsın ..Kocan insanlığa erer inşallahta evinizi ayırır sizinde bir yuvanız olur.

kıyamam ben bebeğinize..
Ne olur baş kaldırın..
böyle bir hayat çekilmez...
Çeklmio oyalıyorm kendimi. Umudum iyi bi isimiz olup ayrlmak belki o zmn toparlar... ilk yıl güzeldi geçti sanırım tükektik birbirimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…