3Yıl bitti...kaç yıldır evlisiniz, böylesiniz yani
Ailemle aram yok.. yağmurdan kacarken... hesabı iste... bilmyorlar bişeyi.. medeniliği cevreye bacılarına... kıskanç bana mıllet bi tarafını acıo hoşş ben giydiğimi yakıstırınca olmamış...Nasıl medeni bu adam ya? Ailen ne diyor peki canım bu duruma?
3Yıl bitti...
biraz kıvırdı aile baskısından çekiniyor.. cnm doğuda ayrılmak çocğndan ayrlmaktır...Allah sabır versin az önce bende babamı anlattım...anneme dediğim şeyin aynısını yol yakınken sana söylüyorum annem uygulamıyor gerçi ya,bu adamlarla ömür geçiriyorsunuz olan kızınıza oluyor demedi demeyin..her şeyi geçtim yalancı bir adamla aynı evde yaşayamam.
Aklmdan gaçmyor değil de ailesnin tepkisnden çekiniyorum bi yüz göz olursam daha dönmem..Allah iyi sabır vermiş sana. bence seni kaybetme korkusu olsun çek git bi süreliğine olmuyor böyle de
canım ben iç anadoluluyum ama annem doğulu ben doğuda büyüdüm ve senelerse kendim doğuda görev yaptım kocanın yaptığı anadan babadan çekinme değil yeminle söylüyorum işine gelen kısmı o seni garantiye aldı nasılsa...sen çocuk yapma var mnı bilmiyorum ama,çocuk sitediklerinde bu evde çocuk mocuk yapmam de gerekiyorsa..ya vallahi çıldıracam şu ev meselesine ..gidip babaannemi benzin döküp yakasım var şu an bu konuda şişirdi beniYalancı diyemem.. ama
biraz kıvırdı aile baskısından çekiniyor.. cnm doğuda ayrılmak çocğndan ayrlmaktır...
Aklmdan gaçmyor değil de ailesnin tepkisnden çekiniyorum bi yüz göz olursam daha dönmem..
Var... o da baskıyla ...söylemedim ailemde varlğımı kabllenmedi ezdiler hep...asilik yaptm çktm kaçar gibi evlndim3 yıldır değişmemiş ki bu adam daha neyi bekliyorsunuz..
hem mesleğiniz de elinizdeymiş..
bir de bebeğiniz varmı.. Ne olur yok diyin..
yaşınız kaç acaba?
Dedim ama anlamadılar ah benim saflığım çocuk yanım çaresiz bıraktı beni..canım ben iç anadoluluyum ama annem doğulu ben doğuda büyüdüm ve senelerse kendim doğuda görev yaptım kocanın yaptığı anadan babadan çekinme değil yeminle söylüyorum işine gelen kısmı o seni garantiye aldı nasılsa...sen çocuk yapma var mnı bilmiyorum ama,çocuk sitediklerinde bu evde çocuk mocuk yapmam de gerekiyorsa..ya vallahi çıldıracam şu ev meselesine ..gidip babaannemi benzin döküp yakasım var şu an bu konuda şişirdi beni
kıyamam ben bebeğinize..Var... o da baskıyla ...söylemedim ailemde varlğımı mabllenmedi ezdiler hep...
çocuk yan değilde cahil yanına denk gelmiş,vallahi bir yıl anamla kalacaz 6 ay kalacaz diyen adamların %95 i yalan söylüyor,imkanı olmayan adam imkanı olana kadar evlenmesinDedim ama anlamadılar ah benim saflığım çocuk yanım çaresiz bıraktı beni..
Çeklmio oyalıyorm kendimi. Umudum iyi bi isimiz olup ayrlmak belki o zmn toparlar... ilk yıl güzeldi geçti sanırım tükektik birbirimizi..kıyamam ben bebeğinize..
Ne olur baş kaldırın..
böyle bir hayat çekilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?