Aşılama Sonucu Pozitif Olan 2 Aşilama Ve 2 Hayal Kirikliği

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rita1408

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
46
0
Arkadaşlar Bu Konuda Tecrübeleri Olan Lütfen Paylaşsin Benim Le 2 Kez Aşilama Oldum 2 Sinde De Pozitif Sonuç Aldim Tam Bu Kez Oldu Benim De Bir Bebeğim Olacak Artik Derken Hep Dr.um '''''' Bebeğimiz Yaşamiyor''''''' Sözüyle Yikiliyorum....ilkiniş Daha Kabullenememişken Ikinci Kez Duydum O Sözü Akşam Yine Benim Gibi Olan Var Mi Ne Olur Yardimci Olun... Onu önceden Anlamak Için Veya önlemek Için Test Falan Varmi Yapiliyormu;? şimdiden Ilgilenen Herkese Teşekkür Ederim...

Tabii ki vardır artık herşey biliniyor.Gittiğin merkezde genetik tanı merkezi de var mı?Yoksa olan bir merkeze yönlendirir seni doktorun.Orada bakılır genetik sebeplerden mi diye.Ya da tamamen şanssızlık sonucu ikisi de öyle olmuş olabilir,bundan sonra inşallah başına gelmeyebilir.Ama bence 3. bir aşılamadan önce kesin sebebini araştırman lazım.Benim kaç arkadaşımın başına geldi.Tabii onlar normal yolla hamile kalmışlardı ama sonuçta kan pıhtılaşması sebebiyle bebeklerini kaybettiler ve çözümü sadece bir bebe aspiriniydi.İnşallah seninki de böyle basit çözümü olan bir sorundur.

Tabii ki vardır artık herşey biliniyor.Gittiğin merkezde genetik tanı merkezi de var mı?Yoksa olan bir merkeze yönlendirir seni doktorun.Orada bakılır genetik sebeplerden mi diye.Ya da tamamen şanssızlık sonucu ikisi de öyle olmuş olabilir,bundan sonra inşallah başına gelmeyebilir.Ama bence 3. bir aşılamadan önce kesin sebebini araştırman lazım.Benim kaç arkadaşımın başına geldi.Tabii onlar normal yolla hamile kalmışlardı ama sonuçta kan pıhtılaşması sebebiyle bebeklerini kaybettiler ve çözümü sadece bir bebe aspiriniydi.İnşallah seninki de böyle basit çözümü olan bir sorundur.

CNM BENİM DR DA KAN PIHTILAÇMASINDAN ŞÜOHELENMİŞTİ İLKİN DE VE İĞNE VERDİ KAN SULANDIRICI DAMAR ACICI FALANSONRA HAPLAR CABASII DÜŞMESİN DİYE İĞNLERE GENE ÖLE 3,KEZ DÜŞÜNEMİYORUM AYNI ŞEYİ İŞTE.... KROMOZOM BOZUKLUĞU DEDİ ŞİFRELER DOĞRU İLERMİYOR BİR YERLERDE KIRILIYORLAR BÖLE DEDİ VE EŞİMLE İKİMİZE KROMOZOM TAHLİLİ TAPTIRACAK ŞİMDİ DR
AMA BEN O ESNADA YANİ HAMİLE KALDIĞIM ANDA YAPTIRALACAK TAHLİL VARMI DİYORUM CNLAR GİDİYOR RESMEN TABİ BEN DE GİDİYORUM ONLARLA BİRLİKTE

Çok can sıkıcı bir durum ama yine de umut vaad eden birşeyler var durumunda .En azından süper birşey tam iki kez hamile kalabilmişsin demekki yine kalabilirsin bu çok güzel.Ve artık ortada bir sorun olduğu da belli çözüm için yollar aranmaya başlamış eminim ki bulunacak.Sorun çözülünce hamilelik girişimin olacak.Bence artık yaşayacağın acıyı yaşamışsın bundan sonra güzellikler bekliyor seni.Lütfen umutlu ol.

Çok can sıkıcı bir durum ama yine de umut vaad eden birşeyler var durumunda .En azından süper birşey tam iki kez hamile kalabilmişsin demekki yine kalabilirsin bu çok güzel.Ve artık ortada bir sorun olduğu da belli çözüm için yollar aranmaya başlamış eminim ki bulunacak.Sorun çözülünce hamilelik girişimin olacak.Bence artık yaşayacağın acıyı yaşamışsın bundan sonra güzellikler bekliyor seni.Lütfen umutlu ol.

TEŞEKKÜR EDERİM CNM VERDİĞİN DESTEK İÇİN

canım cok geçmiş olsun öncelikle bol bolösabır diliyorum canıom bak ne güzel hamile kalıyosun sorun tutunmamaası onuda herhalde dr arastırması lazım senin bundan önceki sorunu gene yasayacagını bilmedi ve sana bazı tetkitler felan yaptırmalı diye düsünüyorum canım allah büyük gene olucak ve bu defa seni bırakmıcak bend egecen ay asılama yaptırdım olmadı bakalım bizim sonumuz ne olucak amam cok sükür hamile kalıyosun ve diger sorununda hal olucaktır inş...rahim genişligi felan yok demi cğnkü bi arkadasta vardı bebekleri düsüyodu merak ettim

arkdaslar merhaba

yazdiklarinizi okudum ve inan cok uzuldum ritacim once sevinmenin sonra uzulmenin ne demk oldugunu tahmin edebiliyrum canim. raabim en kisa surede dokuz ay boyunca o guzel duyguyu doya doya yasmayi nasip eder insallah tum kardeslerime.

ben ilk asilamami 14 suabbta yaptrdim ve sukur su an 10 haftalik hamileyim ama tam iki yil hic arakliksiz siki bi tedavinin sonucsuz kalmsi sonucu asilamya karar verdik ve rabbim dualarin yuzu suyu hurmetine bize bu guzel gunleri gosterdi. dua umit ve sabir canim . mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler

butun anne olmak isteyen kardeslerimin dualari hayirlisiyla kabul olur insallah

canım cok geçmiş olsun öncelikle bol bolösabır diliyorum canıom bak ne güzel hamile kalıyosun sorun tutunmamaası onuda herhalde dr arastırması lazım senin bundan önceki sorunu gene yasayacagını bilmedi ve sana bazı tetkitler felan yaptırmalı diye düsünüyorum canım allah büyük gene olucak ve bu defa seni bırakmıcak bend egecen ay asılama yaptırdım olmadı bakalım bizim sonumuz ne olucak amam cok sükür hamile kalıyosun ve diger sorununda hal olucaktır inş...rahim genişligi felan yok demi cğnkü bi arkadasta vardı bebekleri düsüyodu merak ettim

CNM TEŞEKKÜR EDERİM DESTEK İÇİN... BEN DE AŞILAMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE NE OLUR ALLLAHIM NE OLUR BENİM DE BİR BEBEĞİM OLSUN DİYE BİR KERECİK HAMİLE KALAYIM İİSTERSEN SEN YİNE AL ONU DEDİM HATTA BİR KERE DARALDIĞIM BİR ANDA ÇOK ŞÜKÜR DUALARIM KABUL OLDU BEN HAMİLE KALDIM AMA DİĞERİ DE KABUL OLDU ALLAH ONU BEN DEN ALDI O KADAR ÇOK ÜZÜLMEDİM ÜZÜLDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM AMA O BENİM DUAMDI VE ÇOK ŞÜKÜR Kİ KABUL OLMUŞTU VE BEN 2, YE HAMİLA KALDIM TMM BU SAĞLIKLI OLACAK İNŞALLAH DEDİM HEP AMA BU OLMADI VE BEN ŞUAN SADECE NE DİYORUM BİLİYORMUSUN ALLAH HERKESE SAĞLIKLI SIHHATLİ ELİ AYAĞI DÜZGÜN AVLATLAR NASİP ETSİN HAMİLE KALMAK OLAY DEĞİL YANİ EN AZINDAN BENİM İÇİN HERHALDE İNŞALLAH TEKRAR KALIR VE BU KEZ KUCAĞIMA ALIRIMM DARISI HEPİNİZİ BAŞINIZA

arkdaslar merhaba

yazdiklarinizi okudum ve inan cok uzuldum ritacim once sevinmenin sonra uzulmenin ne demk oldugunu tahmin edebiliyrum canim. raabim en kisa surede dokuz ay boyunca o guzel duyguyu doya doya yasmayi nasip eder insallah tum kardeslerime.

ben ilk asilamami 14 suabbta yaptrdim ve sukur su an 10 haftalik hamileyim ama tam iki yil hic arakliksiz siki bi tedavinin sonucsuz kalmsi sonucu asilamya karar verdik ve rabbim dualarin yuzu suyu hurmetine bize bu guzel gunleri gosterdi. dua umit ve sabir canim . mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler

butun anne olmak isteyen kardeslerimin dualari hayirlisiyla kabul olur insallah

CNM ALLAH BAĞIŞALASIN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

X