• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonucu başarılı olmayan burun estetiği

Şu an tedirgin oldum açıkçası. Son görüşmemde ayrıntılı bir şekilde aklımda olan soruları sorayım eğer garanti vermiyorsa sorun çıkar diyorsa iptal ederim. Zaten berbat haldeyim daha kötü olmak istemem. Sağol bilgilendirme için canım :)

canım şöyleki Alper bey,revizyon olma ihtimalinden görüşmelerde bahsediyor,bana da bahsetti fakat yine de başıma gelmez gibi geldi,gelse de problem olmaz gibi...baya bir güven verdi çünkü Alper bey,bir sorun çıkarsa tekrar revizyon yapabileceğini de söylüyor,fakat aynı stres ve aynı psikolojiyi yaşayacak olmak,beni çok geriyor....

canım şöyleki Alper bey,revizyon olma ihtimalinden görüşmelerde bahsediyor,bana da bahsetti fakat yine de başıma gelmez gibi geldi,gelse de problem olmaz gibi...baya bir güven verdi çünkü Alper bey,bir sorun çıkarsa tekrar revizyon yapabileceğini de söylüyor,fakat aynı stres ve aynı psikolojiyi yaşayacak olmak,beni çok geriyor....

Ameliyat sonrası oluşabilecek durumlar hakkında bizde konuştuk Alper Bey'le. Şu anki burnumdan daha iyi olacağının garantisini verdi kendisi. Burnumun altında dikiş izi çok belli oluyor, kemer yok denecek durumda, dikiş izinin haricinde bir de yukarıya doğru bir iz var burnumda ve en önemlisi nefes alamıyorum. Doktor bey dikiş izi için garanti vermedi en kötü ihtimalle bu şekilde kalır dedi. Zaten 2 yıldır bu izle yaşıyorum sorun olcağını düşünmüyorum artık sadece daha rahat nefes alabileceğim bir burun istiyorum. Sen bana mail adresini özelden at canım. Ben sana şimdiki fotoğraflarımı göndereyim sen de gönder. Mesaj sayısından dolayı özel mesaj atamıyorum çünkü.

Canım mailine gönderdim fotoğrafları bakabilirsin. Bende senin fotoğraflarını bekliyorum :)

Ameliyat olmaya karar vermek bir dert dorktor bulmak bir dert hadi buldun güvendin nasıl olcak diye düşünmek ayrı dert. Sonunda kafayı yicem sanırım :)

Ameliyat sonrası oluşabilecek durumlar hakkında bizde konuştuk Alper Bey'le. Şu anki burnumdan daha iyi olacağının garantisini verdi kendisi. Burnumun altında dikiş izi çok belli oluyor, kemer yok denecek durumda, dikiş izinin haricinde bir de yukarıya doğru bir iz var burnumda ve en önemlisi nefes alamıyorum. Doktor bey dikiş izi için garanti vermedi en kötü ihtimalle bu şekilde kalır dedi. Zaten 2 yıldır bu izle yaşıyorum sorun olcağını düşünmüyorum artık sadece daha rahat nefes alabileceğim bir burun istiyorum. Sen bana mail adresini özelden at canım. Ben sana şimdiki fotoğraflarımı göndereyim sen de gönder. Mesaj sayısından dolayı özel mesaj atamıyorum çünkü.

canım bende gittim alper beye kesin olcam diye bana da burun delikleri farklı birazda yamuk bi hasta denk geldi vazgectm. bursada tek ameliyatta işi bitiren kimse yokmu ya:(

Onur Erol'u kesinlikle tavsiye etmiyorum! Kendisine iki kez ameliyat oldum. İlk ameliyatımdan sonra burnum genişledi, ön taradı eskisinden daha yayvan hale geldi. Burun kemerim, ameliyattan sonra yamuldu. Burum ucum düştü.. Ve revizyon ameliyatı talep ettim. Revizyon ameliyatının sonuçları konusunda beni gayet güzel ikna etti, bunun son ameliyatım olacağını söyledi. Ve sonuç, revizyon ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmeden burnum yine tanınmaz hale geldi. Verdiğim onca paraya, emeğime, çok yazık. Kontrole gittim ve görüntüm ile ilgili kaygılarımı belirttim. Gayet güzel, istersen biraz çöken kısma yağ enjekte edelim, ama yine eriyip kaybolacak dedi. O kadar yoruldum ki görüntümün değişmesinden, anlatamam. Hayal kırıklığım ve kendime güven kaybım da cabası..

benım burnum bana çok kötü gelıyor ama etraftan guzel dıyorlar kötü de estetık olduğu bellı değilmiş iyiliği o.revızyon yaptıranlarda memnun degıl dokundurtmasam mı dıyorum

Aman zor yaa valla ne yapıcaz bilmiyorum.. Ben de Güncel Öztürk e ilk burun ameliyatımı olmak istiyorum. Acaba kendisine ameliyat olan yada etrafında ona ameliyat olmuş olup bilgisi olan var mı ? :44:

ben emre ilhanı çok duydum ve yaptıgı burunları gördüm harika hepsi ben amelıyatolalı 3 ay oluyo bılıyorum cok yenı ama doktorum kıkırdagın yetersız kaldıgını tekrar dıkecegını soledı fakat cesaret edemıyorum.emre beye gidicem onumuzdekı gunlerde bakalım ne yorum yapıcak

bende 2 hafta önce oldum ve hiç memnun değilim kendimi dahada çirkin hissedeiyorum.cok pişman oldum...ikinci ameliyatıda düşünüyorum ama gözüm korktu ....

şuan ne durumdasınız bilemiyorum ama 2 hafta cok kıssa bı donem yüz cok şiş ve burunda ödemlerden tuhaf duruyor ama sımdıye oturmustur muhtemelen umarım memnunsuznudur.. ben geçer diyordum ama geçmedi 3.ayım:) burn güzel ama bana yakısmadı bende emre ılhanla gorusucem cok ıyı oldugunu duydum

emre ilhan beye yaptırıp memnun olan var mı?

revizyon ameliyatımı 2 ay önce Emre İlhan yaptı .çok memnunum zaten memnun olmayan hastasını hiç görmedim ..önemli olan yüz ile uyumlu doğal bir burunla birlikte nefes almayı da rahatlatmak ve Emre bey bu konuda gerçekten çok başarılı..kesinlikle tavsiye ederim;)

canım şöyleki Alper bey,revizyon olmgibitimalinden görüşmelerde bahsediyor,bana da bahsetti fakat yine de başıma gelmez gibi geldi,gelse de problem olmaz gibi...baya bir güven verdi çünkü Alper bey,bir sorun çıkarsa tekrar revizyon yapabileceğini de söylüyor,fakat aynı stres ve aynı psikolojiyi yaşayacak olmak,beni çok geriyor....

Canım bence durumun varsa başka bir doktor dene Emre ilhan gibi benim arkadaş alper beyin revuzyonunu ona duzelttirdi sonuç super yine sen bilirsin ama ameliyat psikolojisini doktorlar ne yazık ki pek anlamıyor...

Okuduklarımdan acayip ürktüm benimde burnumda kemik eğriliği var rahat nefes alamıyorum özellikle geceleri..görüntusünden memnunum ama nefes alamamak bazen başağrısı yapıyo..ama şurda okuduklarım beni ürküttü sanırım ameliyat olamiycam:(

İmza

Back