9 aydır evliyim ve hamile kalamadim . bobrekte kist var ve surekli takibe gidiyorum doktorum bana biran once hamile kalmaya çalış dedi ben de doktor doktor gezmeye başladım sonunda beni önemseyen bir doktor buldum ve bütün tetkiklerimi yaptırdım .
sonuçlar şöyle
sağ over PCO olarak izlendi
sol over 50×59 mm içersinde 20 mm hiperekojen alan izlendi yazıyor
yanı doktor 6 cm kistin var dedi bi kan testi daha istedi kistin iyi huylu mu olup olmadığına bakacak sonucu henüz çıkmadı
bütün hormonlarım normal smear testim temiz çıktı . eşimin sperm testi iyi cıktı.
böbrek hastası olduğum için kreatenin 2.20 çıkıyor. doktor tedaviye başlayamam dedi trombositlerin çok düşük dedi
77 çıkıyor ... hematolojiye görün doktorun onay verirse ben tedavi yaparım dedi yoksa hamilelikte düşük vesaire olursa seni kaybederiz dedi .
benim gibi 6 cm kisti ve trobmositleri düşük olup hamile kalan var mı
artık böbrek hastalığını da geçtim başka sorunlar çıkınca moral kalmadı . desteğe ihtiyacim var Allah butun hastalara sifa versin
sonuçlar şöyle
sağ over PCO olarak izlendi
sol over 50×59 mm içersinde 20 mm hiperekojen alan izlendi yazıyor
yanı doktor 6 cm kistin var dedi bi kan testi daha istedi kistin iyi huylu mu olup olmadığına bakacak sonucu henüz çıkmadı
bütün hormonlarım normal smear testim temiz çıktı . eşimin sperm testi iyi cıktı.
böbrek hastası olduğum için kreatenin 2.20 çıkıyor. doktor tedaviye başlayamam dedi trombositlerin çok düşük dedi
77 çıkıyor ... hematolojiye görün doktorun onay verirse ben tedavi yaparım dedi yoksa hamilelikte düşük vesaire olursa seni kaybederiz dedi .
benim gibi 6 cm kisti ve trobmositleri düşük olup hamile kalan var mı
artık böbrek hastalığını da geçtim başka sorunlar çıkınca moral kalmadı . desteğe ihtiyacim var Allah butun hastalara sifa versin