Çocuk gelişimi okuduğunuz takdirde açık öğretim fakültesi ile 4 yıl sosyal hizmetlere tamamlayabiliyorsunuz diye biiliyorum ama ben çok oldu mezun olalı ülkede de eğitim sistemi o kadar hızlı değişiyor ki emin değilim ama bir araştırın isterseniz.Arkadaşlar merhaba çok uzatmadan direkt derdimi paylaşmak istiyorum lütfen bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun. Ben sosyoloji okumayı çok istiyorum. Hem severek okuyacağım hemde severek yapacagım bi meslek. Ama sonuçlarım berbat artık düşünmekten ağlamaktan hasta oldum nefes alamaz haldeyim astımımda var gözlerim kıpkırmızı. Karamsarlıga baglamak istemiyorum. En kötü 2 yıllık bi bölüm okuyup dgs ile sosyolojiye geçmek istiyorum. Hangi 2 yıllık bölümlerden sosyolojiye geçiş yapabilirim lütfen aydınlatın beni. Seneye tekrar girmek istemiyorum daha oncede sene kaybı yaşadım cunku... adına cok önemli bu benim icin *Nolur bana sosyolojiye geçilebilen 2 yıllık bölümleri yazarsanız cok sevinirim...
*Bu arada ilk sınava girdiğim sene ygs ve lys ye girdim. O sonuclarım daha iyiydi. Fakat ygs puanımla 2 yıllık bi bölüme yerleştim. ama lys puanımı kullanmadım. Lys puanımı şimdi kullanabilir miyim..
neden sosyoloji okumak istiyorsun? önce bunun cevabını verebildiğinden emin ol.
çünkü x kişi y bölümü okudu diye hedef koyan ergenlerimiz çok.
hiç sosyoloji mezunu arkadaşın tanıdığın var mı?
iş bulabilmişler mi?
iş bulmayı geçtim gerçekten sosyoloji mezunları ne yapıyor biliyor musun?
allah askina sirf universite okumak icin okumayin.ben en guzel bolumlerden birinden mezun oldum ama 3 yil atanmayi bekledim.simdi bi sevincle universite okumak istiyosunuz ama bunun mezun olduktan sonrasi var.bi yil daha calisin guzel bi bolume gidin
muhakkak biliyorsundur : )Bilmem gereken her şeyi biliyorum çünkü çok istekli olduğum içinde çok araştırdım. Ama sizle bunları tartışacak halde ve modda değilim. sadece sandığınız gibi bir durum içerisinde değilim diyebilirim.
muhakkak biliyorsundur : )