Üniversite tercihleri açıklandı..Kafa karışıklığıyla yaptığım tercihlerimde istemediğim bir bölümün tuttuğunu gördüm.Çok mutsuzum,boğulucak gibi oluyorum..Ne yapmalıyım??Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi veya tanıdıgınızın başına,sevmeden bir bölüme girip sonradan seven oldu mu??Lütfen yardım edin..Bir sene daha kalamam kalırsam puanım yarıya düşer,çare bulamıyorum YARDIMM
geçen sene girdim,hiçç çalışmadım,ve yaşım 35,lise mezunuyum,350 gibi bir puan aldım,o kadar kolaydıkııı,anlatamam,boş soru bile bırakmadım,30 dk önce sınavım bitmşti,ama bu yıl dehşet zordu,şok oldum,200 aldım,sen düşün artık,üstelik çokda boş bıraktımSen gecen yil girmedin galiba 2014 sinavina girenler kalem oynatamadik diyor bende baktim facebokta geuplara falan 30 mat yapan muhdisliklere yerlesmis ustelik kont dusuruldu.
Sorular artik mantik dayali o senin dedigon 2013 oncesi
Üniversite tercihleri açıklandı..Kafa karışıklığıyla yaptığım tercihlerimde istemediğim bir bölümün tuttuğunu gördüm.Çok mutsuzum,boğulucak gibi oluyorum..Ne yapmalıyım??Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi veya tanıdıgınızın başına,sevmeden bir bölüme girip sonradan seven oldu mu??Lütfen yardım edin..Bir sene daha kalamam kalırsam puanım yarıya düşer,çare bulamıyorum YARDIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?