- 7 Ekim 2021
- 43
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ecem 01onur
Sağlık ocağından yaptırdığım testi gitmeden nasıl öğrenebilirim e nabiz dan bulamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nabiza geç düşüyor sağlık ocağında verilen kanSağlık ocağından yaptırdığım testi gitmeden nasıl öğrenebilirim e nabiz dan bulamadim
Yarın sabaha düşer mi?E nabiza geç düşüyor
Büyük ihtimalle düşer benim akşam 7 gibi düşmüştüYarın sabaha düşer mi?
Teşekkür ederimBüyük ihtimalle düşer benim akşam 7 gibi düşmüştü
Bazı hastanelerde e nabızda düşmüyor kendiniz gidip bakmanız gerekiyor bizim aile hekiminde öyle oluyorSağlık ocağından yaptırdığım testi gitmeden nasıl öğrenebilirim e nabiz dan bulamadim
Rica ederim canımTeşekkür ederim❤
Sabah 9 da yaptırdımne zaman yaptırdınız? daha çıkmamış olabilir bazen geç çıkıyor geç düşüyor e nabıza.
Aradım sabah öğrenirsiniz dedi kısacası başından sağdıTelefondan da öğrenebilirsin
Aslında sadece gebelik testi 3 gibi çıkar dedi aradim resmen başından sağdıBazı hastanelerde e nabızda düşmüyor kendiniz gidip bakmanız gerekiyor bizim aile hekiminde öyle oluyor
Aynen öyle imkanınız varsa gidip almak lazım neyse sonuç güzel olsun daAslında sadece gebelik testi 3 gibi çıkar dedi aradim resmen başından sağdı
Sonucum cıktı ama ben anlamıyorumAynen öyle imkanınız varsa gidip almak lazım neyse sonuç güzel olsun da![]()
at bana bakayım benSonucum cıktı ama ben anlamıyorum
at bana bakayım ben
Gözünüz aydın hamilesiniz
Teşekkür ederimGözünüz aydın hamilesiniz![]()
156 çıkmış hayırlı olsun taze bir anne adayısınız
Amin inşallahTeşekkür ederim❤ darısı tüm istiyenlere