sonuç pozitifse nasıl Kıyarım Bebeğime:((((

19KasimBhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
574
6
Dün gece doktora gittim gece gittim çünkü doktorum nöbetçiydi..istediği tahlilleri yaptırmıştım.Onları götürmek için hemde bebeğimi görmek için gittim..tahlillerde herşey iyi derken Anti toxoplazma Igg değerim farklı çıktı ne negatif ne pozitifti..doktor yorumlayamadı fakat bana bunun nasıl birşey olduğunu anlattı..anti toxoplazma çiğ et,toprak,hayvan dışkısından v.s. insana geçen bir parazitti ve anne karnındaki bebeği 4.ayına kadar ya yaşatmıyor ya da anomalili doğmasını sağlıyordu..Bebeğe zararı çoktu anlayacağınız..Bugün tekrar hastaneye gideceğim tekrar tahlil yapılacak kızlar ne olur bana çok dua edinnn..Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini gördümm nasıl kıyarım sonuç pozitif çıkarsa bebeğime._Nasıl aldırırımm:KK43:((

Bütün gece kahroldum kızlar ağlamaktan gözlerim şişti..

ALLAH'IMDAN İSTEĞİMM NOLUR SONUCUMM NEGATİF ÇIKSINN..NOLURR:KK43:((

öncelikle geçmiş olsun diyorum.
lütfen kendini hemen bırakma böyle.doktorlar bize en kötü ihtimalden bahsetmek zorundadırlar hep.
göreceksin sonuç iyi çıkacak.
öte yandan kişisel fikrimi sorarsan lütfen bebeğini aldırmayı düşünme.
4 aya kadar yaşatmıyormuş dedin.eğer hayırlısı buysa Rab'bim onun karnında ölmesini sağlar umarım.ama eğer yaşarsa alacak nefesi var daha demektir.senin onun hayatını sonlandrmanı doğru bulmuyorum...
bu gibi durumlarda yaradana sığınıp hayırlısını dilemek gerekiyor sanırım...
Allah seni kötü bir karar vermek zorunda bırakmasın:1no2:

Çok üzüldümm:teselli::çok üzgünüm:

İnşallah negatif çıkar canım:teselli: dualarımız seninle...

inş.negatif çıkar Baharcım.Sende sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun.

Benim ablamda 5 aylık hamileyken kızamıkçık geçirmişin bu bebek mutlaka sakat doğacak aldır dedi doktorlar hatta heyet toplandı bebek için ama ablam kabul etmedi.Şimdi kızı 1,5 yaşında ve Allaha çok şükür sağlıklı.
Sen dua et Allah yardım eder.

Umarım duaların kabul olur canım yaradan rabim seni de evladına hayırlısıyla kavuştursun bebeğine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..Moralini bozma ve yüksek tut ve umudunu asla kaybetme..a.s.

öncelikle geçmiş olsun diyorum.
lütfen kendini hemen bırakma böyle.doktorlar bize en kötü ihtimalden bahsetmek zorundadırlar hep.
göreceksin sonuç iyi çıkacak.
öte yandan kişisel fikrimi sorarsan lütfen bebeğini aldırmayı düşünme.
4 aya kadar yaşatmıyormuş dedin.eğer hayırlısı buysa Rab'bim onun karnında ölmesini sağlar umarım.ama eğer yaşarsa alacak nefesi var daha demektir.senin onun hayatını sonlandrmanı doğru bulmuyorum...
bu gibi durumlarda yaradana sığınıp hayırlısını dilemek gerekiyor sanırım...
Allah seni kötü bir karar vermek zorunda bırakmasın:1no2:

ßen kesinlikle aldırmayı düşünmem ama bütün gece internette araştırdım ve bebekte yaşasa bile zeka geriliği,Körlük v.s. oluyormuşş ben kendim için değil bebeğim için üzülüyorum Dünyaya gelipte o şekilde yaşamak onun için çok zor..dediğin gibi inşallah böyle zor kararlar almayı nasip etmesin rabbim bize;(

ßen kesinlikle aldırmam zaten kızlar ama böyle bir durumu duymak çok kötü ağlamaktan gözlerim şişti bütünn gece sagolun:KK43:

İnşallah negatif çıkar Allah seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kendini üzme daha bişey belli değil

çok geçmiş olsun canım,
umarım herşey yolunda gider,
ama söylediğin şartlarda bir bebeği dünyaya getirmek bence getirmemketen daha hayırlıdır.
sen hayattayken ona en güzel şekilde bakarsın ama etraftan ona gelecek en basit bakışı bile engelleyemezsin ve bu bakışlar o çocuğun psikolojisini emin ol çok olumsuz etkiler,
öte yandan sen ve babasına allah korusun bişey olunca ona kim bakacak bunları çok mantıklı bir şekilde düşünmen lazım,
Ayrıca dini açıdan da araştırman lazım.
bazı olayları yaşayanlar bilir uzaktan davulun sesi cidden hoş gelir.
ömür boyu birine bağımlı yaşamak nedir ben yeğenimden kaynaklı olarak çok iyi biliyorum,
henüz 12 yaşında olmasına rağmen yaşamı gerçekten çok zor,ailesi açısından demiyorum çünkü abim ve yengem kendi hayatlarından 12 yıl önce vazgeçtiler,ama yeğenimin yaşadıklarını anltmak inan çok zor.

canım çokkkkkkkkkkkkk üzgünüm inan allahıma dualarım tüm anne adayları için,senin için.dilerim bu zor kararı vermek zorunda kalmazsın .tabiki dr herşeyin en iyisini bilirler ama inan ondan öte mevlam .içindeki umudu kaybet me.

canım çok üzüldüm öncelikle onu belirteyim. ama bu kadarda kendini üzme. sonuçta kader aldırmamda diyorsun Allaha sığın derim ben. Ayrıca benim arkadaşımda hamile 6 aylık olacak. ikili test yaptırdığı zaman değerleri çok düşük çıktı. doktor senin doktorun gibi konuşmuş risk olabileceğini. sonra başka doktora gitti. o doktorda anne karnındaki bebeğin gizli bir kutu oldğunu tahliller güzel çıksada uzvunun tam olabileceğini bilmiyoruz demiş. doğmamış her bebek risktir demiş. onun için bu kadar üzülme
bizler doğduğumuzda annelerimiz tahlilmi yaptırıyorlardı cinsiyetlerimizi bile doğunca öğreniyorlardı. yaptırsalardı kimbilir neler çıkardı. bu tahliller anne adayını üzmekten başka birşey değil bence üzülme bebeğinide bu üzüntünle etkileme bebeğin sağlıklı doğacak inşallah

ßen kesinlikle aldırmayı düşünmem ama bütün gece internette araştırdım ve bebekte yaşasa bile zeka geriliği,Körlük v.s. oluyormuşş ben kendim için değil bebeğim için üzülüyorum Dünyaya gelipte o şekilde yaşamak onun için çok zor..dediğin gibi inşallah böyle zor kararlar almayı nasip etmesin rabbim bize;(

bak canım eğer Allah'a inanıyorsan herşeyin onun izniyle olacağınada inanıyorsun demektir.
istese dünyadaki bütün sakat bebekleri iyileştirir Allah dimi.ama demekki bir sebebi bir hikmeti var.
ayrıca henüz bunları düşünmek için çok erken.
o kadar çok aldırın denilipte sağlıklı doğan bebek biliyorumki.
hele bi sonuçlar çıksın,duruma göre bir kaç doktora daha görünürsün.
ayrıca kendine ve bebeğine yakıştırma hemen lütfen kötüyü.
sadece dua et.Allah yanındadır merak etme..
herşey çok güzel olacak eminim..

kızlar saat 10 gibi gideceğim doktora sanırım hemen çıkar sonuçlar 1-1,5 saat içinde size haber veririm..Belkide ilki de bu yüzden öldü kim bilebilir ki..
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar:KK43:

Çok geçniş olsun:çok üzgünüm: işallah sonuç negatif çıkar rabbim bebşini sana bağışlasın bir mucize versin ve herşey normal çıksın allah dualrımızı kabul etsin..:teselli:.

Canım şimdi okudum yazını çok üzüldüm:teselli:Geçmiş olsun öncelikle Allahım hayırlısını versin hakkında inşallah,bebeğini sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın.Canım inşallah hayırlısıyla test sonuçların iyi çıkar ve bu sıkıntıyı yüce mevlam unutturur sana AMİNNNNNNN.Canım senin için dua edicem inşallah öğlende güzel haberler verirsin allaha emanet ol canım

kızlar saat 10 gibi gideceğim doktora sanırım hemen çıkar sonuçlar 1-1,5 saat içinde size haber veririm..Belkide ilki de bu yüzden öldü kim bilebilir ki..

Hayırlı haberlerini bekliyoruz annesi, bak hiçbirşeyi çıkmayacak bebeğinin. Gönlünü ferah tut.

Bu doktorlarda çok biliyor sanki ya:mymeka:

bahar cım cnm bitanem
başka yerde tahlil yaptır cnm belki bir hata olmuştur
ah cnm umarım herşey yolunda gider
bak bende almira ya hamile iken 3 lü test kötü çıktı
down sendromlu çocuk olur dedi dr lar
IQ su yüksek çıktı
üzme cnm kendini dualarımız seninle

hayırlı ve güzel haberle gelirsin işallahh
birde tek o dr kalma başka dr göster sonuçalrını emin ol yani rabbim senin yanında olsun

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
güzel haberlerle gelirsin inşallah üzme kendini
sevgiler

X