payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.747 2.868 29 Pazar 01:04 Konu Sahibi meros11 #21 mervelicin .!.: Bir şey sorabilir miyim sizce gebelik var mı dayanamadım akşam yaptım testi Eki Görüntüle 3501367 Genişletmek için tıkla... E sence? :) iki tane kocaman çizgi var kız soruyor musun hala kan ver netleştir hayırlı olsun
mervelicin .!.: Bir şey sorabilir miyim sizce gebelik var mı dayanamadım akşam yaptım testi Eki Görüntüle 3501367 Genişletmek için tıkla... E sence? :) iki tane kocaman çizgi var kız soruyor musun hala kan ver netleştir hayırlı olsun
M mervelicin Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2024 54 16 25 Pazar 01:08 Konu Sahibi meros11 #22 payedar .!.: E sence? :) iki tane kocaman çizgi var kız soruyor musun hala kan ver netleştir hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çok heyecanlıyım hayatımda 3. Defa test yapıyorum o yüzden bilemedim teşekkür ederim inşallah yarın kan vereceğim
payedar .!.: E sence? :) iki tane kocaman çizgi var kız soruyor musun hala kan ver netleştir hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çok heyecanlıyım hayatımda 3. Defa test yapıyorum o yüzden bilemedim teşekkür ederim inşallah yarın kan vereceğim
H Huzurkokanmevsimler Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2022 698 884 35 Pazar 01:42 Konu Sahibi meros11 #23 mervelicin .!.: Bir şey sorabilir miyim sizce gebelik var mı dayanamadım akşam yaptım testi Eki Görüntüle 3501367 Genişletmek için tıkla... Evet var görunuyor.Silik te çıksa hamileliğin olduğunu gösterir,sizinki daha belirgin hatta.
mervelicin .!.: Bir şey sorabilir miyim sizce gebelik var mı dayanamadım akşam yaptım testi Eki Görüntüle 3501367 Genişletmek için tıkla... Evet var görunuyor.Silik te çıksa hamileliğin olduğunu gösterir,sizinki daha belirgin hatta.
M meros11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2024 32 9 26 Pazar 15:34 Konu Sahibi meros11 #24 mervelicin .!.: Bir şey sorabilir miyim sizce gebelik var mı dayanamadım akşam yaptım testi Eki Görüntüle 3501367 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bende böyle çift çizgiyi görünce inanamıştım inşallah güzel sonuçlar devam eder
mervelicin .!.: Bir şey sorabilir miyim sizce gebelik var mı dayanamadım akşam yaptım testi Eki Görüntüle 3501367 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bende böyle çift çizgiyi görünce inanamıştım inşallah güzel sonuçlar devam eder