• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuç negatif mi bakar mısınız ?

Ben direk aile hekimine gittim, durumu anlatıp, muayene falan olmadan 2 tüp kan aldılar, sonuçları da akşama aldım. Aile hekiminiz var ise ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.

Allahım inşallah öyle olur. Ben beklemek istiyordum zaten çok zor dayanıyordum eşim aklıma soktu gidelim yaptıralm diye sonuç böyle çıkınca haliyle üzülüyor insan
Anladım canim ama sıkman lazım dişini biraz min 5 gun daha bekle bi bakalim

Çok net 2. çizgi aslında ama fotoğrafda tam çıkmamış sanırm
İkinci çizgi gayet net tebrikler hamilesiniz istersiniz kanda baktırın ya da adet gününüzden sonra yapın değeriniz ikiye katlanmış olur☺️

İkinci çizgi gayet net tebrikler hamilesiniz istersiniz kanda baktırın ya da adet gününüzden sonra yapın değeriniz ikiye katlanmış olur☺️
Çok heyecanlıyım 2. Testte silik çıkktı. Çok teşekkür ederimm ☺️ Birde canım 3 ay kimseye söyleme falan diyorlar napıcam bilemedim

Çok heyecanlıyım 2. Testte silik çıkktı. Çok teşekkür ederimm ☺️ Birde canım 3 ay kimseye söyleme falan diyorlar napıcam bilemedim
Tebrikler canım. Sağlıklı bir hamilelik dilerimmm. Sıhhatle kucağına almak nasip olsun yavrunu :)

Back