- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Mervegediz
-
hangi değere bakılıyor bide test devlet hastanesinde yaptırmak icin doktora muayene olmak gerekiyor mu nasıl oluyormeraba adetime 10 gün civarı var ama dayanamadım kan testi yaptırdım sonuca bakar mısınız ? Daha erken olduğu için sonuç değişebilir mi(
Klorakla olan şeyi yaptm ona göre pozitif oldu nekadar doğru bilmiyorm ama çok stres yapıyorm sanırım pco dedikleri yumurta büyümemesiyse ondan var 10 gün soğab kürü yaptm ikş aydır progestan kullanıyormCokkkk erken yaptirmissin testi. 1hafta sonra tekrarlayin. Hatta once evde idrar yesti yapin. O pozitif olursa kanda baktirin.
Klorakla olan şeyi yaptm ona göre pozitif oldu nekadar doğru bilmiyorm ama çok stres yapıyorm sanırım pco dedikleri yumurta büyümemesiyse ondan var 10 gün soğab kürü yaptm ikş aydır progestan kullanıyormallahım nasip eder inşallah çook üzüldm
Ay allahım inşallah rabbim bana nasip etsinnn inşallah öyle olurÇok erken olmuş ben 1 hafta önce yaptırmıştım çıkmamıştı 4 gün önce değerim yükselmişti
Canım idrarına klorak döküyosn epey köpürürse gebe oluyosn sanırım birde köpüğün gitmemesi lazım forumda var sayfalar bak istersenklorakla olan şey nedir?
Vallahi 20 tlye özel hastanede direk gebelik testi dedim kana baktılar canmhangi değere bakılıyor bide test devlet hastanesinde yaptırmak icin doktora muayene olmak gerekiyor mu nasıl oluyor
Canim birakin bu idrara bilmem biseler dokme isleriniCanım idrarına klorak döküyosn epey köpürürse gebe oluyosn sanırım birde köpüğün gitmemesi lazım forumda var sayfalar bak istersen
İşte bi umut herşeyi deniyoruzCanim birakin bu idrara bilmem biseler dokme islerini
Sende canim Allah gonlune gore versin adetin gecsin bir hafta oyle yaptir testini kesin net ancak ozaman belli olur bide o degerin her 48 saatte bir iki kati katlamasi lazimmeraba adetime 10 gün civarı var ama dayanamadım kan testi yaptırdım sonuca bakar mısınız ? Daha erken olduğu için sonuç değişebilir mi(
Adetim düzensizleşti haziran ayından beri çok rahstsızlık geçirdim o yüzden yumurtlama tarihlerinide bilmiyorm ki zaten büyümüyorlarmiş bilsen bile gebe olamam yani 2 aydır progestan kullanıuorm ayda 10 gün 3. Ayda biticek inşallah rabbim bu ay verir işe yaramıştır haplar ve soğan kürüSende canim Allah gonlune gore versin adetin gecsin bir hafta oyle yaptir testini kesin net ancak ozaman belli olur bide o degerin her 48 saatte bir iki kati katlamasi lazim
çok teşekkür ederim canımCanım idrarına klorak döküyosn epey köpürürse gebe oluyosn sanırım birde köpüğün gitmemesi lazım forumda var sayfalar bak istersen
Insallah canim insallah uzme kendini streste cok etkiliyor bende 5 ay hapla korundum sonra neden olmuuo neden olmuyo stres yaptim taki kafamdan ne zaman attim bi baktim hamileyimAdetim düzensizleşti haziran ayından beri çok rahstsızlık geçirdim o yüzden yumurtlama tarihlerinide bilmiyorm ki zaten büyümüyorlarmiş bilsen bile gebe olamam yani 2 aydır progestan kullanıuorm ayda 10 gün 3. Ayda biticek inşallah rabbim bu ay verir işe yaramıştır haplar ve soğan kürü
Rica ederim tatlım ama pekde inanmamak gerekiyor bunlsra sanırımçok teşekkür ederim canım
Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah hayırlı olsun çok sevindim azıcık kalmış meleğine kavuşmaya allahım sizi korsun..Insallah canim insallah uzme kendini streste cok etkiliyor bende 5 ay hapla korundum sonra neden olmuuo neden olmuyo stres yaptim taki kafamdan ne zaman attim bi baktim hamileyim
canim su anda negatif ama sen asiri erken yaptirmissin. zaten dollenme olduysa min 10 gunde rahme yerlesir. yani senin zaten daha yerlesicekse 5-6 gunun var. ama en dogrusu adetinin gecikmesini beklemek. adetin gecikirse idrar testi yap cikarsa o zaman kanda baktirirsin.meraba adetime 10 gün civarı var ama dayanamadım kan testi yaptırdım sonuca bakar mısınız ? Daha erken olduğu için sonuç değişebilir mi(
Allahım inşallah öyle olur. Ben beklemek istiyordum zaten çok zor dayanıyordum eşim aklıma soktu gidelim yaptıralm diye sonuç böyle çıkınca haliyle üzülüyor insancanim su anda negatif ama sen asiri erken yaptirmissin. zaten dollenme olduysa min 10 gunde rahme yerlesir. yani senin zaten daha yerlesicekse 5-6 gunun var. ama en dogrusu adetinin gecikmesini beklemek. adetin gecikirse idrar testi yap cikarsa o zaman kanda baktirirsin.
bulundugum sehirde özel hastane yok bende devlette nasıl yapıyorlar bilmiyorumVallahi 20 tlye özel hastanede direk gebelik testi dedim kana baktılar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?