Sonuc nedir?

Sibelms

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
461
491
103
Kizlar artik biktiniz biliyorum ama ben dayanamadım idrar testi yaptım şimdi bat 2 mart. Bebe time 20 dakikaya kadar olan sonuçlar gecerli diyor biri 5 dgeri 20.Dakikadaki hali biz anlayamadik sizce ???

Eklentiler

• 20190228_221218.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 20190228_221157.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 86
teste göre hamilesiniz gibi duruyor ama siz bir test daha yapın sabah ilk idrarla yine aynı çıkarsa kan verip öyle netleştirin hayırlısı olsun

Hamilesin canım çizgi gözüküyor tebrikler

kaç günde bir adet oluyorsun canım ve ymurtlama günün ne zamandı biliyor musun benmde bat 2 mart ama dün testte hiç gözükmedi erken testte bile yok sanırım .(

kaç günde bir adet oluyorsun canım ve ymurtlama günün ne zamandı biliyor musun benmde bat 2 mart ama dün testte hiç gözükmedi erken testte bile yok sanırım .(
Son 2 aydır 28 günde bir canim yumurtlama 17 şubattı bazen idrarda cikmayabikiyot. Ben her gün ovulasyon yaptim regliye 2 kala koyulasti o akdam da idrar testi silikti sabah bi daha yaptim ovulasyon anında kopkoyu gebelik daha silikti ona gore.

Benimde 15 şubattı daha beklemem mi lazım acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…