Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar artik biktiniz biliyorum ama ben dayanamadım idrar testi yaptım şimdi bat 2 mart. Bebe time 20 dakikaya kadar olan sonuçlar gecerli diyor biri 5 dgeri 20.Dakikadaki hali biz anlayamadik sizce ???
Kizlar artik biktiniz biliyorum ama ben dayanamadım idrar testi yaptım şimdi bat 2 mart. Bebe time 20 dakikaya kadar olan sonuçlar gecerli diyor biri 5 dgeri 20.Dakikadaki hali biz anlayamadik sizce ???
kaç günde bir adet oluyorsun canım ve ymurtlama günün ne zamandı biliyor musun benmde bat 2 mart ama dün testte hiç gözükmedi erken testte bile yok sanırım .(
kaç günde bir adet oluyorsun canım ve ymurtlama günün ne zamandı biliyor musun benmde bat 2 mart ama dün testte hiç gözükmedi erken testte bile yok sanırım .(
Son 2 aydır 28 günde bir canim yumurtlama 17 şubattı bazen idrarda cikmayabikiyot. Ben her gün ovulasyon yaptim regliye 2 kala koyulasti o akdam da idrar testi silikti sabah bi daha yaptim ovulasyon anında kopkoyu gebelik daha silikti ona gore.