Söz Kesimi Sonsuza Dek Söz Verdik!!!

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Sonunda sözlendik arkadaslar :===))) ıadeı zıyarete gıttık ve sonra bayramın ıkıncı gunu onlar geldıler. cok güzel siyah bir elbise aldım boyu kısaydı bıraz uzattık cunku hoca gelmıstı ıstemeye.gerçekten cok guzel gectı goz yasları sel oldu dıyebılırım. cok duygusaldı ardından yedık ıctık. veee tabı verıldıkten sonra ben erkek arkadasım cıktı geldı eve o yoktu yanımızda . arabadan ınerken yuz gorumlugu ıstedıler vermedık bızım arkadaslarda ıcerıye gırerken almadılar para ıstedıler önlerını kesıp . tabı bızımkıde para cıkartmayınca bende arkadaslarla bır olup kahvesıne 5 kasık tuz attık :))) zorda olsa ıctı bellıde ettı aslında tuzlu oldugunu ama mecvur ıcecegım zehır olsa ıcerım dedı. herkes bastı kahklahayı cok gulduk eglendık mükemmel bir geceydı
menude :
cay
talas böregı
su boregı
ıclı köfte
baklava
pudınglı tatlı
yaprak sarma
makarna salatası vardı :)))
hersey mukemmeldı fotografları ekleyecegım en kısazamanda. hepınızı öpuyorum. gercekten mukemmel bır duygu onun tek tasını ve alyansı tasımak parmgımda. o dacok heyecanlıydı acıkccası dun. halada heyecanlıyız mutluyuz huzurluyuz. anne baba dıyebılmek mukemmel bır duygu.

kızlar fotoları ekleyemedim ama elbisenin linkini ekliyorum. cok aceleye geldi mangodan aldık. beraber gidip. albüm olusturacağım albümümden bakabilirsiniz. öpüyorum hepinizi. elbisenin boyu kısa farkındayım. hoca geleceği için uzattık boyunu içeriden payı vardı actırdık onu. daha iyi oldu.

MANGO - KIYAFETLER - ELBISE BCC CORCEGA5

Son düzenleme:
Canım çok güzel bir duygu bilirim,bende bu yaz nisanlandım. Zafer kazandımdı sanki 2,5 sonrasında nihayet sözlendik bizde. Siz ne zamandır birliktesiniz ?

allah tamamını erdirsin canım çok güzel olmuş herşey.. menünüze de bayıldım :) tektaş ve alyansı taşımak çok güzel duygu bilirim inşş 10 gün sonra nişanlanıcam bende :)

canım allah tamamına erdirsin sonunda kavuştun sevdiceğine benımde bu hafta tanısma önumuzdekı hafta ısteme olucak umarım bende bir an önce yaşarım bu güzel duyguları.. çok mutlu olunn

tesekkur ederım dıleklerınız ıcın kızlar :==))

1,5 senedır fılan beraberdık evlılık teklıfını sonunda aldım. bır bucuk senedır dedıgıme bakmayın bız bı ara ayrılmıstık hatta forumda konumda vardı sonra kendı dondu bana yaptıgı hatayı anlayıp.ama buyuk bır sevgıyle dondu hıc beklemedıgım bır anda. bır gece uc ay aradan sonra dua ettım allaha yalvararak hayırlısıysa donsun hayırlı degılse sabahında bne unutayım onu allahım dedım. 24 saat cekmedı kızlar ertesı gun aksamında benı aradı barısmak ıstedıgını soyledı. yasadıklarımın hepsı ruya ve saka gıbı. Allahın varlıgına bır ısaret bu . gercekten öyle. zaten bılıyordum ınancım yerındeydı ama bu yasadıklarımdan sonra cok degıstım. tum dıleklerınız ıcın tesekkur ederım en kısa zamanda fotografları paylasacagım sızınle. darısı olmayanların basına :)))

Çok içten yazmışsın çok duygulandımmm Rabbim mutluluğunu daim etsin Herşey başta hayırlısıyla ve sonra da gönlüne göre olsunnn AMİN

sözlendiniz demek sonunda çok sevindim canım sözlüler kervanına hoş geldin

Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :123:

canım allah tamamına erdirsin. ben de şubat gibi sözleneceğim sanırım adet gelenek görenek hiçbir şey bilmiyoruz biz de nasıl olacağını düşünüyorum kara kara. siz neler istediniz erkek tarafından onlar siznden ne istedi ya da istemediniz mi hiç anlatabilir mi başından geçenler :)))

vallahi biz sözde bohca filan yapmadık nişandada yapmayacağız onların adetinde yokmus zaten bizim adetlerde de yok . Sadece onların düğünde bohca olayı var aile büyüklerine birer parca birşey ekleniyor o kadar. bunların hiç birini konusmadık söz kestiğimiz gece. zaten cok kalabalıktık yani 20 kişi filandık. konusacak ortam olmadı bunları. bana söz yüzüğü takıldı birde erkek arkadasım evlenme teklifi ederken tek tas taktı. ama ne zaman nişan olacağı henüz belli değil ilerleyen zamanlarda bunları konuşacağız. henüz bişey istemedik onlarda bişey istemedi. zaten herkesin gücünün yettiği kadar diyeceğiz.kimsenin bütcesiini zorlamamak gerekiyor. geldiklerinde kahve yaptım. bu hazırladıklarımızı yedik o kadar. kahveden sonra konu acıldı istendi söz kesildi. darısı senin basına canım benim. Allah tamamına erdisin.

canım çok çok sağol valla dediğin gibi darısı başımaa :) biz de bir şey istemeyi planlamıyoruz ama biraz göz gezdrince foruma söz yastığı, söz makası süslemesi vs tarzı şeyler gördüm, bizim başımızdan daha önce öyle şeyler geçmediğinden biraz deneyimsiziz. biir de benim erkek arkadaşım evlenme teklifi tarzı bir şey etmedi bana yani öyle konuşa konuşa gelişti olay kendisi çok istekli olmasına rağmen. arada diyorum evlenme teklifim nerede diye de o da evlenme teklifi neymiş ben her gün seni ikna etmeye çalışıyorum diyo :))) o açıdan sordum ben de adet olarak ne istediniz diye ne bileyim hani söz tepsisi diye bir şey varmış onu erkekler mi getiriyo mesela siz ne yaptınız diye sordum. ben zil cahilim yani :)))

yok bebegım öyle söz tepsısı filan yok söz tepsisi bildiğin gümüş tepsi oluyor . evinizde varsa almanıza gerek yok. öyle süslü makasta yapmadık kadehte yapmadık. cok sacma geliyor bana zaten öyle şeyler. söz tepsisinin üstüne bir dantel koyduk üstüne yüzükleri koydk birde makas öylesine kesecek birşey o kadar. evlenme teklifini bizim aileler gitti geldi birbirlerine sözden bir gece önce götürdü resturanta o sekilde yaptı. sözden önce yaptı. bende beklemiyordum acıkcası hani yapmaz zaten kendiliğinden geldi evliliğe herşey diyordum ama yaptı benide şaşırttı :))) nişan tarihimizde belli sanırım 27 ocakta yapacağız :))

aa ben de ümitlendim bak şimdi, benimki de yapmaz diyordum ama seninki de öyle yaptıysa ne bileyim bi ümit :)))
bizimki de öyle olur heralde çünkü bizimkiler de pek bir şey bilmiyor o konuda. gerçi onların adetleri varsa sorarız onlar kaç kız evlendirdiler ama bende zırnık kadar bilgi yok yani bu konuda :) nişan da yaklaşmış canım ya umarım çok güzel olur her şey çok sevindim senin adına :)

Tatlım öncelikle hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin fotolarına da bakarız inşş :) yazılanları okudum da söz bohça yapmamışsınız ne bileyim söz tepsisi yok falan, etraftan garipsenmedi dimi çünkü bizde istemiyoruzz :26: yani bana da oldum olası abartı gelmiştir böle şeyler tamam yapılanlara bakınca çok güzel görünüo falan ama yastığı tepsisi falan.. Hatta tepsiyi erkek tarafı alır kız tarafı alır muhabbetlerine bile tanık oldum en iyisini yapmışsın. çok sade ve güzel olmuş anlaşılan. Abartıdan uzak, özgün ve güzel Sevgiyle kalll

yok canım söz tepsisi zaten vardı gümüş öyle süslü makas filan koymadım cok sade yaptık. ama güzel oldu. kimse garipsemedi. zaten bizim geleneeklerde yok böyle şeyler anlamayız sacma gelir o yüzden banada. onların adetlerindede yokmus Allahtan o yüzden rahat ettim. Söz bohcası filan nişan bohcasıda hzırlamadım hazırlamayacağımda. Sadece düğünde bohca adetleri varmıs . Belki onu yaparım diye düşünüyorum. Uyum sağlamak acısından birer parça bişey alınıyormus aile bireylerine hepsi o. :)) Şimdi nişan zamanı. Elbise arayısındayım. Nisan Mayıs gibi nişan yapacağız Allah'ın iziniyle.

Bişee kalmamışş hadi hayırlısı tatlımm düğün bohçasını yapıver ama bi kaç parça bişe değil mi eğlence gibi olur hoş olurr hem ne güzel yazmışsın uyum sağlamak açısından diye çok doğruu Nazar daa değmesinnn

5 6 ay var bebeğim daha ne olsun

hayırlısı olsun günler cabuk geçsin o günleride yasayalımda baska bişey istemem zaten :)

:103:

Allah hepimizi nazarlardan korusun tatlım

o 5-6 ay bi çırpıda geçicekk uğraşılması gereken o kadar çok şey var ki bence yetiştirebilecekmiyim telaşına bile düşüceksinn :)) yüzünüz hep gülsün inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…