- Konu Sahibi miaselinam
Sonunda sözlendik arkadaslar :===))) ıadeı zıyarete gıttık ve sonra bayramın ıkıncı gunu onlar geldıler. cok güzel siyah bir elbise aldım boyu kısaydı bıraz uzattık cunku hoca gelmıstı ıstemeye.gerçekten cok guzel gectı goz yasları sel oldu dıyebılırım. cok duygusaldı ardından yedık ıctık. veee tabı verıldıkten sonra ben erkek arkadasım cıktı geldı eve o yoktu yanımızda . arabadan ınerken yuz gorumlugu ıstedıler vermedık bızım arkadaslarda ıcerıye gırerken almadılar para ıstedıler önlerını kesıp . tabı bızımkıde para cıkartmayınca bende arkadaslarla bır olup kahvesıne 5 kasık tuz attık :))) zorda olsa ıctı bellıde ettı aslında tuzlu oldugunu ama mecvur ıcecegım zehır olsa ıcerım dedı. herkes bastı kahklahayı cok gulduk eglendık mükemmel bir geceydı
menude :
cay
talas böregı
su boregı
ıclı köfte
baklava
pudınglı tatlı
yaprak sarma
makarna salatası vardı :)))
hersey mukemmeldı fotografları ekleyecegım en kısazamanda. hepınızı öpuyorum. gercekten mukemmel bır duygu onun tek tasını ve alyansı tasımak parmgımda. o dacok heyecanlıydı acıkccası dun. halada heyecanlıyız mutluyuz huzurluyuz. anne baba dıyebılmek mukemmel bır duygu.
kızlar fotoları ekleyemedim ama elbisenin linkini ekliyorum. cok aceleye geldi mangodan aldık. beraber gidip. albüm olusturacağım albümümden bakabilirsiniz. öpüyorum hepinizi. elbisenin boyu kısa farkındayım. hoca geleceği için uzattık boyunu içeriden payı vardı actırdık onu. daha iyi oldu.
MANGO - KIYAFETLER - ELBISE BCC CORCEGA5
Canııımm Allah mutlu mesut etsinn inşallah darısı bizim başımıza .))