Sonsuza dek Evet dediler kizkardesimin nikah resimleri

allah sonsuza dek mutlu mesut etsin
kardeşin çok güzel olmuş
canım ya kardeşini azeri kızı gürele çok benzetiyorum ben

Mutluluğun kareleri ne güsel yaaa...ömür boyu hep böle gözlerini içi gülsün inş.Rabbım bir yastıkça kocatsın....
tekrar mutluluklarrropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sekermi seker yorumlariniz icin
hepinize tüm kalbimle tsk ederim canlarim
rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

ya canımın içi birşey soracam ben ya çok merak ettim kardeşinin üzerindeki gelinlikmi yoksa abiyemi gelinlikse neden üstünde siyah tül var
ama şuda var birbirlerine aşırı yakışmışlar rabbim mutluluklarını bin etsin inşallah bir yastıkta kocasınlarlar inşallah Allah yüzlerindeki gülücükleri daim kılsın

resimlere daldım bir an..maşallah pek yakışmışlar..Allah mutluluklarını daim etsin inşallah..

ikiside çok tatlı olmuş Allah bir yastıkta kocatsın evlenmeyen kalmasın:teytey: bir ömür boyu mutluluklar

opuyorumnanaktanyorumlariniz icin tskler fistiklaropuyorumnanaktan
kizkardesimin nikahligi gelinlik diil
nikahinda onu giymek istedi
tamamen kendi secimi
gelinligi beyaz ve duvakli olucak
evvet kardesimle beni birbirimize cok benzetmezler
ama esimle damadimizi kardes diyen cok oldukaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel ALlah bi yastkda kocatsın...ama üzerindeki siyah tül?sizin için bi önemi var sanırım

ayy o tatlı kız senın kızkardesınmıydı canımm.. ay doğru ya untmşmm resmlere bakınca hatrladm kaydirigubbakcemile3

cok guzel goruntuler yaa..allah agızlarının tadını bozmasın hıc bı zaman hep mutlu olsunlar ınsallah

opuyorumnanaktansaolun güzel dilek ve yorumlariniz icinopuyorumnanaktan

bi arkadas daha sormus canim siyah tülün bi anlami yok
bu cumartesi kizkardesim beyazlar icinde evlenicek
bunu nikahi icin istedi ve giydi

canım bak güzel kardeşinin gelinlikli fotolarınıda bekliyoruz heee unutma ben meraktan çatlarım (ahanda çatladım)

X