- 4 Şubat 2009
- 1.307
- 1
- 34
- Konu Sahibi incitanemtuana
hayırlı olsun çok yakışmışlar
tesekkür ederima.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun çok yakışmışlar
:asigim::asigim: Allah mutlu mesut etsin.
Çok şeker çıkmışlar
Ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan a.s.
canim benim ya ne kadar tatli olmus boyle
allahim dugununude nasip etsin insallah
bi omur boyu mutlu olsun canim
incim allah mutluluklarını daim etsin inşallah görünen ve görünmeyen bütün kötülüklerden korusun rabbim yuvalarını....[/QUOTE
aaammmmiinnnnnn:Saruboceq:cccoookkk tesekkürr ederimmm canimmmmmm..allah senide ve yaileni tüm kötülüklerdenn uzak tutsun canumm:Saruboceq::asigim:a.s.
aaaaaa aşksınsencansınsen senin kardeşinmiydi? çok güzel bi kız ablasına çekmiş belli. çok tebrik ediyorum bi yastıkta kocasınlar
Mutlulukları.aşkları gözlerinden okunuyor.İkiside çok yakışmışlar birbirlerine.Herşey gönüllerince olsun hep sonsuza kadar mesut mutlu kalsınlar sağlıkla.................................... a.s.
maşallah kardeşinin mutluluğu gözlerinden okunuyor çok yakışmışlar hayırlı olsun mutluluklar
bidenem kardesin cok tatlı olmus allah omur boyu mutlu mesut etsin opuyorumnanaktan
Ayyy Allahımm ömür boyu mutlu etsin canımmmmopuyorumnanaktan
çok güzel olmuş kardeşin kutluyorum gelinligi de degişik.hiç görmemiştim siyah tüllü farklı olmuş...bir ömür mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
ay çok hoşlar.allah ayırmasın mutlulukları daim olsun.
MUTLULUK VE AŞK nedir? sorusuna verilecek en güzel cevap
işte bu kareler canım benim çook yakışmışsınız birbirinize
Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:
çok şekerler maşallah =))
Allah mutluluklarını daim etsin inşallahh opuyorumnanaktan
Yüzlerindeki gülücükler hiç eksilmesin. Allah mesut etsin inşallah.