Sonsuza dek Evet dediler kizkardesimin nikah resimleri

canım benim topiği yeni gördüm :bbo: yaaaa

rabbim kem gözlerden esirgesin binlerde kez maşallah diyeyim öncelikle :nazar: :nazar: :nazar:

resimler harika alkisalkisalkis ikisininde mutluluğu gözlerinden okunuyor ALLAH tamamına erdirsin bir yastıkta kocasınlar inşallah :Saruboceq:
ömür boyu mutluluklar diliyorummmmmmmmmmm a.s. a.s. a.s.

Maşaallahhh bende birbirlerine çok yakıştırdım....:nazar:
Rabbimm mutluluklarını daim etsin.Huzurla sağlıkla mutlulukla dolu günler geceler yaşasınlar inşallah kem gözlerden pis nefesden esirgesin... Resimleri görünce Aklıma yeni evlenen kız kardeşim geldi onlarda böyle cıvıl cıvıl çok tatlı olmuşlardı yaa
Allaha emanet olsunlar resimlerde müthiş güzel çıkmışlar emeğinize sağlıkk opuyorumnanaktan

Ayyy Allahımm ömür boyu mutlu etsin canımmmmopuyorumnanaktan
çok güzel olmuş kardeşin kutluyorum gelinligi de degişik.hiç görmemiştim siyah tüllü farklı olmuş...bir ömür mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

:eek:tesekkür ederim canimmmmm...:eek:
kiyafetim hakinda yazdiklarin cicin ayrica tesekkürler...ben o kiyafeti internetten ilk gördügümde asik olmustum sagolsun kayinvalidem aldi bana....sırnaşık şey
icimde kalirdi yoksamsırnaşık şey

MUTLULUK VE AŞK nedir? sorusuna verilecek en güzel cevap

işte bu kareler canım benim çook yakışmışsınız birbirinize :nazar:

Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:

:kedi:cook güzel yazmissin...allah senden razi olsun...icim bi hos oldu yazina..coook tesekkür ederim taklimmmopuyorumnanaktan

vay vay pozlar harika çok doğal bittim valla.çok yakışmışsınız tatlım Allah bir ömür boyu mutlu etsin.

X