- 23 Mayıs 2023
- 117
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi reyhan_nazli
-
Testin fotografini eklerseniz daha net yardimci olabiliriz ama 7 gun gecikmeyle silik cikacagini sanmiyorum umarim vardirMerhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .
Testin fotografini eklerseniz daha net yardimci olabiliriz ama 7 gun gecikmeyle silik cikacagini sanmiyorum umarim vardir
Oncelikle uygulamadan degil goggleden girin daha sonra fosya ekle bolumunden ekleyebilirsinizCanım ben burda çok aktif değilim. Denedim fotoğraf koymayı da koyamadim bir türlü.
Merhaba. Benim testime bakar mısınız ?Oncelikle uygulamadan degil goggleden girin daha sonra fosya ekle bolumunden ekleyebilirsiniz
Teste fazla idrar damlatıldığı için bozulmuş. Testi tekrar yapın ve 3-4 damla damlatın.Merhaba. Benim testime bakar mısınız ? Eki Görüntüle 3294659
Teste fazla idrar damlatıldığı için bozulmuş. Testi tekrar yapın ve 3-4 damla damlatın.
Test bozulmus ama var gibi tekrar edin testi yada en kesini kan verinMerhaba. Benim testime bakar mısınız ? Eki Görüntüle 3294659
Testin fotografini eklerseniz daha net yardimci olabiliriz ama 7 gun gecikmeyle silik cikacagini sanmiyorum umarim vardir
Testler 10 dakika sonra geçersizdir.Merhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .
Merak etmeyin yuzmenin bir sakincasi yok.bende yeni aldim haberini hamileligin ve doktora sordum tatil planim vardi cunku.denize girebilirsin , yuzmenin sakincasi yok dedi.havuza ise temiz olduguna emin isen gir dediŞuan tatildeyim . Her gün denize giriyorum . Sağlık ocağı falan da yok burda . Koydeyim. Resmen bir belirsizliğin içinde kaldım . Yüzmek düşüğe falan sebep olur mu diye . Önümüzdeki cuma bitiyor tatil . . Elimde test de kalmadı.
Teşekkür ederim canımMerak etmeyin yuzmenin bir sakincasi yok.bende yeni aldim haberini hamileligin ve doktora sordum tatil planim vardi cunku.denize girebilirsin , yuzmenin sakincasi yok dedi.havuza ise temiz olduguna emin isen gir dedi:)
Benim testim 1 saat sonra silik şekilde pozitif çıkmıştı çok damltmıştım ama çöpten alıp bakmıştım içim içime sığmamıştı iki gün sonra tekrarladım 1dk içinde silik çıktı bu sefer ama gebelik ilerlemedi malesefMerhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .
Üç tane test yaptım bende silik hep . Sonradan siliklesiyor . Rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin.Benim testim 1 saat sonra silik şekilde pozitif çıkmıştı çok damltmıştım ama çöpten alıp bakmıştım içim içime sığmamıştı iki gün sonra tekrarladım 1dk içinde silik çıktı bu sefer ama gebelik ilerlemedi malesef
Merhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?