Sonradan silik çizgi çıktı

reyhan_nazli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
117
12
18
32
Merhaba kızlar bu gece 4 gibi idrar testi yaptım erken gebelik testi. İlk başta tek çizgi çıktı ben de 5 dakika bekleyip başında kalmadım geldim uyudum. Sabah teste baktığımda silik bir çizgi vardı. Sizin de böyle olduğu oldu mu . Böyle olup da hamile olan var mı. Adetim 7 gün falan geçti geçti bu arada .

Testin fotografini eklerseniz daha net yardimci olabiliriz ama 7 gun gecikmeyle silik cikacagini sanmiyorum umarim vardir

Var gibi gurunuyor testi tekrarlayin

Testler 10 dakika sonra geçersizdir.

Şuan tatildeyim . Her gün denize giriyorum . Sağlık ocağı falan da yok burda . Koydeyim. Resmen bir belirsizliğin içinde kaldım . Yüzmek düşüğe falan sebep olur mu diye . Önümüzdeki cuma bitiyor tatil . . Elimde test de kalmadı.

Merak etmeyin yuzmenin bir sakincasi yok.bende yeni aldim haberini hamileligin ve doktora sordum tatil planim vardi cunku.denize girebilirsin , yuzmenin sakincasi yok dedi.havuza ise temiz olduguna emin isen gir dedi:)

Benim testim 1 saat sonra silik şekilde pozitif çıkmıştı çok damltmıştım ama çöpten alıp bakmıştım içim içime sığmamıştı iki gün sonra tekrarladım 1dk içinde silik çıktı bu sefer ama gebelik ilerlemedi malesef

Üç tane test yaptım bende silik hep . Sonradan siliklesiyor . Rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin.

Hata olabilir.
Okadar saat sonra geçerli olmuyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…