Sonradan sevgi

Varvara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
7
0
26
Merhabalar :)
Benim kafamı kurcalayan bir konu var sizlerle paylaşmak istiyorum bunu. Sizce aşk veya sevgi sonradan mı olur yoksa ilk görüşte mi? Zamanla sevgi ve aşk oluşabilir mi? Eğer kendi anılarınız varsa lütfen benimle paylaşın. Teşekkür ederim :KK200:

Merhabalar :)
Benim kafamı kurcalayan bir konu var sizlerle paylaşmak istiyorum bunu. Sizce aşk veya sevgi sonradan mı olur yoksa ilk görüşte mi? Zamanla sevgi ve aşk oluşabilir mi? Eğer kendi anılarınız varsa lütfen benimle paylaşın. Teşekkür ederim :KK200:
Bugün de burası anketör kaynıyor
Sevginin ölçüsünü soran mı dersin ,nasılını soran mı :kahve:
Aşk ne ben bilmiyorum ( esamesi geçse içim titrese aşk o ise .tamam alırım)

Sonradan oluşmaz da artar sanırım.
İkili ilişkilerde mi sordunuz iş aşk arkadaşlık mi ?
İlk başta sevmediğin biri ,tanıdıkça "vay arkadaş ben neden senin hakkında böyle düşündüm " dedirtir cinsten olabilir

Bugün de burası anketör kaynıyor
Sevginin ölçüsünü soran mı dersin ,nasılını soran mı :kahve:
Aşk ne ben bilmiyorum ( esamesi geçse içim titrese aşk o ise .tamam alırım)

Sonradan oluşmaz da artar sanırım.
İkili ilişkilerde mi sordunuz iş aşk arkadaşlık mi ?
İlk başta sevmediğin biri ,tanıdıkça "vay arkadaş ben neden senin hakkında böyle düşündüm " dedirtir cinsten olabilir
Aşk anlamında sordum :) örneğin biriyle berabersin, hoşlanıyorsun. Sonradan bu artar mı bunu merak ediyorum

Ben ilk görüşte aşık olmaya inanmıyorum ya ben bi insana tanıdıkça aşık oluyorum. Şu an konuştuğum birisi var mesela ilk başta hiç öyle br çekim olmadı ama şu an çok farklı hissediyorum hatta engellemeye çalışıyorum artmasın şimdiden diye :KK49:

X