Sonradan cinsiyet değişen oldu mu?☺️

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
185
193
18
Kızlar 12 haftanın sonlarına geldim bugün ikili tarama testi yapıldı doktor %85 kız dedi bebek uygun pozisyonda değil ama büyük ihtimalle kız dedi yani baya yüksek oran verdi. Cinsiyet partisi vs değil de kız kardeşim şehir dışından geldi bunun için kendi aramızda bir şeyler yapacağız. Sizce 1 ay daha beklemeli miyim ? 🥰

Kızlar 12 haftanın sonlarına geldim bugün ikili tarama testi yapıldı doktor %85 kız dedi bebek uygun pozisyonda değil ama büyük ihtimalle kız dedi yani baya yüksek oran verdi. Cinsiyet partisi vs değil de kız kardeşim şehir dışından geldi bunun için kendi aramızda bir şeyler yapacağız. Sizce 1 ay daha beklemeli miyim ? 🥰
Komşum doğuma kadar kızdı sezaryen esnasında erkek doğdu hatta doktor iyiki genel anestezi yapmadık ve gördün demiş yoksa çocuğum nerde dicektin maalesef kız kıyafetleri arasında bir erkek dah 1 ay olmadi yeni biraz bekleyin bence acele etmeyin

20.haftaya kadar bekleyin bence çünkü bana 16. Haftada kız daha sonra 18.haftada erkekler dediler sonuç 20.haftada öğrendim kız olduğunu sağlıkla kavuşun inşallah 🥰

Back
X