• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan çıkan çok net ikinci cizgii💁

hazalla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
19
9
1
25
Kizlar merhaba ,adetim bir gün gecikti ve bu testten yaptım .ilk beş dakikada gözümün dahi zor gordugu çizgiyi sabah uyandığımda bu kadar net gördüm.Aranizda sonradan çıkan ikinci çizgi ile hamile çıkan anneler var mii 🥺

Eklentiler

• IMG20221007122539.jpg
    IMG20221007122539.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG20221007121742.jpg
    IMG20221007121742.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar merhaba ,adetim bir gün gecikti ve bu testten yaptım .ilk beş dakikada gözümün dahi zor gordugu çizgiyi sabah uyandığımda bu kadar net gördüm.Aranizda sonradan çıkan ikinci çizgi ile hamile çıkan anneler var mii 🥺
Bendede öyle olmuştu daha erken diye ikinci silik çizgi çıkmıştı

Ayy maşallah annesiii ..
Ama bende ki test sabah bakınca gördüm ikinci çizgiyi ama bayağı net yaa kafamı o karıştırıyorlar😍
Banada öyle demişlerdi ben ilaç kullanıyordum ilaçtan dolayı gecikme yapmış olabilir dediler ramazan ayındaydim adetim geçtiğinde Ramazan'dan dolayı olabilir dediler sonra çok şükür 1 hafta geçti kan verdim kanda çıktı sende biraz daha bekle sağlık ocağında kan ver i kesin sonucu veriyor zaten

Banada öyle demişlerdi ben ilaç kullanıyordum ilaçtan dolayı gecikme yapmış olabilir dediler ramazan ayındaydim adetim geçtiğinde Ramazan'dan dolayı olabilir dediler sonra çok şükür 1 hafta geçti kan verdim kanda çıktı sende biraz daha bekle sağlık ocağında kan ver i kesin sonucu veriyor zaten
Darısı başıma 🥰

İlk beş dakikada da gördüğünüz için pozitif. Hamilesiniz. Çıkan çizginin bekledikçe koyulaşması normal.

İlk beş dakikada da gördüğünüz için pozitif. Hamilesiniz. Çıkan çizginin bekledikçe koyulaşması normal.
Şu iki damlada hemen kırmızıları görenlere hayranım 😁daha çok tecrubesizim ama hani aklımı karistiran dört senedir kuruşa. İle böyle koyu renk gormemis olması😏

Şu iki damlada hemen kırmızıları görenlere hayranım 😁daha çok tecrubesizim ama hani aklımı karistiran dört senedir kuruşa. İle böyle koyu renk gormemis olması😏
Dört senedir kurusa bile bu kadar net renk görmemiştim *

Dört senedir hamile olmadığınız için öyle bir çizgi çıkmadı. Şimdi hamilesiniz o yüzden çıkıyor.

Aslında böyle 😏 fotoğraf attım ama görünmüyor mu anlamadım
Yav görünüyor işte. İlk fotoda da görünüyordu. Hamilesiniz dedik ilk fotoya da. Çizgi var işte. Hamile olduğunuz için cift çizgi çıkmış dedik. Daha önceleri hamile olmadığınız için hep tek cizgiymis ama şimdi hamilesiniz ve çift çizgi dedik.
HAMİLESİNİZ. Kan testi yaptırın.

Yav görünüyor işte. İlk fotoda da görünüyordu. Hamilesiniz dedik ilk fotoya da. Çizgi var işte. Hamile olduğunuz için cift çizgi çıkmış dedik. Daha önceleri hamile olmadığınız için hep tek cizgiymis ama şimdi hamilesiniz ve çift çizgi dedik.
HAMİLESİNİZ. Kan testi yaptırın.
Ahahah abla ne kızıyon 😁😁çok güldüm ya daha yeniyim sayfaada az destek lütfen

Ama bide diyom kiiiğğ bu çizgiyi sabah net gördüm böyle değildi diyoom 😁hadi bı taş fırlat kafama ahsjdm
Sabah çizgi yok muydu? Vardı demişsin. Sabah da hamileydin. Şimdi de hamilesin. İnşallah sağlıcakla da kucağına alacaksın.

Back