- 17 Mart 2019
- 223
- 148
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dakikadan sonrasını çok önemseme canım sabah tekrarla testiniKızlar merhaba. Adetime 2 gün var dayanamadım bugün idrar testi yaptım. Negatif çıktı. 7-8 dakika bekledim bayağı bir baktım bomboştu. Sonra atmadim kenara koydum. Simdi iftardan sonra bidaha baktim cift cizgi. Neye inanicam şimdi
Pozitif görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Adet olmazsanız kan verinKızlar merhaba. Adetime 2 gün var dayanamadım bugün idrar testi yaptım. Negatif çıktı. 7-8 dakika bekledim bayağı bir baktım bomboştu. Sonra atmadim kenara koydum. Simdi iftardan sonra bidaha baktim cift cizgi. Neye inanicam şimdi
Çizgi belirgin ama yeri bi tuhaf. Başka marka ile tekrarlayın imkanınız varsaSizce hamile miyim¿
Hemen yanında olması garip ama pozitif inşallah test bozuk değildirSizce hamile miyim¿
Ay insallah ya Allah razı olsun insallah mujdemi alirim bende. Bir yilda iki bebek kaybettim insallah bu sağlıkla olur varsa hamilelikUmut vermek istemem ama bence pozitif ya❤Çünkü bende de böyle oldu . Attım çöpe sonra çöpü boşaltırken tekrar bakayım dedim sizinkinden çok çok daha silik çizgi vardı . Aradan bir kaç saat geçmişti . Önceli testlerimde hiç bir zaman 2. Çizgi yoktu . 2 gün sonra tekrarladım , çizgi hemen çıktı ve koyulaştı
Allah gönlünüze göre versin![]()
Aynen yeri drdiğiniz gibi biraz yukarıdaSizce hamile miyim¿
Adetim bi hafta gecikti zatenHemen yanında olması garip ama pozitif inşallah test bozuk değildir![]()
Albi marka evet. Bugun adet gunum normalde testi tekrarladim ve negatifti. Yarin kan vericem hala adet olmazsam. Ates basmasi ve yüksekliği oluyor iki gündür hadi hayırlısı. Cok heyecanlıyım bakalim yarin ne olacakahenk35 albi marka test sanırım bu bende de aynı sekılde oldu. İlk başta cok zor c çizgisi bile geç kızardı t yanda oldugu ıcın çizgi nerede cıkar diye bile baktımherhalde 2 veya 3 saat sonra eşime bak yok atıyorum derken 2. çizgi aynı bu sekıldeydı. Şuan bende bekliyorum.
Ancak daha önce 2 defa fkn başıma geldi sonradan çizgi oluştu ancak kan testi negatifti.