- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
Antidepresan veren doktorunla bir gorusmelisin, bir de bsy olsa da olmasa da bir kadın dogum doktoru ile birlikte yurutmelisiniz bu sureci. Misal o diyebilir ki su zamandan once ilaci birakma, veya bunun yerine sunu kullan vs. Kana gecmesi icin henüz erken, cuma gidip kan verirseniz belki bi ihtimal cikma durumu olabilir.Henüz belli olmadığı için kimseye gitmedim. Bir de bayram tatili var tabi. Adetime 9 gün varşüpheli ilişkimin üzerinden 6gün geçti. Kanda çıkacağını bilsem hemen gidip test yaptıracağım. Ama emin olamıyorum. Çıkn varsa yardımcı olsa sevinirim. Veya kaç olmalı şu anda bilemiyorum
Evet canım bir belli olsun. Ama ben köyde oturuyorum önce gebe olıp olmadığım netlelsin sonra giderim.Antidepresan veren doktorunla bir gorusmelisin, bir de bsy olsa da olmasa da bir kadın dogum doktoru ile birlikte yurutmelisiniz bu sureci. Misal o diyebilir ki su zamandan once ilaci birakma, veya bunun yerine sunu kullan vs. Kana gecmesi icin henüz erken, cuma gidip kan verirseniz belki bi ihtimal cikma durumu olabilir.
Kim canım ben miTekrar bi erken gebelik testi alsana
Şunu demek istedim, gebelik düşünüyorsaniz, olmadan önce kadin dogum doktoru ve psikiyatrinizla birlikte yurutmelisiniz bu sureci. Ben de hormon ilaci kullaniyorum, bir yandan gebelik düşünüyorum, endokrinolog ve kadin dogum doktorumla birlikte hareket ediyoruz. Onlar size hangi durumda ne yapmaniz gerektigi ile ilgili bilgi verir mutlakaEvet canım bir belli olsun. Ama ben köyde oturuyorum önce gebe olıp olmadığım netlelsin sonra giderim.
Canim konu sahibi ile, dilek farkli kişiler.Evet canım belki net çıkar bu sefer
Saol uyarın için ☺☺☺☺bende şu an farkettim ama dilek te alıp yapsın erken gebelik testinde çıkar bencrCanim konu sahibi ile, dilek farkli kişiler.
Daha 6 gun geçmiş, cok erken degil miSaol uyarın için ☺☺☺☺bende şu an farkettim ama dilek te alıp yapsın erken gebelik testinde çıkar bencr
Bence acele etme ben ettim cok pismanim silik cizgiler 2lerde 3lerde dusuk kan tahlilleri daha cok moralin bozuluyorOvulasyon testi ile çıkar mı acaba evde o var
Anladım canım peki gideyim en kısa süredeŞunu demek istedim, gebelik düşünüyorsaniz, olmadan önce kadin dogum doktoru ve psikiyatrinizla birlikte yurutmelisiniz bu sureci. Ben de hormon ilaci kullaniyorum, bir yandan gebelik düşünüyorum, endokrinolog ve kadin dogum doktorumla birlikte hareket ediyoruz. Onlar size hangi durumda ne yapmaniz gerektigi ile ilgili bilgi verir mutlaka
Canım sen hamile misin. Kaçıncı gününde yaptınBence acele etme ben ettim cok pismanim silik cizgiler 2lerde 3lerde dusuk kan tahlilleri daha cok moralin bozuluyor
Erken canım ama içim içimi yiyorDaha 6 gun geçmiş, cok erken degil mi
Kan tahlilinde daha erken çıkmaz mı kuzum. Bir de köyde oturuyorum burada yoktur o. Beklenen adetime 9gün var. Şüphelendiğim günden ise 6gün geçti. Çıkmaz sanırım çıkan varsa söylerse sevinşrimSaol uyarın için ☺☺☺☺bende şu an farkettim ama dilek te alıp yapsın erken gebelik testinde çıkar bencr
Normal kaset testte evet belki çıkmaz ama erken gebelik testinde adet olmasına 7 gün kalmış olsa bile varsa çıkar benim bildiğimDaha 6 gun geçmiş, cok erken degil mi
9gün var kuzum peki kanda çıkar mı senceNormal kaset testte evet belki çıkmaz ama erken gebelik testinde adet olmasına 7 gün kalmış olsa bile varsa çıkar benim bildiğim
Cok iyi anlıyorum ben de oyle sabırsızım, ve cok heyecanlanıyorum senin gibiErken canım ama içim içimi yiyor
Mesela değerler kaç çıkarsa gebelik vardır denilebilir9gün var kuzum peki kanda çıkar mı sence
Ama suan regle 9 gun var. Iliskiden 6gün gecmis henuz.Normal kaset testte evet belki çıkmaz ama erken gebelik testinde adet olmasına 7 gün kalmış olsa bile varsa çıkar benim bildiğim
Tamam canımCok iyi anlıyorum ben de oyle sabırsızım, ve cok heyecanlanıyorum senin gibiama birazcik sabretmen gerek, gerçekten erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?