Sonradan cikan 2. Cizgi

Antidepresan veren doktorunla bir gorusmelisin, bir de bsy olsa da olmasa da bir kadın dogum doktoru ile birlikte yurutmelisiniz bu sureci. Misal o diyebilir ki su zamandan once ilaci birakma, veya bunun yerine sunu kullan vs. Kana gecmesi icin henüz erken, cuma gidip kan verirseniz belki bi ihtimal cikma durumu olabilir.

Evet canım bir belli olsun. Ama ben köyde oturuyorum önce gebe olıp olmadığım netlelsin sonra giderim.

Evet canım bir belli olsun. Ama ben köyde oturuyorum önce gebe olıp olmadığım netlelsin sonra giderim.
Şunu demek istedim, gebelik düşünüyorsaniz, olmadan önce kadin dogum doktoru ve psikiyatrinizla birlikte yurutmelisiniz bu sureci. Ben de hormon ilaci kullaniyorum, bir yandan gebelik düşünüyorum, endokrinolog ve kadin dogum doktorumla birlikte hareket ediyoruz. Onlar size hangi durumda ne yapmaniz gerektigi ile ilgili bilgi verir mutlaka

Anladım canım peki gideyim en kısa sürede

Saol uyarın için ☺☺☺☺bende şu an farkettim ama dilek te alıp yapsın erken gebelik testinde çıkar bencr
Kan tahlilinde daha erken çıkmaz mı kuzum. Bir de köyde oturuyorum burada yoktur o. Beklenen adetime 9gün var. Şüphelendiğim günden ise 6gün geçti. Çıkmaz sanırım çıkan varsa söylerse sevinşrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…