Mrb acaba fotoyu kaç dk çektinizDun prediktor aldim ilkten cizgi yi sadece ben goruyor gibiydim bu aralar nere baksam cift cizgi goruyorum 2. Adetime 10 gun var sonradan.bu sekil oldu cizgi son beta hcg 2 den.0.01 e dusmustu cuma tekrar doktora gidicem artik umudu kestim ama hala adet olmadigindan yine test yaptim .not tok karnina yaptim gece gunduz yemek yedigimden ac karnina oldugum bir zaman maalesef yok
Kaç dk sonraDun prediktor aldim ilkten cizgi yi sadece ben goruyor gibiydim bu aralar nere baksam cift cizgi goruyorum 2. Adetime 10 gun var sonradan.bu sekil oldu cizgi son beta hcg 2 den.0.01 e dusmustu cuma tekrar doktora gidicem artik umudu kestim ama hala adet olmadigindan yine test yaptim .not tok karnina yaptim gece gunduz yemek yedigimden ac karnina oldugum bir zaman maalesef yok
bir kaç saat sonra bunlarda eski testlerKaç dk sonra
Bu fotoda ki testlerde silikte olsa var gibi ki bu hamile olduğunuzu gösterirbir kaç saat sonra bunlarda eski testler
sabırsızlıkla bir sonraki kan tahlilini bekliyorumBu fotoda ki testlerde silikte olsa var gibi ki bu hamile olduğunuzu gösterir
Ama ilk attığınız fotoyu testi yaptıktan bi kaç sonra çektiyseniz kuruma çizgisi olma payı yüksek 10 dan sonra çıkan sonuca itibar etmemek lazım
amin canım hepinizeHayırlı haberler olsun inşallah
İnşallah kuzumbenimde ilk başlarda kuruma cizgisi çıktı hep aceleci olduğum için adete kadar belki 20 test yapmisimdir sonra hep 2 dakika icinde cikti cizgiler kuruma cizgiside olabilir ama yinede ümit var bence
Ne ilacı kullaniyorsunuz? 10gun sonra duydum ancak 6 gun sonra hic duymadim, çok erken.Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım
Tamam canım. Hafif düzeyde antideprrsanNe ilacı kullaniyorsunuz? 10gun sonra duydum ancak 6 gun sonra hic duymadim, çok erken.
Bilirkişi gibi konusmayayim ama acaba belli olana kadar papatya cayi tarzı antidepresan icerigi olan caylardan tuketsen ise yarar mi ki? Araştır bakalım biraz. Nasil olsa gebelik olursa ilaci birakcaksin dmi? Belki birlikte kullaniliyordur tabii bilmiyorum. Doktorun ne diyor?Tamam canım. Hafif düzeyde antideprrsan
Eğer gebelik varsa papatya çayı gibi bitkisel ürünler tehlikeli olabilir gene de araştır canım biBilirkişi gibi konusmayayim ama acaba belli olana kadar papatya cayi tarzı antidepresan icerigi olan caylardan tuketsen ise yarar mi ki? Araştır bakalım biraz. Nasil olsa gebelik olursa ilaci birakcaksin dmi? Belki birlikte kullaniliyordur tabii bilmiyorum. Doktorun ne diyor?
Evet olabilir bence de, ben hakim değilim konuya, doktoruna bir sorsa iyi olr yanlış yonlendirmeyeyim.Eğer gebelik varsa papatya çayı gibi bitkisel ürünler tehlikeli olabilir gene de araştır canım bi
Henüz belli olmadığı için kimseye gitmedim. Bir de bayram tatili var tabi. Adetime 9 gün varşüpheli ilişkimin üzerinden 6gün geçti. Kanda çıkacağını bilsem hemen gidip test yaptıracağım. Ama emin olamıyorum. Çıkn varsa yardımcı olsa sevinirim. Veya kaç olmalı şu anda bilemiyorumBilirkişi gibi konusmayayim ama acaba belli olana kadar papatya cayi tarzı antidepresan icerigi olan caylardan tuketsen ise yarar mi ki? Araştır bakalım biraz. Nasil olsa gebelik olursa ilaci birakcaksin dmi? Belki birlikte kullaniliyordur tabii bilmiyorum. Doktorun ne diyor?
İçmiyorum kuzum zaten işte emin olamıyorum kiEğer gebelik varsa papatya çayı gibi bitkisel ürünler tehlikeli olabilir gene de araştır canım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?