• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan çıkan silik çizgi

sevdem_3

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
25
8
16
Merhabalar
Adetim bayağı gecikti iki gündür farklı markalarla test yapıyorum ama hepsinde sonradan silik çizgi çıkıyor ama bayağı sonra biliyorum sonradan çıkması bir şey ifade etmez ama yine de böyle bir şey yaşayıp sonrdan hamile olduğunu öğrenen var mıdır . Bu arada yarın sabah sağlık ocağında kan vericem . Şimdiden teşekkür ederim cevap verebileceklere

Eklentiler

• 669B6D82-F53C-4F09-8095-2755AC6E729A.jpeg
    669B6D82-F53C-4F09-8095-2755AC6E729A.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_2766.jpeg
    IMG_2766.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 164
Kuruma çizgisi gibi duruyor, bende de çıkmıştı aynısı regl oldum sonra. Umarım sizin öyle değildir tabii 🙏🏿

Bende kuruma çizgisine benzettim. Üzerine bir damla su damlatıldığında kayboluyorsa kurumadır. Bir yerde böyle bir sey okumuştum. Yapıp kaybolduğunu falan yazmışlar. Deneyin isterseniz

Bende kuruma çizgisine benzettim. Üzerine bir damla su damlatıldığında kayboluyorsa kurumadır. Bir yerde böyle bir sey okumuştum. Yapıp kaybolduğunu falan yazmışlar. Deneyin isterseniz
Su tuttum gitmedi ama gün güne koyulaşmıyo da anlamadım valla

Merhabalar
Adetim bayağı gecikti iki gündür farklı markalarla test yapıyorum ama hepsinde sonradan silik çizgi çıkıyor ama bayağı sonra biliyorum sonradan çıkması bir şey ifade etmez ama yine de böyle bir şey yaşayıp sonrdan hamile olduğunu öğrenen var mıdır . Bu arada yarın sabah sağlık ocağında kan vericem . Şimdiden teşekkür ederim cevap verebileceklere
Merhabalar sonucunuz belli oldu mu

Back