• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonomed Rahim Filmi

nedensizcee

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
27
14
18
Merhaba arkadaşlar. Doktorum 3 ay önce rahim filmi çektirmemi istemişti. Nihayet bu ay sonomedde çektireceğim. İleri düzey olmasa da vajinismus olduğum için, film çekilirken ya müsaade etmezsem diye korkumdan erteleyip durdum. Acıdan değil, filmi çektirememekten korkuyorum. İlişki oluyor ama tam değil. Kendimi kasmıyorum, psikolojimi rahatlatıyorum ama yine de tamamen birleşme olmuyor. Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanıza ihtiyacım var 🙏🏻 anestezili mi çektirmeliyim yoksa anesteziye ihtiyaç duymaksızın rahat mı geçer? Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar. Doktorum 3 ay önce rahim filmi çektirmemi istemişti. Nihayet bu ay sonomedde çektireceğim. İleri düzey olmasa da vajinismus olduğum için, film çekilirken ya müsaade etmezsem diye korkumdan erteleyip durdum. Acıdan değil, filmi çektirememekten korkuyorum. İlişki oluyor ama tam değil. Kendimi kasmıyorum, psikolojimi rahatlatıyorum ama yine de tamamen birleşme olmuyor. Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanıza ihtiyacım var 🙏🏻 anestezili mi çektirmeliyim yoksa anesteziye ihtiyaç duymaksızın rahat mı geçer? Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻
Selam Rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama inan ki herkonuda aynı durumdayız. Ben bugün 4 saat önce çektirdim. Ben kendimi çok kastım çok acı çektim. Kendime bir süre gelemedim. Umarım senin ki hafif geçer. Diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla ağrı kesici içip gidenler, anestezi uygulatanlar olmuş. Belki sende öyle deneyebilirsin.

Merhabalar 2 saat önce rahim filmi çektirdim anestezi uygulandi uyandigimda ne bir agri ne bir sikayet kalktim eve geldim imkaniniz varsa anestezi ile cok daha kolay kendimi kasmaktansa mışıl mışıl uyuyarak hic birsey hatirlamayip kalktim masadan

Merhabalar, geç gördüm kusura bakmayın Y Yshem B Besttt
Beni anestezisiz çekmeye ikna ettiler. Anestezisiz çektirdim. Şöyle söyleyeyim, vajinismus gibi bir problemim olmasa aslında rahat bir işlemdi. Ama kendimi çok fazla kastığım için inanılmaz bir ağrı yaşadım. 2 dakikalık işlem bi 5 dakika daha uzamıştır benim yüzümden. Sonomed’de çektirdim, o kadar anlayışlı ve sabırlıydılar ki. Minik minik ilerledik, benim rahatlamamı beklediler, sabırla nihayet çekildi. Ama tekrar çektirecek olsam kesinlikle anestezi isterim🙈

Back
X